- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi Mavisaclikadin
-
Simdi hangi kurumda calisiyorsun bilmiyorum ama yıllık iznin kalmadığı taktirde 40 güne kadar rapor hakkın var kurum amirine görüştüğün takdirde bi sıkıntı çıkarmıyorlar sağlık durumu sonuçta siz iyi bi merkez bulmaya çalışın izin konusu en kolayıMerhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz bir iki ay içerisinde ama yaşadığımız şehirde tüp bebek tedavisi yapabilecek bir merkez yok. Ankarada yaptırmak istiyorum fakat eşim de ben de memuruz. Tedavisi sürecinde yıllık izinler yetmeyebilir, başarısız olursa tekrar gitmemiz gerekebilir. Bu sebeple süreç nasıl ilerliyor, bulundugumuz ilden Ankara'ya sevk mi edilmem gerekiyor. Tüp bebek tedavisi süresince rapor alma hakkım var mı. Çok tedirginim izin olmazsa tedavi olmam mümkün değil, bilgisi olanlar süreci daha önce yaşamış olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler
Teşekkür ederim, tüp bebek tedavisi görürken rapor alınabilir mi ondan emin olamamıştım o yüzden aklıma takıldıSimdi hangi kurumda calisiyorsun bilmiyorum ama yıllık iznin kalmadığı taktirde 40 güne kadar rapor hakkın var kurum amirine görüştüğün takdirde bi sıkıntı çıkarmıyorlar sağlık durumu sonuçta siz iyi bi merkez bulmaya çalışın izin konusu en kolayı
Toplamda 20 gün civarı sürer öyleyse değil mi, bu şekilde olursa yıllık iznimde halletmeye çalışırımTüp bebek tedavisinde kontroller sürekli olmuyor. Önce yumurta takibine başlanıyor. O sırada 3 4 günde bir çağırıyorlar. Yumurta takibi genelde 12 15 gün arası sürüyor. Bu esnada doktora 4 5 kere gidersiniz. Bi yumurta toplama aşaması var. Onda 1 günlük istirahat raporu veriliyor zaten. Bir de yumurta toplama işleminden genelde 4 5 gün sonra transfer işlemi var. O gün ve hatta bazen ertesi gün de rapor veriliyor
Söyle diyeyim ben temmuz ayında 24 temmuzda başladım yumurta takibine, 7 ağustosta transfer edildi ve işlem tamamen bitti. Ama herkeste aynı mı oluyor bilemedimToplamda 20 gün civarı sürer öyleyse değil mi, bu şekilde olursa yıllık iznimde halletmeye çalışırım
Çok teşekkür ederim cevabınız için çok sağolun çok yardımcı oldunuzSöyle diyeyim ben temmuz ayında 24 temmuzda başladım yumurta takibine, 7 ağustosta transfer edildi ve işlem tamamen bitti. Ama herkeste aynı mı oluyor bilemedim
Doktorundan rica etsen o da rapor verebilir bence olmassa sağlık ocağından 10 günlük rapor alabilirsin yıllık izninin akabindeToplamda 20 gün civarı sürer öyleyse değil mi, bu şekilde olursa yıllık iznimde halletmeye çalışırım
Bn de bir hafta sonra tedaviye başlıyorum yıllık iznim yetmezse rapor almayı düşünüyorumToplamda 20 gün civarı sürer öyleyse değil mi, bu şekilde olursa yıllık iznimde halletmeye çalışırım
İnşallah herşey gönlünüzce olurBn de bir hafta sonra tedaviye başlıyorum yıllık iznim yetmezse rapor almayı düşünüyorum
Cok teşekkür ederim cevabınız icin, ben il dışına gidecegim için sürekli gidip gelmem mümkün olmayabilir. Sürecin basindan sonuna dek rapor yıllık izin vs idare edeceğim artıkBen giderken hastalık iizn kağıdı diye bi kağır yazılıyordu bende hastaneden işbaşı kağıdı alıp teslim ediyordum 1 günlük olan kontrollere öyle yaptım ancak toplama zamanı 2-3 gün üst üste çağırınca rapor verdi hastane transfer zamanındada kendim rapor aldım. Hastanede size yardımcı olur bu konuda hastalık izni yani sevk kağıdıda yazdırabilirsiniz ben toplamda 1 yıl gittim geldim bu şekilde idare ettim
