Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cevabiniz icin tskkür ederim. tedaviniz hayirli olur insallah. siz hangi hastanede ve ne zaman yaptirdiniz acaba? bide sizin ilac icin rapor yoktu galiba
Sagolun.Ben istanbul da zeynep kamilde yaptirdin.aslinda ilaçlar 700 tl civari tutuyor ancak balık yagi folik asitle beraber 800 civari tuttu. Raporum vardi ama kişiden kisiye değisiyor ilaclar
Sagolun.Ben istanbul da zeynep kamilde yaptirdin.aslinda ilaçlar 700 tl civari tutuyor ancak balık yagi folik asitle beraber 800 civari tuttu. Raporum vardi ama kişiden kisiye değisiyor ilaclar
insallah bebeginiz tutunmuştur size. ben 2 kez raporsuz özelde yaptirdim sonuç negatif o yüzden artik devleti arastiriyorum. allah yüzümüzü güldürür inşallah
Inşallah. Rapor cikartirken ilk önce bir takim tahliller yaptiriyorlar önce asilama mı yoksa tup bebek mi diye karar verildikten sonra rapor çıkıyor. Allah yardımcınız olsun