devlet hastanesindeki doktor:((

süper bir yorum tebrikler.

SSK veya Devlet hastanesine gidin, doktor olduğunuzu söylemeyin. Ve ense kalınlığını sormayın, bende gelir sizi alnınızdan öperim.

Ha derseniz ki Rıza Madazlı'ya Atıl Yüksel'e sormam o zamanda , yazdıklarına inanıyor musun sen arkadaşım derim. Kimi doktora kendini emanet eder sorgulamazsın, kimi doktora didik didik sorarsın.

Keşke Allah herkese Devlet hastanesine düşmeyecek kadar para versede onlarda körler sağırlar olarak birbirlerini ağırlasalar.

Ha bide "doktor musun sen yahu" ne biçim bir laf, valla burada isteğin ünvanı koyuyorsun bende senin doktor olduğundan şüpheliyim yahu.

Son düzenleme:
sağlık mevzuatında hekim etik kuralları kısmına madde madde yazar

ve doktor hastasını bilgilendırmek zorundadır....

sağlık mevzuatında hekim etik kuralları kısmına madde madde yazar

ve doktor hastasını bilgilendırmek zorundadır....

evet arkadaşım sayende hepsini okudum çıktısınıda aldım ıspat etmek amacıyla doktora tekrar gideceğim ve kameraya çekeceğim bakalım ne cevap verecek tabi aldığım çıktıları da suratına atabilirim okusun diye

sistemin bayağılığını ve ucuzluğunu benim üzerime yapıştıman ne haddine SENİN NE HADDİNE ...ben söylemiyorum diyorum bunlar benim fikirlerim değil diyorum sistem böyle işleyecek artık doktor odadan biran önce odadan çıkarmışki sonrakini odasına alıp çabuk muayene etsin haklı olup olmadığın söylemiyorum bana ne...hastaneleri A B C D diye ayırıyorlar ...hastaneler birliği yasa tasarısı...sağlık bakanlığı sana diyor ki hangisine paran yeterse...sistem koruyucu hekiliği kaldırmış senin hastalanmandan nemalanıyor...sen bir müşterisin ve hala doktor asık suratlıymış hadsizmiş gibi sığ bir dùşüncedesin.,.senin gibi avrupa görmüş bir bayanın algısı bile bu kadar siniden ellerim titriyor.,herkes bu konuda hassas benim de ailem var ve tahmin ettiğinizden çok çok daha hassas bir insanım...bu yaşalar çıkarken nerdeydiniz ey ahali

terbiyesize bak senin benim vergilerimle maaş alıyor sana böyle davranması yasalmıymış acaba

terbiyesize bak senin benim vergilerimle maaş alıyor sana böyle davranması yasalmıymış acaba

ya şu cümleyi kurmayın artık ya bende saglıkcıyım kımsenın vergısıyle maas almıyoruz bız devlet ödüyor paramızı ....siz kimin vergileri sayesınde alıyorsunuz maasını peki?

Siz de biraz empati kurun hastalarla bence.

Ayrıca konu sahibi, şikayet ederken doktorun özel muayene işletmesini de şikayet edin, böyle bir hakkı yok artık. Ya devleti ya özeli seçecek eğer eğitim vermiyorsa.

Siz de biraz empati kurun hastalarla bence.

Ayrıca konu sahibi, şikayet ederken doktorun özel muayene işletmesini de şikayet edin, böyle bir hakkı yok artık. Ya devleti ya özeli seçecek eğer eğitim vermiyorsa.

evet her ikisini birden yapacağım sizede sonuçları buradan yazacağım.genelleme yapmamak gerek tabi bütün sağlıkçılar aynı değil içlerinde çok iyi davranan işini iyi yapanlarda var.ama bu kişiler özel muayaneye gelmemizi istiyorlar para tuzağı yani bebeğime ekstra bir katkısı olmayacak sadece cebini düşünen bencil insanlar bunlar ben bunu hazmedemiyorum ama sağolsun hemsire arkadaşım sayesinde bilgilendim

Bir hastaya "defetmis seni" diyerek siz haddinizi astiniz hanimefendi. Sistem hakkinda sizlanip durmaktan vazgecin cünkü Avrupa da cooook uzun yillardir sistem bu sekilde isliyor.
Kanun koyucunun koydugu kanun hosunuza gitmiyor diye acisini hastadan cikararakmi hakliliginizi gösteriyorsunuz.
Yazilarinizdaki seviyeyi yükseltmediginiz ve saygi cercevesinde yazmadiginiz sürece sizinle fikir alisverisinde bulunmamiz imkansiz!!!

