Devlet hastanesinde burun estetigi

hangi doktor mesela cnm randevu alim bilgin warmı??

canim, benim bir bilgim yok, sadece burada okuduklarim kadariyla yazdim sana, su basliga bir goz atatsan faydali olur : http //www kadinlarkulubu com/burun-estetigi/350369-istanbulda-devlet-hastanesinde-ameliyat-olanlar.html

link kopyalayamadigim icin aradan noktalari kaldirdim, sen duzeltip bir goz at. umarim aradigin doktoru bulursun :)

canim, benim bir bilgim yok, sadece burada okuduklarim kadariyla yazdim sana, su basliga bir goz atatsan faydali olur : http //www kadinlarkulubu com/burun-estetigi/350369-istanbulda-devlet-hastanesinde-ameliyat-olanlar.html

link kopyalayamadigim icin aradan noktalari kaldirdim, sen duzeltip bir goz at. umarim aradigin doktoru bulursun :)

zaten bu baslikta yazmissin, simdi fark ettim:) haydarpasa numuneden okan bey ismi gecmis bir yerde, durumun acilse bir gorusmekte fayda var :)

kızlar bu arada devlet hastahanesindeeeeee doktorlar yaklaşık 300tl -1000 tl arasında estetik parası alıyorlar...
araştırma hastahanesinde saglık güvencen varsa hiç alınmıyor o parada...
ben şahsennn araştırma hastahanelerinede bi bakın derimmmmm...

kızlar bu arada devlet hastahanesindeeeeee doktorlar yaklaşık 300tl -1000 tl arasında estetik parası alıyorlar...
araştırma hastahanesinde saglık güvencen varsa hiç alınmıyor o parada...
ben şahsennn araştırma hastahanelerinede bi bakın derimmmmm...

peki araştırma hastaneleri nie almıyo cnm para güwenlimi acabaa

peki araştırma hastaneleri nie almıyo cnm para güwenlimi acabaa

cnmm bizim burdakinde almıyor doktor ama başka yerde nolur bilmiyorum doktoruna baglı sanırım kimi alıyor kimi almıyorrr..araştırman lasımm..malatyada araştırma hastanesinde alımıyorlar ama devlet hastahanesinde alıyorlar:)

yok herhalde lilalila bulursan bana da haber ver bir arkadaşım için araştırıyorum

Bir arkadaşım var benim ameliyat olan ankara numunede ama o estetik olmadı burnundaki problemler nedeniyle oldu.Ücretsiz.memnun da kaldı.estetik de yaptırınca ne kadar oluyor bilmiyorum.

hım anladım canım da estetik olan lazım arkadaşım ankarada olmak istiyo bende onun için araştırıyorum. prof olması lazım

arkadaşlar devlet hastanesinde ameliyat oldu benim arkadaşlarım,ameliyat korkum olmasa bugun gider olrum,ilgilenenlere duyurulur.bu arada ben bu korkuyu nasıl yenebilirim,tavsiyelerinizi bekliyorum.

merhaba bahsettiğin izmirdeki devlet hastanesi hangisi acaba??

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. burun ameliyatı olmak istiyorum uzun zamandır araştırma yapıyorum. sizlerin sayesinde bayağı bilgi sahibi oldum estetik cerrah uzmanları hakkında. merak ettiğim bir konu var Antalya Atatürk devlet hastanesinde burun ameliyatı olan var mı varsa doktorları kim? bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim...

canım , atatürk değil ama araştırma hastanesinde dr. levent özden le bir görüş..kendisi kbb uzmanı ve aynı zamanda burun plastik cerrahında da uzmanmış.. netten de bir araştır istersen.. perşembe günü borsa ya gelmiş ama yetişemedim.. görüşmeden sonra bilgi veririm... biraz psikopat diyorlar ama..bilemiyorum...işini iyi yapsın da

termessos araştırma hastanesi derken akdeniz üniversite hastanesini mi kastediyorsun bu arada ben de antalyada doktor arıyorum devlet hastenesinde bildiğiniz bir doktor varsa ben de öğrenmek isterimmm arkadaşlar....:)

canım , atatürk değil ama araştırma hastanesinde dr. levent özden le bir görüş..kendisi kbb uzmanı ve aynı zamanda burun plastik cerrahında da uzmanmış.. netten de bir araştır istersen.. perşembe günü borsa ya gelmiş ama yetişemedim.. görüşmeden sonra bilgi veririm... biraz psikopat diyorlar ama..bilemiyorum...işini iyi yapsın da

çok teşekkürler canım... haftalardır araştırma yapıyorum kafayı yemek üzereyim araştırdıkça daha da moralim bozuluyor mafoldumben bir an önce ameliyat olmak istiyorum.

Levnt bey hakkında psikopat denilmiş ama neye göre bu yorum yapılmış anlayamadım acaba hastalarına yaklaşımımı yoksa yaptığı burunlar için mi böyle deniliyor...:)

Kızlar hasta ruhundan anlamayan doktorlara yaklaşmayın derim işlerini ne kadar i,yi yapsalarda size olumlu bir motivasyon sağlayamıyorlarsa ve bencillerse sonrasında çok problem yaşarsınız

Avesta89 bu arada sen bu kadar zamandır başka hangi doktorlarla görüştün canım Antalya'da?

Avesta89 bu arada sen bu kadar zamandır başka hangi doktorlarla görüştün canım Antalya'da?

daha kimseyle görüşemedim ona bile cesaretim olmadı açıkçası. eylülün başında gebzeye gideceğim acaba diyorum istanbulda mı ameliyat olsam? onun için de araştırma yapıyorum aklım iyice karıştı kafamçokkarıştı

Kızlar ben en yakın zamanda levent beyle de görüşeceğim bu çarşamba Sema yazarda imiş orası bana çok uzak merkeze gelince randevu alıp görüşmeyi planlıyorum umarım iyi bir doktordur ve fiyatıda uygundur....:( kime gittiysem 4000 li,radan ağız açıyor herkes kafayı yemişşşşş....:(

Kızlar ben en yakın zamanda levent beyle de görüşeceğim bu çarşamba Sema yazarda imiş orası bana çok uzak merkeze gelince randevu alıp görüşmeyi planlıyorum umarım iyi bir doktordur ve fiyatıda uygundur....:( kime gittiysem 4000 li,radan ağız açıyor herkes kafayı yemişşşşş....:(

canım hocayla görüşürsen bizlere de haber verir misin ? ben de akdeniz üniveristesinde kbb doktoru kenan güneyle yarın görüşmeye gideceğim. gelişmeleri aktarırım...

Back
X