Devlet hastanesinde burun estetiği

canım sen ameliyat oldunmu?? bende izmitte oturuyorum ve burda amelyat olmak zorudayım. Gittiğin bildiğin doktorlar varsa öğrenebilirmiyim??

bundan 8-9 yıl önce devlet hastanesinde burun ameliyatı olmuş biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.
ben kbb druna ameliyat olmuştum ki burun ameliyatının kbb druna olunmasından yanayım, ama zamanında çok iyi araştıramamın verdiği sonuçta diyebilirizz belki, dr fazla kıkırdak çıakrmış burnumdan, nefes almak için burunda yol açıcam derken...

şimdi yeni oldugumm burun ameliyatımda dr um kulaktan kıkırdak alıp burnuma ilave etmek zorunda kaldı.
ki, ben nefes alma sıkıntım olmasa estetik kaygı nedeniyle, burun ameliyatı olmayı düşünmem doğrusu, işin psikolojik boyutu tartışılır belki ama..yani en azından kolay kolay kalkışmam estetik ameliyat olmaya. bu kişiye göre de değişir belki.

gelelim drun tecrübesine v.s. evet, devlet hastanelerinde de dr ların iyisi, tecrübelelileri var, eyvallah..ama ilgi yok..
asla devlet hastanelerinde yapılan ameliyatların hem öncesinde hem de sonrasında özel hastanedeki dr un ya da ameliyat sonundaki ilginin çoğunu bulamazsınız. ki yeniden burun ameliyatı olamuş biri olarak, özellikle ameliyat sonrasındaki ilginin çok önemli oladugunu düşünüyorum. psikolojiniz açısından çok ama çoook önemli.

burun ameliyatı da öyle sıradan bi ameliyat değil bence, paranızı biriktirin özel hastanede ya da ilgi gösterebilecek dr ve ekibine ameliyat olun derim. tabi ki tecrübe ve işin ehli olması çok çooook daha ilk sırada olmak koşuluyla.

bence özel-devlet ayrımı yaparken şu ayrımı düşün: devlette olursan eğer ameliyat sonrası randevularında sıkıntı çekeceksin kaç gün önceden arayıp randevu ayarlamalar saatlerce beklemeler vb.. ama özelde oyle bi sıkıntı genelde olmuyor cnm bence ameliyattan sonraki rahatın için özelde olmalısın.zaten bir hafta iznim var diyorsun işe geri dönünce devlette ameliyat olmanın sıkıntısını çekersin bence

varsa lutfen yardımcı olun menunmusunuz bilgi verirmisiniz lutfennn

varsa lutfen yardımcı olun menunmusunuz bilgi verirmisiniz lutfennn

canım ben serdar ceylana muayene oldum. burda okumuştum onu.. ama bence listenden çıkarmalısın. ve yanılmıyorsam burda ona ameliyat olan bir arkadaş sonra başka bir dr a revizyon ameliyatı oldu.. dikkatli araştırısan bulabilirsin o yazıyı. ama ben pek beyenmedim tarzını...ve şimdi yaşadığım şehirde bakıyorum bulabilirsem..

Bende devlette oldum üstelik 3 kez olmak zorunda kalan biri olarak 4. olursa kesinlikle özel hemde en iyi hekime gitmeyi düşünüyorum.Fakat yukarıdaki yoruma istinaden şunu demek istedim ameliyat sonrası randevular ve kontrollerde sıkıntı yaşarsın demiş arkadaş bende diyorum ki keşke doktorum bir randevu verseydi de aylar sonrasına olsaydı benimki ameliyattan sonra hiç çağırmadı ki:))Ne 1ay sonra gel dedi ne 2 ay sonra...Hayır devletteki her doktor mu böylebenim şansıma mı bilemiyorum

gul_nihan ben 1 sene önce özel hastanede kbb doktoruna estetik ameliyat oldum. şu anda eski burnumu mumla arıyorum. aynaya bakmak kabus gibi oldu benim için bence önemli olan doktor, özel yada devlette olması çokta mühim diil. ayrıca burun estetiğini kesinlikle palstik cerrahların yapması taraftarıyım. ben çok araştırdım bu işi en iyi plastik cerrahlar yapıyo

kızlar ya emekli sandığı burun estetiğini öder mi yada dr sağlık karnesi var diye bi kısım indirim yapabilir mi hiç bi fikrim yok bilen varsa_??

sivasta özel hastanede oldum . ücretide 1200. fiyat uygun. ama sonuç iğrenç oldu. şimdide doktor araştırıyorum revizyon için

bir çok yerde belirten arkadaşlar var ben de belirtmek isterim ki devlet ya da özel diye ayırmamak gerekiyor. iyi doktor kötü doktor ve de şans faktörü diye ayrımak mantıklısı arkadaşlar. en kötü doktordan süper burunlar çıkabiliyor. en iyi doktordan da ben memnun değilim diyenler. burun yapısından kaynaklanan şans faktörü önemli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…