- 12 Mart 2025
- 20
- 4
- 1
- 40
Evet gerçek ben geçen ay oldum 11,400 ödedimBu fiyat gerçek mi
Evet 14 Mayıs'ta oldum 15 inde çıktım şuan gayet iyiyim dikişlerim de iyileştiMerhaba siz ordamı ameliyat oldunuz
Onuda yapıyolar ama onun fiyatını bilmiyorumBenim daraltma olmuycak sadece küçük dudak kücültme istiyorum
daraltmadan pisman olan neden pisman olmus kiYorumlara geç bak daraltma yapmayı düşünüyorsanız sonrasida çok pişman olan var gerçektende kolay bir süreç deyil ben hiç para ödemedim inşallah sonuctan pişman olmam
daraltmadan pisman olan neden pisman olmus ki
Hangi hastane rica etsem söyler misinizEvet gerçek ben geçen ay oldum 11,400 ödedim
Hangi hastane rica etsem söyler misiniz
Başak şehir çam ve sakura' şehir hastanesiHangi hastane rica etsem söyler misiniz
Sen ne zaman amelyat oldun yasak ne kadar verdilerBenim yasak bitmedi daha bilmiyirum pismanmi olacam memnunmu kalacam benim Dr beceriksiz o yüzden bu süreç beni çok yordu sorun yaşayanlar genelde perine bolgesi çok yükseltilmiş olanlar oda ilişkiyi zorluyor islakligin dışarı çıkmasını engelliyor buda ağrılı ilişkiye sebep oluyor ben daha birsry diyemiyirum denediyimde burda paylasacagim
Sen ne zaman amelyat oldun yasak ne kadar verdiler
Hımm bende 14 Mayıs ta oldum iyileşme sürecine bağlı ama bir buçuk iki ay yasak verdiler5 Mayıs'ta amaliyati oldum iki ay yasak dedi Dr 5 temuzda deneyeceyiz
Hımm bende 14 Mayıs ta oldum iyileşme sürecine bağlı ama bir buçuk iki ay yasak verdiler
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun inşallahÇok geçmiş olsun sizede inşallah sonuçtan memnun kalirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?