Devlet memurları için il dışında tüp bebek tedavisi ve izin süreci

Hayırlı olsun heyet raporu alabilirsiniz 45 gün ya da 30 gün. Yıllık izniniz yetmezse aklınızda bulunsun.

Yıllık izninizle kısım kısım alin 4 gun 5 gun gibi 40 gunu tam almayın gerek yok . Durmunuzu bilmem ama 2 adet dönemi bekleme sürecinin olabilir.

Bende Ankaraya git gel yapiyorum tüpbebek sürecinde. Memurum bende. Bu süreçte esin ilk görüsmede yanında olsun dr.ile iyice konusun ,sorun ikinizde.hatta sorularını not al arkadasim.unutmaman icin. Sonraki 2 veya 3 kontrol oluyor orda esine gerek yok. Opu yani yumurta toplama günü esin gerekir, gittiğin merkez hastane ise raporda alırsın, özel muayene dr.raporu geçmiyor devlette çalışıyorsan.

Merhabalar ben de devlet memuruyum ve tedavi için başka şehire gidiyorum tedavi başlangıcı yumurta toplama falan bir de adet öncesi muayene olacağım için 3 hafta kadar kalmak zorunda kaldım. Gittiğim hastaneden rapor aldım özel olduğu için sorun çıkarmadılar siz de ya bulunduğunuz şehirden rapor alın ya da gideceğiniz yerden alın bence çünkü yıllık izinlerle halledilebilecek bir durum değil transfer için tekrar gitmem gerekicek rapor hakkı da yılda bildiğim kadarıyla 39 gün

Benim eşim bir günlüğüne gelmişti opu yapıldığı gün. dondurulduğu için transferde de eşime ihtiyaç yok

Cok sagolun cevabınız için

Cok teşekkür ederim hastane arastirmaliyim öyleyse

Ankara için tüp bebek konusunda deneyimli önerebileceğiniz bir yer var mı acaba

Merhaba konum hala güncel, Ankara icin önerebileceğiniz merkezler var mı ozellikle rapor konusunda bana yardımcı olabilecek bir yer ariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…