devlet hastanesindeki doktor:((

1.avrupayla ilkgili hiç bilginiz yok
2.ne zaman doğum yaptığım sizi hiç ama hiç ilgilendirmez
3.benim bütün değerlerim ankarada en iyi merkezde yapıldı
4.ben ödeyemiyorum demedim ödemek gereksiz ve boşuna ağır bir masraf dedim
5.bebeğimi konuşacak kapasitede biri değilsiniz onun adını bile ağzınıza almayın onun için en iyiyi ben düşünürüm
6.başkalarını yargılayacağınıza aynaya bakın karşınızda hamile bir kadın var ama cehaletiniz mi yoksa umursamazlık mu bilmiyorum bu tavırlarınız

1. Bence sizin hic bilginiz yok Avrupanin göbeginde yasadim uzun seneler hemde diplomami yurt disinda aldim.

2. Siz hani cok iyi taniyordunuz ya avrupayi yurt disini o yüzden söyledim :)) Hani cok dogum, oluyormusya . SIzde istatistikten cok

iyi anliyorsunuz ya avrupayi bir bilginiz var ve bunuda benimle tartisiyorsunuz ya gülüyorum halen.

3 O zaman devam etseydiniz o süper merkezde

4.Dedigim gibi size özel bir ilgi beklemessiniz hemde devlet hastanesinde

5. Bebeginizi konusmuyorum zaten beni bebeginizde ilgilendirmez ama herseye para verip bunu gereksiz bulmaniz beni sasirtti sonucta

saglik en önemli sey :((

6. Hamile olmaniz size gercekleri yüzünüze söylemeyecegim anlamina gelmez. Ayrica hamile olmaniz özel bir durum degil dogal bir

durum :)) Hasta degilsiniz sadece hamilesiniz :))

Doktor haksız burada..Bebeğin sağlığı ile ilgili tüm soruları cevaplamak zorunda.Bu özel ilgi demek değildir ayrıca.Özelime gelmiyor diye hastaya tavırlı olan doktorlar tanıyorum ben.Bizzat şahit oldum.Özele gidince 40 dakika ultrasonda bakanınıda duydum neye bakıyorsa 40 dakika artık..
Ayrıca babayı içeri almamak da ne demek?Böyle bir hakkı olduğunuda düşünmüyorum açıkcası.Yerinizde olsam bu doktoru şikayet eder ve bir daha da ona gitmezdim.

Kadın doğum hastanelerinde babayı almayabiliyorlar. Şöyle düşünün, ultrason odasının içinde bir de giyinme odası var ve bir hasta masadan kalkıp giyinmeye giderken diğer hasta soyunup hemen masaya yatıyor. E bu arada ben başka bir adamın önünde niye yarı çıplak durayım? Babaları vs bu yüzden içeri almıyorlar.

:)) sayisal konuyu karistirmayin lütfen. Dogumlar gercekten avrupa da az. HIm birde türkiyede 32 yasndan sonra mi dogum yapmaya

baslaniyor?

Riskli bir dogum geciriyor olabilirsiniz. Ama doktor bebeginiz saglikli ve ya olmadigini söyler. Birde Boyun ölcüsü malesef yetmiyor kan

degerleride ve Pap ta lazim size aciklama yapmak icin. Yani geliyorsunuz hastaneye özel ilgi istiyorsunuz bir devlet hastanesinde ama

bir SONO yla mi adam size bilgi verecek.

Him birde bebeginizi cok seviyorsunuz cok beklemissiniz madem kiyip doktor masraflarinida ödeyin. Bebegize iki üc kiyafet alacaginiza .

Gercekten bir empati göremiyorum. Onlarda insan insan üstü varlik degiller.

>Ya o zaman sizde hos görü yapip ssk nin iki katini ödeyin. Herseyi iyi biliyorsunuz ya ödeyin iki katini fazla doktor getirsinler rahat rahat bakilsin. Ben sizin gibileride biliyorum yurt disinda iki lira para gidecek diye ödünüz patlar. DOktora gider hasta olmadiginiz halde rapor alirsiniz. Yaptiginiz ise doktoru da icine atarsiniz . Is begenmez evde oturup isssizlik parasi alirsiniz. Param yok diye sosyal kurumlarin önünde bin takla atarsiniz. Yok ev parasi yok cocuk yardimi yok hamilelik parasi yok bakim parasi eeee baska..

