Tamam canım bildiğim herşeyi burada paylaşırım sen de yarın bildiklerini buradan aktar ama neden bir plastik cerraha gitmiyorsun kendisini hiç duymadım ben ama bakalaım senden gelecek bilgileri merakla bekliyorum ben de 31 den sonra doş dr koray coşkun fıratla görüşeceğim kendisi izinde imiş o yüzden bakalım şu an için en aklıma yatan o birde levent beyi çok övdünüz onuda merak ediyorum ama bu ay merkezde herhangi bir yerde muayenesi görünmüyor diğer yerler de bana çok uzak olmadı eğer görüşme ücreti almazsa özel muayenesine de gidebilirim sırf siz övdünüz diye bakalım onun burunları nasıllll....:)?
Kızlar ben en yakın zamanda levent beyle de görüşeceğim bu çarşamba Sema yazarda imiş orası bana çok uzak merkeze gelince randevu alıp görüşmeyi planlıyorum umarım iyi bir doktordur ve fiyatıda uygundur....kime gittiysem 4000 li,radan ağız açıyor herkes kafayı yemişşşşş....
arkadaşlar bugün Tıp fakültesinde Kenan Güney hocayla görüştüm. kendisi burnuma baktı sağlık yönünden bir problem olmadığını söyledi. kendisi estetik ameliyat yapmıyormuş. Kbb bölüm başkanı Oktay Dinç hocaya yönlendirdi beni. 6 saat bekledim doktoru ameliyatta olduğu için çok geç geldi. en sonunda kısa bi görüşme yaptık. doktor çok iyi biri öncelikle onu söyleyeyim. bana gerçekten bu ameliyatı isteyip istemediğimi sordu burnumun o kadar kötü olmadığını söyledi. ama ben ameliyatı istediğimi ve bu durumun canımı çok sıktığını söyledim. tamam dedi hastalarının fotoğraflarını gösterdi. gayet güzeldi yaptığı burunlar. fiyat konusunu hoca konuşmadı onu ilgilendirmeyen bir durummuş. araştırma görevlisiyle konuştuk 2300-2800 arası bir fiyat olduğunu söyledi. anneme pahalı geldi tabi. iyice aklım karıştı kızlarameliyat olup olmayacağım belli değil. ben de malatyaya gitmek istiyorum ama destek olan yok :çok üzgünüm:mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?