Bende il dışına gittim ama 2 saatlik yol olduğundan git gel yaptım. İnşallah bu zorlu süreçte bir de iş yeriyle alakalı zorluklar yaşamazsınız Allah yardımcınız olsunCok teşekkür ederim cevabınız icin, ben il dışına gidecegim için sürekli gidip gelmem mümkün olmayabilir. Sürecin basindan sonuna dek rapor yıllık izin vs idare edeceğim artık
İnşallah çok teşekkür ederim, ben malesef Ankara'ya gidecegim Doğu'da küçük bir ilden o yüzden hergun gitmem mümkün degil. Ameliyat oldum yumurtalık kistinden ameliyati olurken bile ameliyattan ciktigimda ilk izni sormusum düşünün işte canımın acısını bırakıp işin derdine düşmüşümBende il dışına gittim ama 2 saatlik yol olduğundan git gel yaptım. İnşallah bu zorlu süreçte bir de iş yeriyle alakalı zorluklar yaşamazsınız Allah yardımcınız olsun
İşte bu yüzden o duayı etmiştim bende toplamadan önce ve ofis histereskopide sonra o acıyla işyerini aramıştım malesef öyle oluyor keşke bu konuda bi düzenleme getirilse ben tüp bebek sürecin eğer olsaydı ücretsiz izne bile çıkmayı düşünmüştüm ama malesef öyle bir hakkım yokmuş.İnşallah çok teşekkür ederim, ben malesef Ankara'ya gidecegim Doğu'da küçük bir ilden o yüzden hergun gitmem mümkün degil. Ameliyat oldum yumurtalık kistinden ameliyati olurken bile ameliyattan ciktigimda ilk izni sormusum düşünün işte canımın acısını bırakıp işin derdine düşmüşüm
Çok haklısınız imkan olsa bende ücretsiz izin tercih ederdim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın işlerimiz rast gitsin ne diyeyimİşte bu yüzden o duayı etmiştim bende toplamadan önce ve ofis histereskopide sonra o acıyla işyerini aramıştım malesef öyle oluyor keşke bu konuda bi düzenleme getirilse ben tüp bebek sürecin eğer olsaydı ücretsiz izne bile çıkmayı düşünmüştüm ama malesef öyle bir hakkım yokmuş.
Malesef sağlık bakanlığındaki gebelere yokmuş sanki biz gebe değilmişiz gibi. Umarım sizde emeklerinizin karşılığını ilk denemenizde alırsınızÇok haklısınız imkan olsa bende ücretsiz izin tercih ederdim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın işlerimiz rast gitsin ne diyeyimumarım bebeğinizi hic sorunsuz sağlıkla kucağınıza alırsınız 24 haftadan sonra idari izin var o hakkınızı kullanabilirsiniz umarim. Amir takdirine bırakmışlar çünkü idari izni
Çok teşekkür ederim çok sağolunMalesef sağlık bakanlığındaki gebelere yokmuş sanki biz gebe değilmişiz gibi. Umarım sizde emeklerinizin karşılığını ilk denemenizde alırsınız
doktorunuz rapor verebilir eşinizin o kadar izin kullanmasına gerek yok yumurta toplama işlemi olduğu gün yanınızda olsa yeter li mesela 5 gün izin yapın 5 gün rapor yazsın doktorunuz ben öyle yapmıştımMerhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz bir iki ay içerisinde ama yaşadığımız şehirde tüp bebek tedavisi yapabilecek bir merkez yok. Ankarada yaptırmak istiyorum fakat eşim de ben de memuruz. Tedavisi sürecinde yıllık izinler yetmeyebilir, başarısız olursa tekrar gitmemiz gerekebilir. Bu sebeple süreç nasıl ilerliyor, bulundugumuz ilden Ankara'ya sevk mi edilmem gerekiyor. Tüp bebek tedavisi süresince rapor alma hakkım var mı. Çok tedirginim izin olmazsa tedavi olmam mümkün değil, bilgisi olanlar süreci daha önce yaşamış olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler
Teşekkür ederimdoktorunuz rapor verebilir eşinizin o kadar izin kullanmasına gerek yok yumurta toplama işlemi olduğu gün yanınızda olsa yeter li mesela 5 gün izin yapın 5 gün rapor yazsın doktorunuz ben öyle yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?