Lütfen ya sizde bir kere 38 saatir ayakta duran evine gitmemis bir insana hos görü gösterin :(( 2 gün calisip 2 gün evde dinlenen biri , bir kari kocanin dirdiri biri, uykusuzlugu bir, bir de stresi ne diyeyim. Kadina söylememis dye kendini yirtiyor. Cok istiyosan öde sende bir hosgörü göster.

cok sert üslupta yazmışsın bu kadar sert olmaya bana göre hakkın yok.özele giden insan sskya giden insan değil mi yani konu sahibi ilgi istemiyor ki bebegıyle ılgılı merak ettıklerını soruyor bunuda doktor söylemek zorunda ayrıca bunun ilgi ve alakayla hiç bir alakası yok bu görev ve sorumluluga girer..ayrıca pahalı bir tedavi devlette böyle bir imkan var ken neden özelde para ödesın o paraya cocuguna gelecek hazırlar..

bende HEMŞİREYİM cokta iyi bilirim işleyisi düzeni...ama bu benım ya da bir baskasının sucu değil sayı yetersız hasta kalabalık ınsan ınsanlıktan cıkıyor dogru ama böyle olması hastaya basıt birseyi söylememe hakkı vermez öyle degıl mı doktorun görev ve sorumlulukları var bunları yerıne getırmek zorunda doktorun calısma saattelerı hastayı ılgılendırmıyor kı saglık bakanlıgının atama yapması lazım...benım doktorumda haklı hastamda haklı burda bir sorun varsa oda bakanlıktır

bende fazla calısıyorum 28 yasında varislerim cıktı sayımız yetersız 24 saat bil fiil ayakta ne yapayım hastadan mı cıkarayım hıncımı ayrıca ben iyi yapıyorsam görevımı hasta 2. bir kez gelmıyor yanıma

devlet hastanelerıne karsı buz gıbıyım desem yerıdır .

sadece doktorları da degıl tum calısan personelın de dunyayı ben yarattım havası var .

bırsey sorulmuyor bırsey soylenmıyor ,azar ısıtır hale gelırsın .bundan ıkı hafta once gıbı

bı devlet hastanesınde muayene sıramı beklıyorum .oradan yaslı bır amca var

kulakları bıraz zor ısıtıyor anlamıyor hemen .

danısmana elınde kı kagıdı gosterıyor danısmanda kı kadın da bana ıslem yapıyordu .

o amca da oradan sorunca hanımefendı daraldı galıba amcaya "amca gıt ısıne yaa

senınle ugrasacagım ısım gucum var "dıye adamı azarladı:53:

uyuz oluyorum boyle saglık personellerıne .

konu sahıbı sız de hakkınızı arayın susmayın! bashekıme dılekce yazın!

1. Bence sizin hic bilginiz yok Avrupanin göbeginde yasadim uzun seneler hemde diplomami yurt disinda aldim.

2. Siz hani cok iyi taniyordunuz ya avrupayi yurt disini o yüzden söyledim :)) Hani cok dogum, oluyormusya . SIzde istatistikten cok

iyi anliyorsunuz ya avrupayi bir bilginiz var ve bunuda benimle tartisiyorsunuz ya gülüyorum halen.

3 O zaman devam etseydiniz o süper merkezde

4.Dedigim gibi size özel bir ilgi beklemessiniz hemde devlet hastanesinde

5. Bebeginizi konusmuyorum zaten beni bebeginizde ilgilendirmez ama herseye para verip bunu gereksiz bulmaniz beni sasirtti sonucta

saglik en önemli sey :((

6. Hamile olmaniz size gercekleri yüzünüze söylemeyecegim anlamina gelmez. Ayrica hamile olmaniz özel bir durum degil dogal bir

durum :)) Hasta degilsiniz sadece hamilesiniz :))

onun için hiç bir detayı gereksiz bulmadım ben yorumlarına dikkat et kabalaşabilirim bebeğim söz konusu ok.diploma demek karakter demek değilki insanlıkda değil eğitim tamamlandı demek de değil göründüğü üzere.yazıkki sanırım çok sevgisiz kalmşsınız eğer ilgi çekmeye çalışıyorsanız gelin sizin gibileri bile sevebilecek bir kalbe sahibim:49:

