canım ben ssk lı ameliyat oldum 2500tl verdim balıklı rum hastanesinde zeytinburnunda[/
selam canım.balıklı rum da hangi doktora ameliyat oldun.sağlık sorunun varmıydı?
ameliyattan sonra sorun oldumu?bende olmak istiyorum ama korkuyorum açıkcası.bende zeytinburnunda oturuyorum.
merhaba arkadaşlar,ben burun ameliyatı olmayı düşünüyorum..büütün yorumları okudum sayenizde çok bilgi edindim :) ama istanbuldaki devlet hastaneleri açsından daha çok bilgiye ihtiyaç duydumacaba istanbulda burun ameliyatı olabileceğim iyi bir devlet hastanesi önerebilecek var mı?...
Eskişehir de doğru düzgün estetik ameliyat yapan yok mu ya =(
Doğru düzgün doktorlar 4000 yada 5000 liradan aşağı yapmıyorlar bence soygun bu resmen...
Bu bir soygunsa demekki doğru düzgün doktor değil onlar..
o yorun ekim 2010 da yapılmış, artık 7000 tl den aşağı yapmıyorlar...
ben gittim.muayeneden para almıyorlar,400 tl istedi ameliyat için.2 kişi var yaptıran devlet hastanesinde memnunlar.burunlar de güzel.cesaretimi toplar toplamaz gidicem inşallah.
arkadaşlar devlet hastanesinde ameliyat oldu benim arkadaşlarım,ameliyat korkum olmasa bugun gider olrum,ilgilenenlere duyurulur.bu arada ben bu korkuyu nasıl yenebilirim,tavsiyelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?