Doğrusu bende de ''devlet hastanelerinde ameliyat olmak mı, akılsızlık!'' gibi bir kanı yok değildi. Fakat, Malatya'daki hastanenin doktoru Bilge Bey'e ameliyat olup da sonucunu beğenenleri okuyuncaya kadar. O'na ameliyat olmaya cesaret etmiş birinin yüreklice çıkıp anlatması bu tezimi çürüttü. Ameliyat olacak biri olarak, yanımda götürebileceğim biri olsaydı gözü kapalı Malatya'daki devlet hastanesine giderdim ama, İzmit'te olmak durumundayım.
Burun ameliyatının başarıyla sonuçlanması hem şans işi hem de burnun yapısıyla alakalı bir durum. Umarım güzel sonuçlar alırız...
varsa lutfen yardımcı olun menunmusunuz bilgi verirmisiniz lutfennn
bence özel-devlet ayrımı yaparken şu ayrımı düşün: devlette olursan eğer ameliyat sonrası randevularında sıkıntı çekeceksin kaç gün önceden arayıp randevu ayarlamalar saatlerce beklemeler vb.. ama özelde oyle bi sıkıntı genelde olmuyor cnm bence ameliyattan sonraki rahatın için özelde olmalısın.zaten bir hafta iznim var diyorsun işe geri dönünce devlette ameliyat olmanın sıkıntısını çekersin bence
Özel hastanede ameliyat oldum. ÖLMEK İSTİYORUM
bende özel hastanede oldumçok pişmanım
bir tanıdığım ankara2da bir devlet hastanesinde3 ameliyat olmuştu ve gerçekten çok güzel bir burnu var bence bunu özel ve devlet diye ayırmamak gerekiyor
sivasta özel hastanede oldum . ücretide 1200. fiyat uygun. ama sonuç iğrenç oldu. şimdide doktor araştırıyorum revizyon için
1200 özel anrml rakm ıstnbulda ol bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?