Devlet hastanesinde burun estetigi

Tamam canım bildiğim herşeyi burada paylaşırım sen de yarın bildiklerini buradan aktar ama neden bir plastik cerraha gitmiyorsun kendisini hiç duymadım ben ama bakalaım senden gelecek bilgileri merakla bekliyorum ben de 31 den sonra doş dr koray coşkun fıratla görüşeceğim kendisi izinde imiş o yüzden bakalım şu an için en aklıma yatan o birde levent beyi çok övdünüz onuda merak ediyorum ama bu ay merkezde herhangi bir yerde muayenesi görünmüyor diğer yerler de bana çok uzak olmadı eğer görüşme ücreti almazsa özel muayenesine de gidebilirim sırf siz övdünüz diye bakalım onun burunları nasıllll....:)?

canım ben rahat nefes alamıyorum bi de burun tıkanıklığı oluyor sürekli. o yüzden kbb doktorunu tercih ettim. yarını iple çekiyorum tatlım inşallah hakkımızda hayırlısı olur...

özellikle şunuda belirteyim ki kulakburun boğz doktorları adece içteki hasarları düzeltiyorlar..estetik adına çok iyi iş çıkrdıklarını sanmıyorum..ben 15 gün önc plastik cerraha ammelyat oldum ve çok memnunum..farklarıda şu..burun ucunu haffde olsa kaldırmak istiyosanız plastikcerrahlar buru ucuna destek koyuyorlar..ama kbb cler bunu yapmıyorlar

Bu dediğiniz kişiden kişiye ve doktorun kullandığı tekniğe göre değişir bence ama bende kbbcilere pek güvenemiyorum açıkçası bakalımmmmm...:)

merhaba , dün hastanelerdeydim akşama kadar , giremedim nete
Levent bey devlet hastanesinde..araştırma hastanesi oldu ya adı..100.. yıldaki
Psikopatlık kısmına gelince : birkaç kişiden duydum ki bu iyi bir istatistik eder arkadaşlar..sağo solu belli olmaz aşırı prensipli ve takıntılı bir doktor dediler..diyenlerden biri de doktordu.:S
Dün Plastik cerr. Gülsüm Tetik Menevşe ile de görüştüm.. sabah yazdım konulardan birne ama bir de burda anlatayım
Çok şeker bir bayan ama hiçbirşey yapamıyor..sebep : muhteşem hastanemizde malzeme vs. yok!!
KBB bana ameliyat verdi peki malzeme yoksa nasıl olacaktı o operasyon dedim..KBB nin var ama bizim yok dedi.İstek yaptık beklersen gelir dedi
Birkaç görüşme daha yapacağım ama ben niyeti bozdum galiba..direk malatyaya gidesim var ama tek başına nasıl olacak?? tek düşündüğüm bu..bakanım edenim olması lazım galba
Ne olursa olsun Dr. Bİlge TürkBilen den yana gönlüm
Nem in burnuda çok hoş ve tek kuruş para verilmiyor..SSk karrşılıyor daha ne olsun!!!! Muhteşem bencee
Bayanlar buluşsak ve yüzyüze konuşsak ve doktorlara birlikte görüşsek nasıl olur ?

Sağlık güvencen var ise herhangi bir ücret ödemeyeceksin..yani hali hazırda bir de sorunun olması lazım tabii..et , kemik eğriliği vs.. sadece estetik amaçlı olunca sgk karşılamıyor

3000-4000 diyen 7000 diyen.. aaayyy... vermem ben yaa !! basar italyaya fransaya gezmeye giderim
yok yok yok ...vermem !!
Günah yaa!! adamlar kalp ameliyatı yapıyo hayat kurtarıyo o kadar para almıyo!!
Ey vicdan nerdesin?!

Kesinlikle canım verdiğin bilgiler için saol en kısa zamanda levent beyle görüşsek bari ay sonuna kadar aksu da imiş bana yine çok uzak ama ilk önceliği Koray beye veriyorum ben kendisi plastik cerrah bir ikincisi iyi olduğunu duydum. Bu arada benim maalesef sosyal güvencem yok yani nereye gidersem gideyim para vereceğim ama 4000 liralar falan benim için çok fazla....

arkadaşlar bugün Tıp fakültesinde Kenan Güney hocayla görüştüm. kendisi burnuma baktı sağlık yönünden bir problem olmadığını söyledi. kendisi estetik ameliyat yapmıyormuş. Kbb bölüm başkanı Oktay Dinç hocaya yönlendirdi beni. 6 saat bekledim doktoru ameliyatta olduğu için çok geç geldi. en sonunda kısa bi görüşme yaptık. doktor çok iyi biri öncelikle onu söyleyeyim. bana gerçekten bu ameliyatı isteyip istemediğimi sordu burnumun o kadar kötü olmadığını söyledi. ama ben ameliyatı istediğimi ve bu durumun canımı çok sıktığını söyledim. tamam dedi hastalarının fotoğraflarını gösterdi. gayet güzeldi yaptığı burunlar. fiyat konusunu hoca konuşmadı onu ilgilendirmeyen bir durummuş. araştırma görevlisiyle konuştuk 2300-2800 arası bir fiyat olduğunu söyledi. anneme pahalı geldi tabi. iyice aklım karıştı kızlar ameliyat olup olmayacağım belli değil. ben de malatyaya gitmek istiyorum ama destek olan yok :çok üzgünüm:mafoldumben

Canım bu arada sana bir şey sormak istiyorum bu bahsettiğin doktorlarla muayene ücreti ödeyerek mi görüştün yoksa bşka türlü mü oldu görüşmen anladığım kadarıylaçok kısa görüşmüşsün biraz daha bilgi verir misin?

