Anlara etimesgut devlet hastanesi minüre sena hanım ücretsiz uyguluyor ve ben bir sürü yorum okudum hepsi özeldeki gibi özelden daha iyi demiş aşırı güvenilir vibe veriyorHerkese merhaba Zeynep Kamil Kadın Doğumdan randevu aldım ve az önce geldim kontrolden. Bende de iç dudak sarkması var İstanbulda yaşıyorum. Beni rahatsız eden görüntüden kurtulmak istiyordum. Burada açılan tüm başlıkları okumuşumdur muhtemelen herkes devlet hastanesinde ücretsiz olurken 04.06.2024 tarihindeki randevumda bu ameliyatın 30.000 Tl lik bir ücreti olduğunu söylediler. Yakın tarihte devlet hastanesinde ücretsiz şekilde bu ameliyatı olan arkadaşlar hangi hastanede ve dr da olduğunu yazarsa biz de faydalansak olur mu? Çünkü verebilecek bir 30 binim yok maalesef
Keşke bunun İstanbul versiyonu da olsa Ankaraya gidip ameliyatı şekilde yapılacak otobüs yolculuğu hiç sağlıklı gelmiyor.Anlara etimesgut devlet hastanesi minüre sena hanım ücretsiz uyguluyor ve ben bir sürü yorum okudum hepsi özeldeki gibi özelden daha iyi demiş aşırı güvenilir vibe veriyor
2024 e kadar ücretsizmiş ama bu yıl böyle bir ücret getirilmiş hala ücretsiz devlet hastanesi olduğunu belirten arkadaşlar var acaba eğitim ve araştırma olduğu için mi ücretli diye bir soru işareti kaldı aklımdaKeşke sadece 30 bin olsaydı
Çok haklısın bende öğrenciyim bir de gelecek ay yurtta olurum nasıl düzeleceğimi bilmiyorumKeşke bunun İstanbul versiyonu da olsa Ankaraya gidip ameliyatı şekilde yapılacak otobüs yolculuğu hiç sağlıklı gelmiyor.
Var canım çam sakura' şehir hastanesiKeşke bunun İstanbul versiyonu da olsa Ankaraya gidip ameliyatı şekilde yapılacak otobüs yolculuğu hiç sağlıklı gelmiyor.
Var zaten çam sakura' şehir hastanesi yapıyoKeşke bunun İstanbul versiyonu da olsa Ankaraya gidip ameliyatı şekilde yapılacak otobüs yolculuğu hiç sağlıklı gelmiyor.
Merhaba siz ordamı ameliyat oldunuzVar zaten çam sakura' şehir hastanesi yapıyo
12 bine
Bu fiyat gerçek miVar zaten çam sakura' şehir hastanesi yapıyo
12 bine
Hangi hastanede oldunuzBende devlet hastanesinde vajinaplasti idrar torbası sarkması amaliyati oldum hiç para ödemedim
Hangi hastanede oldunuz
Yok olamadım 3 aydır oyaladılar ücretsiz dediler devlet Hastanesi'nde bu haftaya gün vericeklerdi.arayıp 30 bin lira ücret çıkıyor dediler bende iptal ettimBolu doğum hastanesi siz amaliyat oldunuzmu
Yok olamadım 3 aydır oyaladılar ücretsiz dediler devlet Hastanesi'nde bu haftaya gün vericeklerdi.arayıp 30 bin lira ücret çıkıyor dediler bende iptal ettim
Benim daraltma olmuycak sadece küçük dudak kücültme istiyorumYorumlara geç bak daraltma yapmayı düşünüyorsanız sonrasida çok pişman olan var gerçektende kolay bir süreç deyil ben hiç para ödemedim inşallah sonuctan pişman olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?