bende yarın ılk gorusmeme gıdıcem cook heycanlıyım :/ ayyy ne yapıcam ben yaaa :) kalbım var benım cok heycana gelemem :)
Hadi bakalım bende her gidişimde heyecanlı oluyordum ama herşey güzel olacak diye düşün olumlu ol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yarın ılk gorusmeme gıdıcem cook heycanlıyım :/ ayyy ne yapıcam ben yaaa :) kalbım var benım cok heycana gelemem :)
Kesin daha önce sormuşumdur , ama hatırlamıyorum yaşlandımmı ne :)))
Yarınki görüşmen kimle?
Hadi bakalım bende her gidişimde heyecanlı oluyordum ama herşey güzel olacak diye düşün olumlu ol![]()
yok sormadın saol canım benım yarınkı gorusmem hacettepe hastanesınden alı emre aksu ydu muayne ucretı ıstedıler ılk gorusme ıcın benım yanımda okadar ucret yoktu bıde ben devletın ımkanlarıyla yapmak ıstıyorum tekrardan randevu alıcam canımhayırlısı bır okdarada guzel umutla gıtmıstım neyse hayırlısı artık :)
Asistanlarmı yapacak?!???
Cnm sen bilirsin ama yaptırıp eyvah diyen eski halini arayanda çok.. Yani ya işinin ehli birine yaptır yada hiç yaptırma, biraz birikim yap.. Bu sene olmaz seneye oluverir
Verdiğin karar hakkında hayırlı olan karar olsun inşallah
inş capo cum :/ seneye olamaz ben tam esımı ıkna etmısken esımı cocuk dogurmam dıye tehtıt etmısken vazgecemem ımkanım yok nasıbımde neyse o cok kotu bır hasteane degılkı zaten unı. hastanesı dr basımızda durucak sadece asıstanları yonlendırıcek nasıbımde ne varsa o bıde ordakı kızların hepsının burnu guzeldı yınde nasıp canım hayırlısı
Ya aslında haklısın nasipten ötesi yok.. Çok ünlü cerrahlarında kasap çıktığı oluyor.. Dr başında olacaksa kötü bir şey olmasına izin vermez zaten.. O zaman pozitif düşüncez herşey güzel olacak :)) hadi bakalım seninde burnuşunun fotosunu bekliyoruz en yakın zamanda.. İnşallah gönlünce olur cnm benim
ben foto koymam ama numaramı sana verırım capocum:) ıns senın gıbı bır burnum olur kız dah ne ısteyeyım bıde hemn gun verırler bır hafta ıcerısınde amelıyatım olur daha ne ısteyım capocum yaa:) tabıkı nasıpten ote yok en unlu dr bıle asıstanlardı brı zamanlar allahım gonlumuze gore versın basımızda buyuk dr olucak canım okadarda degıl
Hihihi tmm cnm.. Gün alınca haber et.. Ameliyat olsun bitsin buraları okuyup aaa bunları benmi yazmışım, ay ne çok aramışım....... Diyceksin.
ayy ıns ıns kzuenımın dugunu var hazıranın sonuna kadar olurum ıns :/ ah aah çok bekeldım
cok heycanlıydım cook ama sagolsun dr yuzunu bıle goremedımucret talep ettıler gorusmek ıcın benım ode okadar param yok malesfe ben devlet hasatanesınde makul bır fıyatla yapmak ıstıyorum olmadı asıstanları yapıcaklar :) nasıp dıyorum ne dıyım hakkımda hayırlsıı artık
Hayırlısı inşallah... Haziran sonuna kadar şişlikler inermi sor doktora.. Herşeyi konuş haber et :)
inş capo cum :/ seneye olamaz ben tam esımı ıkna etmısken esımı cocuk dogurmam dıye tehtıt etmısken vazgecemem ımkanım yok nasıbımde neyse o cok kotu bır hasteane degılkı zaten unı. hastanesı dr basımızda durucak sadece asıstanları yonlendırıcek nasıbımde ne varsa o bıde ordakı kızların hepsının burnu guzeldı yınde nasıp canım hayırlısı
ah canım ah....
asistana düşersen, sonra revizyon için doktor ararsın...
şansın bol olsun... umarım becerikli bir asistana denk gelirsin....
başka diyecek birşey kalmamış...![]()
bende üniversite hastanesinde, prof.'a para verdim... asistanını soktu ameliyata sanırım....
eskiden tombiş bir burnum vardı, yine tombiş bir burnum var...![]()
doktoruda ön görüşme sonrası görmek kısmet olmadı zaten...![]()
inş thhalıa ne yapayım baska carem yok rabbım buyuk burnumda pek bırseyde yok ama ıns ıyı bır asıstan cıkar karsıma gercı dr basımızda durucakmıs ama yınede :/
bende ılk zekıcan beye olucaktım ama sızı duyunca sonra vazgecıtım nıye para verıyım dedım bosuna yanı bıde nasıp ıns şiş dir onlar thalıa ıns ınerde ıncelır kıbarlasır:/
Vee..Maalesef o çizginin gitmeside çok zorah keşke canım.... zaten sorun şişlik değil... şekli...
iki burun deliği farklı formda yapılmış.... sağ ve sol profilim bambaşka...
ucu pinpon topu gibi kalmış.... burnun tombul kısmının bittiği yerde bi iz oluştu...
yani hangisini saysam bilemiyorum....
keşke şişlikle alakalı olsaydı da, geçer diye bekleseydim...
Vee..Maalesef o çizginin gitmeside çok zorBenimde o izden vardı,önceki doktor doku inceltmesi yapmış orayı fazlaca.Üçüncü ameliyatta o kısım yağ dolgusu ve kıkırdak ile beslendi fakat şişlikler indikçe yine o iz belli ediyor kendini ne kadarda doldurulsa olmuyor yani
Hep doktor hatası sonuçların cezasını çekiyoruz.Geri dönüşü olmayan,zor süreçler..Ameliyat olsan bir dert olmasan bir dert.Hiçbir zaman kusursuz sonuçlar beklememek lazım sanırım ama o kadar para,acıdan sonrada biz hastalar olarak istenilen sonuçlara ulaşmak istiyoruz tabi haklı olarak..
Burun ameliyatı olan kişilerle konuştugum zaman hepsinde bir sorun oldugunu fark ediyorum.Kimi gizliyor söylemiyor ama görüntü olarak yada nefes alma olarak sorun yaşadıklarını fark ediyorum..
Birkaç doktor biliyorum,burun estetiğinde ünlü doktorlar.Onlarlada görüşmüştüm tabi..Beni görünce -Burununuz felaket,kesinlikle burun ameliyatı olmalısınız,diyen .Fakat kendi burunları tamamen facia olan.Neden kendileri ameliyat olmuyorlar acaba diye düşünmüştüm hep ?? Neden acaba :44: İçimden geçirip söylemek istediğim ama söyleyemedigim şeyler kalmıştı.Önce siz kendi burnunuza bakın, burun ameliyatı olun demek istediğim ama diyemediğim![]()