Birde Oktay beyin yaptığı burunları da görmüşsün nasıllardı sence doğal olmuşlarmıydı....:)

gidelim ! ben çok ciddiyim toplanalım gidelim
ben de tek başınayım, eşim turda ve sezon sonuna kadar da izin alabilmesi imkansız fazla vakit kaybetmeden gitme taraftarıyım .biranönce şu meseleden kurtulmam lazım rusça çalışmam lazım konsantre olamıyorum ..hiçbirşeye konsantre olamıyorum şu sıralar zaten..aklım fikrim şu burnun biranönce halledilmesinde
hayır kafam o kadar karıştı ki artık , sinirlenip seçici olmadan herhangi bi doktora yaptırırım diye korkuyorum mafoldumben

merhaba arkadaşlar..normalde forumları sadece sizlerin tecrübelerinden yararlanmak adına okumakla geçiştiriyodum ama burun estetiği olma konusunda artık takılmış durumdayım...birde NEM arkadaşımızın burnunu gördükten sonra bende gerçekten AVESTA89 arkadaşım gibi düşünüyorum burdan taaa kalkıpta malatyada Bİlge Türkbilene olmayı ama malatya çok uzak kalmak lazım birinin bakması lazım nerde nasıl kalınır hiç bir bilgimiz yok...benimde aklıma takılan o bilmediğimiz yerde ne ypar ne ederiz kontroller olur bir durum olursa nasıl gidilir diye kara kara düşünüyourm açıkçası ve düşünürken çok üzülüyorum çünkü burda burun estetiğini işini iyi yapan bir kaç doktor var ve onların operasyon için istediği fiyatlara yanaşamıyoruz ne yazıkki..Bİlge Türkbilende Nem arkadaşımızın burnunu gördüğüm kadarıyla burdaki işi bilen doktorlar kadar iyi iş çıkartmış ama işte taaaa oburdan oraya nasıl giderizbende yıllık iznimde bu işi halletmek istiyorum 10 günlük sürede nasıl yapsam napıcam nasıl edicem oralarda diye düşünüyorm napsak ne etsekte hem güzel bir burna sahip olup hem cebimizide yakmadan hemde işini iyi yapan bir doktorun elinden mutlu bir şeklde ayrılabilsek mafoldumbenmafoldumben

Cerrahpaşa tıp fakültesi yada haydarpaşa numune hastanesinde estetik burun ameliyatı olan arkadaşlar,, deneyimlerinize ihtiyacım var 1 ay içerisinde ameliyat olmayı düşünüyorum,,Karar verdikten sonra takıntı safhasına geçiyoruz sanırım . . . S.OS bayanssulusmile

Ben iki yıl önce 256 tl ye oldum doktor kbb doç.tu bir başka arkadaş ameliyat oldu onun vasıtasıyla muayene oldum ama ben muayeneye gittigimde başka biri kontrole gelmiş ondan 1050 tl almışlar onunki galiba estetige giriyodu benimki ise kemerliydi nefes almayla ilgili problemim pek yoktu bana nasal septum deviasyon teşhisi konuldu doktor çok ilgili iyi biri fakat çok hastası olduğu için 2 ay sonrasına gün vermişti ve çoğu şeyde asistanlar ile muhatap oluyosunuz bunu ameliyat gibi bile görmüyorlar öyle ilgi alaka beklemeyin asistanların elindesiniz ilk ameliyat sonrası hematom oldu ve sol tarafı tıkanmaya başladı bir yıl geçtikden sonra tekrar aynı doktora ameliyat oldum bu sefer herhangi bir ücret ödemedim eskiye göre iyi fakat kilo verince burnumun yanında sivilce gibi çıkıntı oluştu tekrar başka bir doktora lokal bir ameliyat olmayı düşünüyorum doktora gelirsek her hastayla ilgilenen çok iyi birisi tek sorun devlet hastanesindeki hasta yoğunluğu doktor iyi olsa bile tek günde yaptığı ameliyat sayısı fazla hele ki işi asistanlara devrettimi felaket yaşarsınız 1500 tl gibi fiyatlara özelde yapılıyor bir kere olun tam olun öyle burnumun ucu kalkıcak yok küçülcek gibi isteklerinizi pek dinlemezler ilgi alaka bekleyenler kesinlikle gitmesin öğrenci olur parası olmaz görüntüsü yüzünden sosyal açıdan çok sıkıntı yaşar tercih edebilirler ama onun dışında zaten fiyatları düşmüş neden riske gireceksiniz..

Fiyatlar düşmüş mü nerdeeeeeeeee hangi ülkede yaşıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…