canım bildiğim kadarıyla şu tam gün yasası olayı çıktı geçen sene şöyleki,doktorlar devlette çalışıyorsa özel muayenehanede olamiayacak yok muayenehaneden vazgeçmem diyorsa istifasını verecek sonuç bütün profösörler istifa etti hastahanelerde profösör kalmadı uzman ve doçentlerin eline düştük,yani aslında yasak ayrı muayanehanesi olması. burddan çıkan başka sonuç ise özel hastahanelere rant kapısı oldu profösörler istifa etti özel hastahaneler o profösörleri kaptı öbür türlü doktorlar yarı gün çalışıp yarı gün muayenehane de filan oluyordu, iste böyle uzamanlar asistanlar eli steteskopmudur nedir tutan bütün sağlık çalışanları muhteşem genel sağlık sigortası ve aile hekimi uygulaması kapsamında hizmetimize sunulmuştur, paran varsa profösöre gidersin otobüslerde sıkışınca paran varsa taksi tut muhabbeti gibi ....

ya şu cümleyi kurmayın artık ya bende saglıkcıyım kımsenın vergısıyle maas almıyoruz bız devlet ödüyor paramızı ....siz kimin vergileri sayesınde alıyorsunuz maasını peki?

sağlıkçı arkadaşım devletin gelir kaynağı nerden sağlanıyor acaba söyler misin?Ben olmasam sen kime hizmet ediceksin devlet seni niye çalıştırsın ben özel sektörde alnımın teriyle para kazanıyorum..Haaa seni bilemem ama devlet doktorlarının hali ortada hastaneye gidip kaç kişi güler yüzle dışarı çıkıyor?

arkadaşlar kulübün yeni üyesiyim konu dikkatimi çekti bence olan olayı bir doktor üzerinden genellemek doğru değil bende 11 haftalık hamileyim, hamile olduğumu öğrendiğimde 2 defa özel bir hastaneye gittim doktor bayandı ilgilenmek bir yana yüzüme bile bakmadı bende şuan devlet hastanesine gidiyorum ve çok memnunum. suç kişiseldir bence o kişinin psikolojik bir sorunu vardır yada size karşı özel bir muameledir bu

bu yazdıklarınızı onaylayan yasa nın kopyasını gönderebilirmisiniz acaba
malum boş konuşmayalım ispatlayalım değilmi konunun amacı bu çünkü farkındaysanız

Bak dedim ya :)) Ispat edip ne yapacaksin gidip sikayet mi edeceksin :)) Geldik yine basa anladim ben seni cözdüm

yukarıda bir hanımefendi daha iyi ev için daha fazla para gibi birşey yazmış.
daha kaliteli bir hizmet için daha fazla para mı yani?
o zaman ambulanslarda yola çıkmadan önce hastanın maddi durumunu sorsunlar. böyle mi olacak yani?
devletin belirlediği kurallar çerçevesinde işini yapmak zorunda. ha devletin verdiği parayı beğenmiyorsa bir sürü özel yer var oralarda da çalışmak zorunda.
eğer devletin hastanesindeyse de devletin personeli gibi davranacak. kendi kurduğu hastanenin patronu gibi değil.

sistem avrupada değil de amerikada böyle işliyor
sigorta paketleri var ve de paranın yettiği kadar paket alıyorsun
çökmüş kokuşmuş bir sistem
ve türkiye'deki sistem de imfnin dayattığı bir sistem
kredi verilen tüm ülkelere bunu yapıyorlar ve o ülkelerdeki sistem çoktan çöktü
yakında türkiye'deki sistem de çökecek bakın görürsünüz
o özel hastanelerde filan katkı payı arttırıldı, zaten yakında tamamen paralı olacak filan
batıyoruz kısaca.
neyse konu bu değil zaten

bende o devlete vergi veriyorum özel sektörde devlet desteği alıyor degısen birşey yok kısır döngü ...ayrıca bu sekılde doktora saglık personelıne sen benım vergımle maas alıyorsun dersen güler yüz bekleme...........

Ben bu konuya yorum yazan ve saglik sektöründe oldugunu iddea eden üyelerin, radyologg nickli arkadas haric hicbirinin saglik sektöründe olduguna inanmiyorum.
Bu nedenle ki onlarla muhattab olmak istemiyorum.
Bu kisilerin yazilarinda ki saygisizlik ve agrasiflik nedeni ilede isini iyi yapan arkadaslara negatif bir söylemde bulunmak istemiyorum.
Bu nedenle cevap vermeyecegim saglik sektöründe oldugunu iddea edip saygisizca yazanlara!

zaten kendi aile hekimime gittiğimde doktor olduğumu söylemiyorum.
ayrıca yolum hastaneye düşmez pek çok şükür ama gidince de söylemem, ayrıca özele gideceğime devlete gitmek her zaman tercihimdir, yakınlarıma da tavsiye ederim.
ve evet hamile de olsam yemin ederim gereksiz bir şekilde bebeğimin ense kalınlığını sormam
benim doktorluğumdan istediğin kadar şüphe etmekte serbestsin tabi kaşemi gösteriim mi

evet bize karşı özel bir muamele.özel ofisine gidip 100 lira vermediğimiz için özel muamele yaptı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…