devlet hastanesinde raporlu tüp bebek

1.deneme icin 409 tl ücret yatiriyorsunuz. Ve ilaç ücretleri oluyor mesela benim ilaçlar 800 lira tuttu okadar baska ücret odemedim

1.deneme icin 409 tl ücret yatiriyorsunuz. Ve ilaç ücretleri oluyor mesela benim ilaçlar 800 lira tuttu okadar baska ücret odemedim
cevabiniz icin tskkür ederim. tedaviniz hayirli olur insallah. siz hangi hastanede ve ne zaman yaptirdiniz acaba? bide sizin ilac icin rapor yoktu galiba

Sagolun.Ben istanbul da zeynep kamilde yaptirdin.aslinda ilaçlar 700 tl civari tutuyor ancak balık yagi folik asitle beraber 800 civari tuttu. Raporum vardi ama kişiden kisiye değisiyor ilaclar

Sagolun.Ben istanbul da zeynep kamilde yaptirdin.aslinda ilaçlar 700 tl civari tutuyor ancak balık yagi folik asitle beraber 800 civari tuttu. Raporum vardi ama kişiden kisiye değisiyor ilaclar
insallah bebeginiz tutunmuştur size. ben 2 kez raporsuz özelde yaptirdim sonuç negatif o yüzden artik devleti arastiriyorum. allah yüzümüzü güldürür inşallah

Inşallah. Rapor cikartirken ilk önce bir takim tahliller yaptiriyorlar önce asilama mı yoksa tup bebek mi diye karar verildikten sonra rapor çıkıyor. Allah yardımcınız olsun

Back
X