ben iyi bir tiyatro takipçisiyimdir.. Haldun Dormen in de hemen yan sokağında oturuyorum ama orada pek oyun sergilenmiyor bazı tiyatroseverlerin oyunlar sergilediğini biliyorum o kadar.. Sende civarda oturuyorsun sanırım konumumuz İstanbul'un her yerine nerdeyse tek vasıta ama özellike Devlet tiyatrosunun Cevahir sahneleri, Taksim'deki küçük sahne ( atlas pasajının içinde) takip edebileceğin yürüme mesafesindeki yerler. Bu sene de oldukça güzel oyunlar sergileniyor Devlet Tiyatroları sahnelerindeilginin az olduğunu görüyorum nedense burda tiyatroya ama,biletler de çıktığı gibi bitiyor istanbul sahneleri için
yeni sezonda takip edenler için, oyunlar hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar..bunun dışında istanbulun farklı yerlerindeki sahneler hakkında da yorumlarınızı bekliyorum..konumum gereği sadece Haldun Dormen ' e gidebiliyorum da
ben iyi bir tiyatro takipçisiyimdir.. Haldun Dormen in de hemen yan sokağında oturuyorum ama orada pek oyun sergilenmiyor bazı tiyatroseverlerin oyunlar sergilediğini biliyorum o kadar.. Sende civarda oturuyorsun sanırım konumumuz İstanbul'un her yerine nerdeyse tek vasıta ama özellike Devlet tiyatrosunun Cevahir sahneleri, Taksim'deki küçük sahne ( atlas pasajının içinde) takip edebileceğin yürüme mesafesindeki yerler. Bu sene de oldukça güzel oyunlar sergileniyor Devlet Tiyatroları sahnelerinde
Bu sezon inat ettim Lüküs Hayat'ı izleyeceğim.
Bir Delinin Hatıra Defteri'ni izleyen var mı arkadaşlar?
Bilet bulmak imkansız bir delinin hatıra defterine
Hatta izliyenler , gişeler açılmadan önce gidip alıyorlarmış
Gece 3 te sıraya girenler bile varmış
Yani kısacası izlemedim , bu gidişlede izliyemem de sanırım
Pazar akşamı Kerbelayı izleme fırsatım oldu
Çok çok çok güzeldi
Duygulandım , sinirlendim , ağladım
Tavsiye ederim izleyin..
Kuyruğa giren öğrencilerim sayesinde bilet sahibi oldumve izledim tek kelimeyle MÜTHİŞ!!! Gece üçler kadar bilet beklenecek bir oyunnn!
Bilet bulmak imkansız bir delinin hatıra defterine
Hatta izliyenler , gişeler açılmadan önce gidip alıyorlarmış
Gece 3 te sıraya girenler bile varmış
Yani kısacası izlemedim , bu gidişlede izliyemem de sanırım
Pazar akşamı Kerbelayı izleme fırsatım oldu
Çok çok çok güzeldi
Duygulandım , sinirlendim , ağladım
Tavsiye ederim izleyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?