• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devlet ve özelde tüp bebek fiyatları

Merhaba Ben özel bir hoca ile yaptiriyorum ankarada. Hrs hastanesinde dondurma, opu ve transfer yapılıyor. Hatta doğumda dahil bu fiyata. 8500 tl hoca ve hastane ücreti.
Sebepsiz infertilite 1 hafta ilaç kullandım 4800 tuttu ama eczane indirim yaptı 3200 ödedim ilaçlar fazla geldi eczane iade yaptık 450 tl. Sonra ohss oldum. Tekrar ilaç verdi ve kan pıhtılaşmam var oksapar kan sulandırıcı da başlandı 1100 de o tuttu. Şuan için 3850 tl eczaneye ödemiş olduk.
Henüz transfere başlamadık dondurulmuş transfer olacak.

eczane tanıdıkmıydı
bana da hastane fazla ilaç yazmıştı ve hepsini aldım
5 kutu gonal f im arttı ancak eczane geri almadı

eczane tanıdıkmıydı
bana da hastane fazla ilaç yazmıştı ve hepsini aldım
5 kutu gonal f im arttı ancak eczane geri almadı
Eczane tanıdık değil doktor yönlendirdi bizi indirim yapıyor diye. Bir kaç yeri aradım piyasa fiyatı söyledi. Bu eczane ilacları verirken soğuk zincir dışında artan olursa kuru acılmamışsa iade alırım dedi. 1 kutu gonal f arttı. Aldı iadesini.

Eczane tanıdık değil doktor yönlendirdi bizi indirim yapıyor diye. Bir kaç yeri aradım piyasa fiyatı söyledi. Bu eczane ilacları verirken soğuk zincir dışında artan olursa kuru acılmamışsa iade alırım dedi. 1 kutu gonal f arttı. Aldı iadesini.

helal olsun o eczacıya
benimkiler soğuk zincir olmamasına rağmen geri almadı
gerçi ben raporumla aldığım için bir kutusu 220 liraya gelmişti ama
5 kutu da 1.100 lira tutmuş oluyor o zaman çok oluyor
üstelik eczacı da tanıdıktı..

helal olsun o eczacıya
benimkiler soğuk zincir olmamasına rağmen geri almadı
gerçi ben raporumla aldığım için bir kutusu 220 liraya gelmişti ama
5 kutu da 1.100 lira tutmuş oluyor o zaman çok oluyor
üstelik eczacı da tanıdıktı..
Yazik olmus size az para degil ki onca para harcıyoruz sanki bedava yapiliyor.
Yumurta toplandı mi sizin, toplandı ise durumunuz nedir?

Yazik olmus size az para degil ki onca para harcıyoruz sanki bedava yapiliyor.
Yumurta toplandı mi sizin, toplandı ise durumunuz nedir?

evet opu işlemim dün gerçekleşti
bugün aradım 7 yumurta toplanmış 6 tanesi döllenmiş
yarın tekrar arayıp bilgi alacağım
duruma göre ptesi ya da salı günü transfere çağıracaklarmış
taze transfer olacakmış
sizin nasıl geçti süreciniz

Devlette devlet desteği olmadan da tüp bebek yapıyorlar mı?
Devlette tup bebek yapabilmen icin sebepli ya da sebepsiz infertilite sorunun olmasi gerekiyor. Bende amh dusuktu rapor cikardilar, ilk denemem devlette oldu, pisman oldum cunku kobay gibi kullaniyorlar. Raporla 3 hakkin oluyor, 2.hakkimi ozelde kuandim.

evet opu işlemim dün gerçekleşti
bugün aradım 7 yumurta toplanmış 6 tanesi döllenmiş
yarın tekrar arayıp bilgi alacağım
duruma göre ptesi ya da salı günü transfere çağıracaklarmış
taze transfer olacakmış
sizin nasıl geçti süreciniz
Hayırlı olsun inşallah 6 si da devam eder.
Benim 17 tane toplandı ama boş ve olgun değilmiş çoğu 6 tanesi döllendi. 2 tanesi 5.güne geldi ve donduruldu. Şimdi regl olmayı bekliyorum. Regl ile hayirlisiyla transfer sürecine başlayacağız.

Hayırlı olsun inşallah 6 si da devam eder.
Benim 17 tane toplandı ama boş ve olgun değilmiş çoğu 6 tanesi döllendi. 2 tanesi 5.güne geldi ve donduruldu. Şimdi regl olmayı bekliyorum. Regl ile hayirlisiyla transfer sürecine başlayacağız.

inşallah sürecin sağlıkla devam eder
şuan herhangi bir ilaç kullanıyormusun?

inşallah sürecin sağlıkla devam eder
şuan herhangi bir ilaç kullanıyormusun?
Ohss oldu cetrodite, dostinex(2.kutu) verdi bir de pıhtılaşma problemim var oksapar a başladım salı günü.

oksapar bana da verdi
crinone jel
ve prednol diye bir ilaç verdi

inşallah sağlıklı olur sürecimiz
Inşallah canım. Çok heyecanliyim inşallah hayirlisiyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavusuruz.

Raporsuz ortalana 15 bin özelde ilaçlarla birlikte ama ilaçlar kişiden kişiye değişir veya yapılan işlemler değişiyor birde ilden ile merkezden merkeze farklar var biz geçen görüşmeye gittik bulunduğumuz ilde 15 bin civarı artadabilir

evet yapılıyor..
üniversite hastanesinde raporsuz tüp bebek fiyatı ilaçlar hariş 3.500 lira
raporlu 890 lira

Ya inanılmaz umut oldunuz. Açıkçası maddiyattan dolayı aşılama deneyelim en azından dedik eşimle. Verdiğiniz bilgi çok teşekkür ederim. Peki bu rapor devlet desteği için mi? Değilse raporu yine ünv. Hastanesinden mi alıyoruz?

Devlette tup bebek yapabilmen icin sebepli ya da sebepsiz infertilite sorunun olmasi gerekiyor. Bende amh dusuktu rapor cikardilar, ilk denemem devlette oldu, pisman oldum cunku kobay gibi kullaniyorlar. Raporla 3 hakkin oluyor, 2.hakkimi ozelde kuandim.

Eşim 42 yaşında ama çocuğumuz hiç olmadı, sorun eşimde. Devlet desteği için 23-39 yaş aralığında olmak gerektiği için bizi kapsamıyor. Devlette desteği olmasa da denemek istedim ama olup olmayacağını bilmiyordum. Sanırım destek olmasa da devlette de deneyebiliyoruz, doğru muyum? Bir de Tavsiye etmiyorsunuz anladığım kadarıyla haklı olarak?

Eşim 42 yaşında ama çocuğumuz hiç olmadı, sorun eşimde. Devlet desteği için 23-39 yaş aralığında olmak gerektiği için bizi kapsamıyor. Devlette desteği olmasa da denemek istedim ama olup olmayacağını bilmiyordum. Sanırım destek olmasa da devlette de deneyebiliyoruz, doğru muyum? Bir de Tavsiye etmiyorsunuz anladığım kadarıyla haklı olarak?

Back
X