Son düzenleme:
devlet hastanelerıne karsı buz gıbıyım desem yerıdır .

sadece doktorları da degıl tum calısan personelın de dunyayı ben yarattım havası var .

bırsey sorulmuyor bırsey soylenmıyor ,azar ısıtır hale gelırsın .bundan ıkı hafta once gıbı

bı devlet hastanesınde muayene sıramı beklıyorum .oradan yaslı bır amca var

kulakları bıraz zor ısıtıyor anlamıyor hemen .

danısmana elınde kı kagıdı gosterıyor danısmanda kı kadın da bana ıslem yapıyordu .

o amca da oradan sorunca hanımefendı daraldı galıba amcaya "amca gıt ısıne yaa

senınle ugrasacagım ısım gucum var "dıye adamı azarladı:53:

uyuz oluyorum boyle saglık personellerıne .

konu sahıbı sız de hakkınızı arayın susmayın! bashekıme dılekce yazın!

genelleme yapmamak lazım 5 parmagın 5 ninde bir olmadıgı gibi sağlıkcılarında hepsi bir değil tabi

ücret alınmıyor sgk mız var.ama şöyle bişiy sordu sizi takip eden doktor varmı dedi özeline çağırmak istedi bizde istemedik hem özel hastane hem özel muayene altından kalkamayız dedik.eşimi bile içeri almadı kovdu ama eşim çıkmadı bu hanım benim karım karnındakide bebeğimiz dedi bu seferlik geç madem dedi :50:

esınızı kovdu mu:53:

burası bir sahil kasabası taş çatlasa 50 kişi olur nedenmi toplam kasabada hamile sayısı 70 çünkü

sayilar tas catlasa 150 tas catlamasa 100 farketmez. Kisi basina 10 dakika hesaplayin allah askina . Yapar size 100*10= 1000 1000/60= 16,5 saat. Simdi bu saatlerde calisin hem de dinlenmeden ne kafa kalir ne tahammül. Para yi ödüyyorsunuz anladik en iyi hizmeti de görmek istiyorsunuz onuda anladik.

Bu karsinizda oturan da insan doktor olmasina ragmen . Yani onunda sinirlenmeside enerjisinin bitmesi normal .

Kadın doğum hastanelerinde babayı almayabiliyorlar. Şöyle düşünün, ultrason odasının içinde bir de giyinme odası var ve bir hasta masadan kalkıp giyinmeye giderken diğer hasta soyunup hemen masaya yatıyor. E bu arada ben başka bir adamın önünde niye yarı çıplak durayım? Babaları vs bu yüzden içeri almıyorlar.

marmelat haklısın ama burası küçük bi yer tek tek alıyorlar başka bir hanımı mağdur ederek eşimi içeri aldırmadım yanlış anlama eğer öyle olsa bende istemezdim girmesini ama yoğun bir yer değil burası minnacık bir kasaba sahil kasabası yolu düşen herkesi beklerim yazın:49:

sayilar tas catlasa 150 tas catlamasa 100 farketmez. Kisi basina 10 dakika hesaplayin allah askina . Yapar size 100*10= 1000 1000/60= 16,5 saat. Simdi bu saatlerde calisin hem de dinlenmeden ne kafa kalir ne tahammül. Para yi ödüyyorsunuz anladik en iyi hizmeti de görmek istiyorsunuz onuda anladik.

Bu karsinizda oturan da insan doktor olmasina ragmen . Yani onunda sinirlenmeside enerjisinin bitmesi normal .

sen nerde yasıyorsun allah askına ....haklıyı haksızı ayırmak gerek öyle değil mi

