Ben cerrahpaşa tıp fakültesinde burnumu yaptırdım.iki hafta oluyor yaptıralı.açıkçası önce özelde yaptıracaktım ve 4000 tl ödeyecektim.fakat buradan plastik cerrahi bölümünden randevu alıyorsunuz telefonla ya da internetten.sonrasında muayene oluyorsunuz.tek sıkıntı, iki ay sonrasına ameliyat günü veriyorlar devlet hastahanesinde.ona göre işlerinizi ayarlamanız gerekiyor.ayrıca sgk hiçbir şekilde karşılamıyor.eğer nefes problemim var derseniz, sizi kbb bölümüne muayene olmak için yönlendiriyorlar.fakat ciddi bir problem olmadıkça sgk bu operasyonu ödemiyor ki bende de öyle oldu.toplamda cebimden 1000tl çıktı, bir gece hastahanede yattım.ameliyat sonrası kontrol için de yine normal randevu alır gibi randevu alıyorsunuz telefondan.ben gayet memnunum şimdilik, yalnız şu sıkıntı dışında.devlet hastahanesi olduğu için, az önce burnumun ucundaki kıkırdak oynadı yerinden.ve doktoru arayamadım.zira numarası yok.özellerdeki gibi doktoru hemen arama olayı maalesef mümkün değil.ben de ağladım ağladım, şimdi randevu alacağım hafta içi burnumu bi göstermek için...