arkadaşlar kulübün yeni üyesiyim konu dikkatimi çekti bence olan olayı bir doktor üzerinden genellemek doğru değil bende 11 haftalık hamileyim, hamile olduğumu öğrendiğimde 2 defa özel bir hastaneye gittim doktor bayandı ilgilenmek bir yana yüzüme bile bakmadı bende şuan devlet hastanesine gidiyorum ve çok memnunum. suç kişiseldir bence o kişinin psikolojik bir sorunu vardır yada size karşı özel bir muameledir bu
evet arkadaşım sayende hepsini okudum çıktısınıda aldım ıspat etmek amacıyla doktora tekrar gideceğim ve kameraya çekeceğim bakalım ne cevap verecek tabi aldığım çıktıları da suratına atabilirim okusun diye
sistem avrupada değil de amerikada böyle işliyor
sigorta paketleri var ve de paranın yettiği kadar paket alıyorsun
çökmüş kokuşmuş bir sistem
ve türkiye'deki sistem de imfnin dayattığı bir sistem
kredi verilen tüm ülkelere bunu yapıyorlar ve o ülkelerdeki sistem çoktan çöktü
yakında türkiye'deki sistem de çökecek bakın görürsünüz
o özel hastanelerde filan katkı payı arttırıldı, zaten yakında tamamen paralı olacak filan
batıyoruz kısaca.
neyse konu bu değil zaten
Bak dedim ya :)) Ispat edip ne yapacaksin gidip sikayet mi edeceksin :)) Geldik yine basa anladim ben seni cözdüm
evet arkadaşım sayende hepsini okudum çıktısınıda aldım ıspat etmek amacıyla doktora tekrar gideceğim ve kameraya çekeceğim bakalım ne cevap verecek tabi aldığım çıktıları da suratına atabilirim okusun diye
Avrupa da da sistem bu hanimefendi!
NE kadar hasta muayene etmisse o kadar ücret aliyor doktor.
Yasadigim ülkenin kurallarini bilmeyecek degilim!
terbiyesize bak senin benim vergilerimle maaş alıyor sana böyle davranması yasalmıymış acaba
Ben bu konuya yorum yazan ve saglik sektöründe oldugunu iddea eden üyelerin, radyologg nickli arkadas haric hicbirinin saglik sektöründe olduguna inanmiyorum.
Bu nedenle ki onlarla muhattab olmak istemiyorum.
Bu kisilerin yazilarinda ki saygisizlik ve agrasiflik nedeni ilede isini iyi yapan arkadaslara negatif bir söylemde bulunmak istemiyorum.
Bu nedenle cevap vermeyecegim saglik sektöründe oldugunu iddea edip saygisizca yazanlara!
demistim :))) amacin farkli senin buraya madur gibi gösterdin bir halde gelmenin asil sebebi para kopartmakmis bunu bastan anladim.
Yorumumda ona göre sertti.
:)) sayisal konuyu karistirmayin lütfen. Dogumlar gercekten avrupa da az. HIm birde türkiyede 32 yasndan sonra mi dogum yapmaya
baslaniyor?
Riskli bir dogum geciriyor olabilirsiniz. Ama doktor bebeginiz saglikli ve ya olmadigini söyler. Birde Boyun ölcüsü malesef yetmiyor kan
degerleride ve Pap ta lazim size aciklama yapmak icin. Yani geliyorsunuz hastaneye özel ilgi istiyorsunuz bir devlet hastanesinde ama
bir SONO yla mi adam size bilgi verecek.
Him birde bebeginizi cok seviyorsunuz cok beklemissiniz madem kiyip doktor masraflarinida ödeyin. Bebegize iki üc kiyafet alacaginiza .
Gercekten bir empati göremiyorum. Onlarda insan insan üstü varlik degiller.
Avrupa da da sistem bu hanimefendi!
NE kadar hasta muayene etmisse o kadar ücret aliyor doktor.
Yasadigim ülkenin kurallarini bilmeyecek degilim!
demistim :))) amacin farkli senin buraya madur gibi gösterdin bir halde gelmenin asil sebebi para kopartmakmis bunu bastan anladim.
Yorumumda ona göre sertti.
kapasitenize uygun açıklama yapıyorum ne yapayım
Su cümlelerdeki ucuzluga, su bayaliga bakin ve sizde bir doktorsunuz inanamiyorum yahu.
Bir hastaya sizi defetmis, cemkiremezsin, gebesin hasta degilsin diyorsunuz.
Bunlar nasil hitaplar, doktorlar insanliginimi kaybediyor nedir bu.
Ay sinirlerim bozuldu.
Senin kapasiten ne ki ? Benim kapitesimi degerlendiriyorsun ? sen kendini ne saniyorsun iyi anladik HAMILESIN , baska baska hassasin anladik baska avrupayi gidip gezmisssin ama bir sey ögrenmemissin onu da anladik baska .
HAKLARINIMI ARIYACAKSIN BENCE AMACIN O DEGIL! AMACIN HAK ARAMAK OLSAYDI ZATEN SÖYLERDINIZ O ANDA DOKTARA AMA SIZ ISI KAMERAYA CEKECEKSINIZ HANI MAHKEMEYE CIKTIGINIZDA ELINIZDE DELIL OLACAK SONRA PARA KOPARTACAKSINIZ ! BANA DÜSMAN OLDUNUZ SEBINI SENI CÖZDÜM DIYE KUSURA BAKMA FOYANI ORTAYA CIKARDIM DIYE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?