devlet hastanesinde tüp bebek yaptıran var mı?

evinafi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
274
162
73
merhaba arkadaşlar iki kez aşılama yaptırdım olmadı tüp bebek deneyeceğiz bir ay sonra ama devlette şartlar nedir tam olarak bilmiyorum, yaptıran varsa yardımcı olabilir mi?

1,5 yıllık evliyim
34 yaşımdayım
iki kez aşılama yapıldı

Merhaba ben ankara gatada tüp bebek yaptırıyorum şu anda sonuç bekliyorum ve çok iyi ilgi doktorlar da süper bir çok şehirlerden geliyorlar benim 2nci denemem ve 2de aşılama yaşım 29

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar iki kez aşılama yaptırdım olmadı tüp bebek deneyeceğiz bir ay sonra ama devlette şartlar nedir tam olarak bilmiyorum, yaptıran varsa yardımcı olabilir mi?

1,5 yıllık evliyim
34 yaşımdayım
iki kez aşılama yapıldı

merhaba
2 kere aşılamanız iğne ile olduysa raporunu alıp sağlık bakanlığından onaylatırsanız tüp bebeğe geçme hakkını kazanabilirsiniz.
yok klomen ile oldu ise aşılamanız 2 kere iğne ile aşılama olmanız lazım devlet hastanesinde.Onun haricinde şartları linkte bulabilirsiniz.
Bu arada bir an önce devlete başvurun 1-2 ay zaten rapor çıkartmak için testler sürüyor.

http://ekonomi.haberturk.com/is-yasam/haber/889453-iste-sgknin-tup-bebek-sartlari

merhaba
2 kere aşılamanız iğne ile olduysa raporunu alıp sağlık bakanlığından onaylatırsanız tüp bebeğe geçme hakkını kazanabilirsiniz.
yok klomen ile oldu ise aşılamanız 2 kere iğne ile aşılama olmanız lazım devlet hastanesinde.Onun haricinde şartları linkte bulabilirsiniz.
Bu arada bir an önce devlete başvurun 1-2 ay zaten rapor çıkartmak için testler sürüyor.

http://ekonomi.haberturk.com/is-yasam/haber/889453-iste-sgknin-tup-bebek-sartlari

teşekkürler cevabınız için. evet aşılama iğne ile oldu. 3 yıllık evlilik uymuyor bize birtek:/

teşekkürler cevabınız için. evet aşılama iğne ile oldu. 3 yıllık evlilik uymuyor bize birtek:/

canım bende şuan devlette tüp bebek yaptırıyorum ve bende 2 yıllık evlıyım devlet karsılamıyor.ücreti merak ediyorsan sana kabaca bi fiyat verebilirim benim iğneler ilaçlar falan 950 tl tuttu ama hastadan hastaya değişebiliyormuş hastahaneyede 1500 tl hocaya şimdilik 120 tl vedik bize 3000 ile 3500 arası tutar dediler ama daha ben başında sayılırım daha yumurta toplama yapılmadı onun için tam belli degil benimki Rabbim yardımcın olsun. inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur.:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Merhaba ben ankara gatada tüp bebek yaptırıyorum şu anda sonuç bekliyorum ve çok iyi ilgi doktorlar da süper bir çok şehirlerden geliyorlar benim 2nci denemem ve 2de aşılama yaşım 29

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

birinci denemen de orada mı olmuştu.. umarım bu defa istediğin gibi olur. bende istanbuldayım..

canım bende şuan devlette tüp bebek yaptırıyorum ve bende 2 yıllık evlıyım devlet karsılamıyor.ücreti merak ediyorsan sana kabaca bi fiyat verebilirim benim iğneler ilaçlar falan 950 tl tuttu ama hastadan hastaya değişebiliyormuş hastahaneyede 1500 tl hocaya şimdilik 120 tl vedik bize 3000 ile 3500 arası tutar dediler ama daha ben başında sayılırım daha yumurta toplama yapılmadı onun için tam belli degil benimki Rabbim yardımcın olsun. inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur.:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

3 yıllık evli olmadığın için mi karşılamıyor devlet? umarım emeklerinin karşılığını alırsın, alırız.. Allah her isteyen kadını hayırlı sağlıklı evlatlarla anne yapar inşallah.