bir kaç hafta önce stresli birkaç gün geçirdiğim için devlet hastanesinde daha önce yine mecburen gittiğim (bebeğin kalp atışları için)doktora bebeğin boyunu ense kalınlığını sordum ve bana karşılık olarak bu soruları cevaplamak zorunda değilim yasal olarak dedi.ama özel muayene işletiyor bu yasalmı?daha doğrusu muayenehanesi beni ilgilendirmez ama bebeğin sadece sağlıklı olduğunu söylerim diğer bilgileri vermek zorunda değilim diyebilirmi yetkisi varmı bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler:49:
aynı sehırlerde degılız ama ben de devlet hastanesıne gıttım hafıf suyum geldı ve sancım vardı . esımı ıcerı almadılar . esım bekledı ıcerı gırdım 3 tane çatal yan yana hepsı dolu herkesın bacaklar çatalda ve kımsenın ustunde örtü yokk .. şok oldum neyse dr bana catala gec dedı bende örtü verır mısın dedim ??
oda örtü yok dedi bende montumu bacaklarımın arasına kapattım .. spekulum la catıma baktı . cok canımı yaktı ayy uyy edince.. Ayy sekerım nasıl dogum yapacaksınız dedi..
mal kadın.. nst ye soktu beni sancım cıkmadı . BANA SEN NIYE GELDIN SENIN HICBISEYIN YOK MASALLAHIN VAR DIYOR ..
TÖVBE ETTIM BIRDAHA ASLA DEVLETE GITMEYCEGIM . 3 GUN CATI MUAYNESINDEN SONRA YURUYEMEDİMM ..

aynı sehırlerde degılız ama ben de devlet hastanesıne gıttım hafıf suyum geldı ve sancım vardı . esımı ıcerı almadılar . esım bekledı ıcerı gırdım 3 tane çatal yan yana hepsı dolu herkesın bacaklar çatalda ve kımsenın ustunde örtü yokk .. şok oldum neyse dr bana catala gec dedı bende örtü verır mısın dedim ??
oda örtü yok dedi bende montumu bacaklarımın arasına kapattım .. spekulum la catıma baktı . cok canımı yaktı ayy uyy edince.. Ayy sekerım nasıl dogum yapacaksınız dedi..
mal kadın.. nst ye soktu beni sancım cıkmadı . BANA SEN NIYE GELDIN SENIN HICBISEYIN YOK MASALLAHIN VAR DIYOR ..
TÖVBE ETTIM BIRDAHA ASLA DEVLETE GITMEYCEGIM . 3 GUN CATI MUAYNESINDEN SONRA YURUYEMEDİMM ..

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine bazen çok rezil durumlar yaşanıyor bazı hemcinslerimizde bunu onaylıyor forumu okuduysan

sen nerde yasıyorsun allah askına ....haklıyı haksızı ayırmak gerek öyle değil mi

haklıyı haksızı ayırmak için kapasite gerekmiyormu yanlış biliyorsam düzelt beni arkadaşım.:54:bu arada gönderdiğin link süper yararlı baştan sona okudum çok teşekkür ederim

geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine bazen çok rezil durumlar yaşanıyor bazı hemcinslerimizde bunu onaylıyor forumu okuduysan
okudum canım yorum yapmıyorum ne meslek ne okumusluk benı alakadar etmez. İnsanlık dısı tepkıler verenlere tahammulum yokk
eger basından savacaksan gıt masa başı iş yap? nıye doktor oluyorsun
ugrasmaktan gocunuyosan bılgı vermıyorsan ne işin var doktorluklaaa?? kımsenın elestırısı de benı alakadar etmez. ama muaynehane ve özel hastalara bi kahve cay ıkram etmedıklerı kalıyor .cocukları sevmeyen bı ınsanın anaokulu ogretmenı olması gıbı bısey bu ??

Son günlerde Türkiye de yasanan saglik sektörü calisanlarina yönelik siddete o kadar üzülüyordum ki anlatamam.
Ama simdi düsünüyorumda bu sumuzz nickli arkadas bir doktorsa ve beni ve diger arkadaslari tanimadigi halde, hakarete varacak sekilde sert tutum ve davranislar sergiliyorsa, kendisine muayeneye gelen bir hasta ve hasta yakinina ( üstelik bizi hic tanimiyor ve biz ona muhtac degiliz, hasta ona muhtac o anda) kimbilir ne kadar kötü davranis sergiliyordur.
Yani bu siddete basvuran hasta yakinlarini da agrasif insanlar oldugunu düsünün ve sonucu siz kestirin artik.
Lütfen biraz karsilikli saygi ve hosgörü yahu. Bir insana " sizlemi urasacagim cocuk saglikli dedik iste" demek yerine " cocugunuz saglikli, endise etmeyin, ense kalinligida normal sinirlar icinde" deseniz ne olur yahu.

Back
X