En iyi denilen doktorların hastalarında bile ''hiç memnun kalmadım'' diye memnuniyetsizliğini dile getirdiğini hatırlıyorum bazı başlıklarda.
Devlet hastanelerine karşı genelde önyargı vardır, çünkü burun fahiş fiyatla yapılmaz özellerdeki gibi. Geçen hafta burnuma tomografi çektirmem gerekti. Sekreterle konuşurken deviasyon nedeniyle ameliyat olmuş kızından söz açıldı. Seka Devlet Hastanesi'nde plastik cerrah eşliğinde ameliyat olduğunu,doktorundan çok memnun kaldıklarını anlattı mesela. KBB ve plastik cerrah İzmit çapında hiç duyulmamış iki doktor fakat görüntü ve sağlık açısından çok memnun olduklarını belirtti. Burun işi doktorun adının duyulmasıyla alakalı değillirliğinin küçük bir göstergesi.
canım :) o kadar parayı vericen madem 500 daha ver özelde ol daha iyi olur.. ayrıca bir gün sonra işe dönmen bana göre zor gibi.. ayrıca benim albümüme bakabilirsin fotoğraf altlarında kaç gün oldukları yazıyor..
o zaman sorun yok canım sadece morlukların ve yorgunluğun kalır belkide kalmaz dinlek bir şekilde ameliyata git canım ve sürekli dinlen ameliyat sonrası ayrıca karar verdinmi devletmi olacak ?
kızlar kafam karıştı :44: daha önce bu sitede benim ameliyat olacağım doktora ameliyat olan bir arkadaşın yazılarını okumuştum memnun kalmıştı ama birazda şans işi tabi bilemiyorum daha var iyice düşünmem gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?