Bence devlet hastanesinde çok da emin olmadığın bir doktora ameliyat olma. Bir de devlet hastaneleri zaten çok yoğun, acil ameliyatlar için bile ameliyathane bulunması zorken, esasında "keyfi" sayılabilecek bu ameliyatların devlet hastanesinde yapılmasını da hiç etik bulmuyorum.
Nitekim 1500-2000 TL'ye ameliyat yapan doktorlar var özel hastanelerde. Bana sorarsan biriktir paranı, en kötü onlardan birine ol.
Ben devlet hastanesinde ki acil vakaların hakkını keyfi bir nedenle ihlal etmiyorum ki canım, araştırma hastanesinde estetik ve plastik cerrahi bölümünde oluyorum bu ameliyatı hastanenin zaten haftada bir burun bir de meme yapma limiti var, bu ameliyatı başka bir sağlık sorunu kisvesi altında da göstermedim direk estetik için başvurdum, ameliyatın fiyatı neyse onu ödeyip olacağım ssk vs ile değil, cevabın yine de teşekkürler.
devlet hastanelerinde bazı esnetikleri sigorta karşılıyormuş galiba bilgisi olan var mı bir de bazen doktorlar sağlık sorunu gibi gösterip estetik yapıyorlarmış böylelikle çok az ücret ödeniyor doktor devletten alıyor bilginiz var mı?
Bu şekilde sağlık sorunu olarak gösterilen ameliyatlar sizce adil mi? bende devlet hastanesinde olacağım benimde maddi durumum kötü ama orda yanığı, kaza izi vs çeşitli nedenlerden dolayı gerçek sorunu olan insanların hakkını yiyemem. Devlet hastaneleri burun estetiği yapıyor, ama ameliyat tarihiniz acil vaka veya gerçek sağlık sorunu olan hastaların ameliyat olmadığı günlere veriliyor yani ileri bir tarihe oluyo genelde, devlet hastanelerinin haftada bir burun ve de bir meme estetiği yapma limiti var eğer ki bu ameliyat kişisel istek üzerine yapılıyorsa şayet...paranız yoksa biriktirin derim gerçekten mağdur olan insanların hakkını gasp etmek benim vicdanıma ters geliyor şahsen.sizide çok iyi anlıyorum burnunuzdan memnun olmayabilir psikolojik açıdan kendinizi kötü hissediyor olabilirsiniz maddi durumunuz özelde ameliyat olmaya elverişli olmayadabilir, ama bu şekilde bir şeye girişmek istemem şahsen çünkü burnum düzelecek belki ama ya vicdanım??? bunu hangi ameliyatla düzelttirebiliriz....devlet hastanelerinde estetik fiyatı 1000 tl civarı iyi araştırırsanız 800 e de bulursunuz...sevgiyle kalınnn
ağzına sağlık canım. yani arkadaş alınmasın ama ben böyle bir soru sormaya bile utanırdım ameliyatımı böyle göstertip nasıl para vermem diye. o arada kimbilir kimin hakkını yiyor olacak, kimsenin ahını almaya değmez. hele ki mesele sağlıksa
Kızlar öncelikle merhaba, sizleri uzun zamandır takip ediyorum yazmak şimdiye kısmetmiş, arkadaşlar ben 19 ocakta istanbulda bir devlet hastanesinde ameliyat olacağım, aydınlatıcı olması açısından fiyatı 1100-1300 tl, hastanede yattığın gün sayısına göre kesinleşiyor, doktorum çok iyi bir insan kendisi uzman, ve açıkçası bana çok güven verdi, fakat günler geçtikçe çok tedirgin olmaya başladım işyerinden yalnızca bir hafta izin aldım ve bu süre zarfında bir iş ortamına girebilecek durumda olurmuyum bilmiyorum açıkçası lütfen dua edinnn:18: konuyla ilgili merak ettiklerniz varsa doktor hastane adı vs özelden mesaj atın arkadaşlarr
ben devlet hastanesınde oldum 2 ay oldu sayılır yanı ılla ozelde olup cok para verınce sonuc super olacak dıye bı garantı yok tabı .sadece devlettede ozeldede arastırın doktorun pratiğinin olması ılgılenmesı cok onemlı .ama bence nerde olursa olsun eger nefes problemınız yoksa bu amelyat cekılecek bi iş degıl cunkı sonuc kotu olursa eger daha cok pısman olursunuz.
sen kime oldun anm? bn de devlette olmak istiyorum ama acil olmam lazm seni nekadr zamn snra amelyt yaptlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?