- 27 Haziran 2014
- 87
- 2
- 28
ins kurtulurz :) Allah yardmcimz olsn ne cektik bee cekiyoz da yani Allah kurtrsinbu ay 5 yılımıza gırıcez ıns:) bende sag tarafıma yatınca öksuruk tutuyo hemde cıgerden nefes alamıyorum oksurmekten akıntım akcıgere akmıs malesef ahh bı olsakta kurtulsak canım benım yaaa ıns rabbım nasıp eder bızede:)
ins kurtulurz :) Allah yardmcimz olsn ne cektik bee cekiyoz da yani Allah kurtrsin
ben yaptırdım burnumu gerçekten en basit ameliyatmış..ki ben kan aldırmaktan bile korkarım..serum bile taktırmadım gazla bayıltıp sonra serum takmışlar ameliyattan çıkar çıkmaz eve gitmek istedim çok ısrar edince en sonunda çıkardılar hiç ameliyat olmuşsunuz gibi hissetmiyorsunuz ki benim doktorum tampon falanda koymuyor o yüzden baaya rahat geçti hiç ağrı sızıda olmuyor tek sıkıntısı sırt üstü yatmak :)) ayrıca burnum çok doğal ve çook güzel artıkkk :))
arkadaşlar devlet hastanesinde ameliyat oldu benim arkadaşlarım,ameliyat korkum olmasa bugun gider olrum,ilgilenenlere duyurulur.bu arada ben bu korkuyu nasıl yenebilirim,tavsiyelerinizi bekliyorum.
evt dedgn hastaneye gectım gorusmeye gttgmde kendı yerım de var demıstı nerde yerı bılıyor musuncanım ben basar kaya ya amelıyat oldum...suan ufuk üniv e gectı cok memnunum..evet ssk lıyım
canım hangi devlet hst orası ? şehir neresi
gittiğin kişiye bağlı 2 bine de yapan var 10 bine de, ama tabi önemli olan ucuz ya da pahalı değil ii yapmasıben gittim bugun numuneye ama hiç memnun kalmadım sorunum ne olduğunu söylemeden doktor terslemeye başladı bana yüksek sesle konuşma gibi ifadelerde kullandı dedim doktor hnm benim sigortam yok her zamanda doktora gelemiyorum başımın uyuşmasından ağrısından duramıyorum dedim burnunda iltihap var sünizitlerin dolu dedi artı kemik var dedi kemik eğriliğide oluşmuş bu ilaçları kullaan gel sonra ameliyat dedi ama bu lafı alana kadar çok uğraştım hiç ilgilenmiyolar tersiolar aksine kendilerini bir bok sanıo edalarındaydı doktor kızlar bir el atın bu durumuma sigortam yok burun amelıyatı olucam ama aynı zamanda burnumdaki kemeride aldırıcam size kaça maallolur bana
Eger devletse sadece kemeri almak için para alabilir canım onu almayanlarda var tabi ama kemer almak için 3 bin duydum bi ara bu forumda biZim doktorlar 500 - 250 gibi fiyatlara yapıyor :) pekde güzel yapıyolar kemer almayı ama diğer estetik müdahalelere karısmıyorlar kaldırma kücültme büyültme vsben gittim bugun numuneye ama hiç memnun kalmadım sorunum ne olduğunu söylemeden doktor terslemeye başladı bana yüksek sesle konuşma gibi ifadelerde kullandı dedim doktor hnm benim sigortam yok her zamanda doktora gelemiyorum başımın uyuşmasından ağrısından duramıyorum dedim burnunda iltihap var sünizitlerin dolu dedi artı kemik var dedi kemik eğriliğide oluşmuş bu ilaçları kullaan gel sonra ameliyat dedi ama bu lafı alana kadar çok uğraştım hiç ilgilenmiyolar tersiolar aksine kendilerini bir bok sanıo edalarındaydı doktor kızlar bir el atın bu durumuma sigortam yok burun amelıyatı olucam ama aynı zamanda burnumdaki kemeride aldırıcam size kaça maallolur bana
hiç öylee bişeyy duymadımm sadece kmer alıyo gerisini bırakıyomu yani hangi doktor yapıoEger devletse sadece kemeri almak için para alabilir canım onu almayanlarda var tabi ama kemer almak için 3 bin duydum bi ara bu forumda biZim doktorlar 500 - 250 gibi fiyatlara yapıyor :) pekde güzel yapıyolar kemer almayı ama diğer estetik müdahalelere karısmıyorlar kaldırma kücültme büyültme vs
hangi devlet hastanesi ben de gitmek istiyorumValla ben devlette olcam kbbde burnumda kemik deviasyonu ve et var doktor onları alırken kemeri de alıcak arkadaşıma 500 tl ye yaptılar kemer almayınama o tamamen estetik amaçlıydı benimki hem sağlık sorunumdan dolayı açılacak zaten yani açmışken burnu kemeri de alcak onun için daha az fiyat olcak250 gibi :)
hangi devlet hastanesi ben de gitmek istiyorum
Mesaj attım canım:)hangi devlet hastanesi ben de gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?