- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi La Que Sabe
-
E-okul üzerinden yapılıyor diye biliyorum başvuru,geçen sene sanırım Ağustos gibi yapılmıştı.Merhaba arkadaşlar.
4,5 yaşında bir oğlum var. Önümüzdeki yıl için bir özel okulla görüştüm fiyat aldım. Bugün Meb'in sitesine baktığımda görüştüğüm okulun devlet teşviği verilenler listesinde olduğunu gördüm. Lakin görüşmede bundan bahsetmedi okul müdiresi. Bu teşvikten yararlanan arkadaşlar ya da özel okulda görev yapanlar yararlanma durumuyla ilgili bilgi veririlerse çok sevinirim.
Hmm yani ağustos gibi oğlum için başvuru yapmam gerekiyor değil mi?E-okul üzerinden yapılıyor diye biliyorum başvuru,geçen sene sanırım Ağustos gibi yapılmıştı.
Evet başvuru yapabilirsiniz,geçen sene Ağustos gibi olmuştu haber sitelerinde okumuştum sonra kazananlar açıklanmıştı kısa bir sürede.Meb sayfasını takip edin sürekli yeni tarihi orada duyururlar,ama gittiğiniz okul size niye bu destekten bahsetmemiş etmesi gerekmez mi siz tesadüf eseri görmeseniz belkide bu destekten haberiniz olmayacaktı.Hmm yani ağustos gibi oğlum için başvuru yapmam gerekiyor değil mi?
Benim de aklımı o karıştırdı. Oğlum bu yıl devlet okulunda öğrenim gördü. Bugün şöyle bir araştırdım, kendi okulumuzdan başvuru yapabilecekmişiz. Lakin biz 3 taksit üzerinden konuştuk ve bunu da yaz döneminde bitirmemiz istendi. Şimdi bu teşvik bize çıkarsa hem biz ödemiş olacağız hem de devletten almış olacaklar.Evet başvuru yapabilirsiniz,geçen sene Ağustos gibi olmuştu haber sitelerinde okumuştum sonra kazananlar açıklanmıştı kısa bir sürede.Meb sayfasını takip edin sürekli yeni tarihi orada duyururlar,ama gittiğiniz okul size niye bu destekten bahsetmemiş etmesi gerekmez mi siz tesadüf eseri görmeseniz belkide bu destekten haberiniz olmayacaktı.
Merhaba canım peki bu kazananlar falan neye göre belirleniyor bir fikrin var mı? Ben de kardeşimi seneye göndermek istiyorum 6.sınıfa özel okula..Evet başvuru yapabilirsiniz,geçen sene Ağustos gibi olmuştu haber sitelerinde okumuştum sonra kazananlar açıklanmıştı kısa bir sürede.Meb sayfasını takip edin sürekli yeni tarihi orada duyururlar,ama gittiğiniz okul size niye bu destekten bahsetmemiş etmesi gerekmez mi siz tesadüf eseri görmeseniz belkide bu destekten haberiniz olmayacaktı.
Merhaba canım peki bu kazananlar falan neye göre belirleniyor bir fikrin var mı? Ben de kardeşimi seneye göndermek istiyorum 6.sınıfa özel okula..
Evet haberini ekledim sayfaya.Özel okulda devlet teşviği mi oluyormuş kızlar ? Nasıl yani bir şey anlamadım.
Merhaba canım peki bu kazananlar falan neye göre belirleniyor bir fikrin var mı? Ben de kardeşimi seneye göndermek istiyorum 6.sınıfa özel okula..
Herkes başvuru yapabiliyor ama haberden Anladığım kadarı ile ortaokul kısımı için 5. Sınıfa kayıt yaptırmaları gerek kardeşin seneye 6. Sınıf olacak senin.
Canım ben baktım göndermek istediğim okula, bu sene 6. sınıf almışlar. Ama burda 2009 ve 2010 tarihlerinde doğmuş olmalı diyor yani çocuk 5 ya da 6 yaşında olacak o zaman nasıl kayıt yaptıracağız ortaokula saçma değil miHerkes başvuru yapabiliyor ama haberden Anladığım kadarı ile ortaokul kısımı için 5. Sınıfa kayıt yaptırmaları gerek kardeşin seneye 6. Sınıf olacak senin.
Onu anasınıfı için yazmışlardır.Canım ben baktım göndermek istediğim okula, bu sene 6. sınıf almışlar. Ama burda 2009 ve 2010 tarihlerinde doğmuş olmalı diyor yani çocuk 5 ya da 6 yaşında olacak o zaman nasıl kayıt yaptıracağız ortaokula saçma değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?