Devlet hastanesinde burun estetigi

Doğru düzgün doktorlar 4000 yada 5000 liradan aşağı yapmıyorlar bence soygun bu resmen...:(

kızlar bende istiyorum inş hem benlerden kurtulcam hemde burnum düzelcek,benim sağlık güvencem var şimdi arastırma yada devlet hastanesinde yaptırmıs olsam ne kadar para ödemem gerekir birde burnumun sargısını kac günde laırlar bir haftada mı yoksa 2 gün içinde sargıyı alırlarmı cok soru sordum sanıırm:9:

canım ben ssk lı ameliyat oldum 2500tl verdim balıklı rum hastanesinde zeytinburnunda[/

selam canım.balıklı rum da hangi doktora ameliyat oldun.sağlık sorunun varmıydı?
ameliyattan sonra sorun oldumu?bende olmak istiyorum ama korkuyorum açıkcası.bende zeytinburnunda oturuyorum.

merhaba arkadaşlar,ben burun ameliyatı olmayı düşünüyorum..büütün yorumları okudum sayenizde çok bilgi edindim :) ama istanbuldaki devlet hastaneleri açsından daha çok bilgiye ihtiyaç duydum ;) acaba istanbulda burun ameliyatı olabileceğim iyi bir devlet hastanesi önerebilecek var mı?...

malatya araştırma hastanesinde ne şartlarda estetik yaptırabiliyorz.bende burnmdan memnn deilim.en önemlisi isteklerine önem veriyorlarmı.

merhaba arkadaşlar,ben burun ameliyatı olmayı düşünüyorum..büütün yorumları okudum sayenizde çok bilgi edindim :) ama istanbuldaki devlet hastaneleri açsından daha çok bilgiye ihtiyaç duydum ;) acaba istanbulda burun ameliyatı olabileceğim iyi bir devlet hastanesi önerebilecek var mı?...

arkadaşım benim araştırmalırım sonucu. Haydarpaşa Numune de Serdar bey (İnşallah doğru hatırlamışımdır) , Dr.lütfi kırdar eğitimde de Tayfun Aköz ikisi de muhteşem cerrahlar.

arkadaşlar sivas'ta devlet hastanesinde estetik burun ameliyatı olan varmı :43: bunalımdayım doktor bulamıyorum :43:

Arkadaşlar ben haydarpaşa numuneye gittim plastik cerrahla konuştum zaten asistanları doktorun odasında doktor ameliyat lanlarla ilgileniyor ben girdim hiç ilgilenmedi burnumda eğrilik olduğunu söyledim içten ve dıştan düzeltilmesini istedim k ye görün dedi oradada asistanı vardı bekle doktor gelsin dedi bekledim gelen giden yok bende işten izin almıştım bıraktım geldim.asistanda burnun güzel fazla birşey bekleme dedi git birde plastikle görüş dedi ben görüşmüştüm zaten anlayacağınız bir günüm boşa gitti.

Merhaba,

Ben de yarın için Cerrahpaşa Tıp fak. hastanesinden randevu aldım, maksadım pazar araştırması:) doktorları göreyim diyorum, birde sizin yorumlarınızı alayım diyorum, ne dersiniz? Cerrahpaşa burun estetiği için iyi midir, bir de 08.09.2012 de florance nightingale den Gaffar Aslandan randevu aldım, doktorlara gidip gidip duruyorum işte:) Siz olsanız ne yaparsınız,???? birde Cerrahpaşa nın fiyatlarını bilen varmı aranızda?

mantıklı düşünmek gerekirse devlet hastanelerindeki doktorların daha çok hastayı ameliyat ettiği bi gerçek . bende 18 ekimde devlet hastanesinde bi doç.e ameliyat olucam .memnun kalırsam burnumdan tekrar yazarım :)

mantıklı düşünmek gerekirse devlet hastanelerindeki doktorların daha çok hastayı ameliyat ettiği bi gerçek . bende 18 ekimde devlet hastanesinde bi doç.e ameliyat olucam .memnun kalırsam burnumdan tekrar yazarım :)

benım bı arkadasım da 300 tl ye devlette oldu hokka gıbı oldu cok guzeldı ablası 2000 tlye ozelde yaptı burnu yamuk maymundan hallice

Back
X