1,5 yıllık evliyim
34 yaşımdayım
iki kez aşılama yapıldı

merhaba eğer erkek faktörüyse rapor çıkartabilirsin..1,5 yıllık evli dahi olsan...gerçi biraz uzun sürüyor rapor çıkartmak..aynı zamanda eğitim ve araştırma hastanesi olması gerekiyor inferilite bölümü olan hastanelerden çıkartabilirsin yani..
bu arada facebook ta kapalı bir grubumuz var sizide aramıza bekleriz..

TÜP BEBEK MUCİZEMİZE ADIM ADIM...

merhaba eğer erkek faktörüyse rapor çıkartabilirsin..1,5 yıllık evli dahi olsan...gerçi biraz uzun sürüyor rapor çıkartmak..aynı zamanda eğitim ve araştırma hastanesi olması gerekiyor inferilite bölümü olan hastanelerden çıkartabilirsin yani..
bu arada facebook ta kapalı bir grubumuz var sizide aramıza bekleriz..

TÜP BEBEK MUCİZEMİZE ADIM ADIM...

merhaba, teşekkürler bilgilendirme için. eşimde sorun yok.. ben özel hastanede iki defa aşılama oldum ve ordaki doktoruma tüp bebeği devlette yapacağım ama rapor gerekiyormuş dedim.. adam bana rapor diye, bu kişiye ike kez aşılama yapılmıştır yazan bir kağıt verdi..
sonra üç yıl gerekiyormuş denince devlet için bişi yapmadan bekliyorum.
bakırköy devlet hastanesinde randevu aldım, bir kaç gün sonra, birde gidip onunla konuşacağım..
eşim yoğun iş temposuyla meşgul ve bu konulardan habersiz ben de internetten ve bu gibi sitelerden ancak bilgi edinebiliyorum..
facebookta hesabım yok, eşim istemiyor :S

MERHABA ,

ELİMDE TÜP BEBEK TEDAVİMDEN KALAN İLAÇLARIMI SATIYORUM.

KALAN İLAÇLARIM;

3 KUTU PUREGON 300 VAR.
ECZANE FİYATI TANESİ 230 TL.
BEN 3 KUTUYU 500 TL YE SATABİLİRİM. SON KULLANMA TARİHİ HAZİRAN 2016

CRINONE %8 VAJİNAL JEL 1 KUTU ECZANE FİYATI 74 TL . BEN 1 KUTUYU 50 TL YE SATABİLİRİM.
SON KULLANMA TARİHİ EYLÜL 2016

ORGALUTRAN 0,25 mg / 0.5 ml 1 KUTU ECZANE FİYATI 318 TL. BEN 1 KUTUYU 250 TL SATABİLİRİM.
SON KULLANMA TARİHİ TEMMUZ 2017

CLEXANE 6000 / 0,6 ml 1 KUTU ECZANE FİYATI 22 TL.BEN 1 KUTUYU 15 TL YE SATABİLİRİM.

İSTANBUL KADIKÖYDEYİM, İLGİLENEN ARKADAŞLARIN BİLGİSİNE

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben ilk defa aşılama yaptıracağım devlet Hastanesi'nde ve daha aşılamaya gecemedik ücret aliyormu aşılama için devlet hastanesi bilmiyorum alıyorsa nekadar alıyor bilginiz varmı.. yardımcı olurmusunuz

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben ilk defa aşılama yaptıracağım devlet Hastanesi'nde ve daha aşılamaya gecemedik ücret aliyormu aşılama için devlet hastanesi bilmiyorum alıyorsa nekadar alıyor bilginiz varmı.. yardımcı olurmusunuz
bir bilgi edindiniz mi ben de denemeyi düşünüyorum

Back
X