• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devlet ve özelde tüp bebek fiyatları

Erkekte yas sinirini bilmiyordum, sadece kadim yasi onemli saniyordum. Sorun olmasa da kismini baska bir arkadas soyledi ben buni da bilmiyorum. Devlet zaten tathiller sonrasi tup bebek bolumine kendi gonderiyor, dolayisiyla sorun cikmis oluyor. Boyle bir suphe vs yokken mesela direkt kadin doguma gitmeden tup bebek e gidiliyorsa yeni bir sistem var demektir cunku kafaniza gore gidemiyordunuz. Evet onermiyorum cunku bazi hastaneler sadece kobay olarak kullaniyorlar. Hatta sirf kullanmak icin benim amh mi dusuk cikarmislar. Nereden biliyorim cunku 2-3 ay sonra baska bir hastanede hic o dusukle alakasi olmayan bir rak cikti ve ben bosuma basarisiz bir tup bebek sureci gecirmisim. Yani belki sadece ilacla- catlatma ignesi ile halledilebilecekken tup bebek gibi zorlu bir sureci haybeye yasamisim. Tabi sonrasinda ilac- asilama gibi seylere baska dr da girneyip tekrar tup denetti filan. Guvenmiyorum. Belki universite hastaneleri bir adim daha iyi olabilor, ya da oyke olmasini umarim.

Eşim 42 yaşında ama çocuğumuz hiç olmadı, sorun eşimde. Devlet desteği için 23-39 yaş aralığında olmak gerektiği için bizi kapsamıyor. Devlette desteği olmasa da denemek istedim ama olup olmayacağını bilmiyordum. Sanırım destek olmasa da devlette de deneyebiliyoruz, doğru muyum? Bir de Tavsiye etmiyorsunuz anladığım kadarıyla haklı olarak?

erkeğin değil kadının yaşı baz alınıyor.
Kadın 40 yaşından gün almamışsa rapor çıkarttırabilirsiniz

Kizlar sorularimi mazur gorun cunku hicbir bilgim yok tup bebek konusunda.suan arastirma asamasindayim.rapor dediginiz ne oluyor? Raporlu raporsuz fiyat degisiyormu ? Devlet destegini hangi durum8larda alabailiyoruz

Kizlar sorularimi mazur gorun cunku hicbir bilgim yok tup bebek konusunda.suan arastirma asamasindayim.rapor dediginiz ne oluyor? Raporlu raporsuz fiyat degisiyormu ? Devlet destegini hangi durum8larda alabailiyoruz
Tabiki raporlu raporsuz fiyat değişiyor. Devlet rapor çıkarınca indirimlerden yararlanıyorsun mesela ilaçların %20sini ödüyorsun.
Rapor çıkarmak için senin veya eşinin kusuru olması gerekir yada 3 yıllık evli olup çocuk olmaması gibi... benim erken menopozdan dolayı 1.5 yıllık evliliğimde rapor çıkardılar... mesela eşinin sperm sayısı az veya senin amh düşük gibi benzeri durumlar da devlet rapor çıkarıyor ve indirimli oluyorsun...
Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz . Benim bildiklerim böyle 🙈

Tabiki raporlu raporsuz fiyat değişiyor. Devlet rapor çıkarınca indirimlerden yararlanıyorsun mesela ilaçların %20sini ödüyorsun.
Rapor çıkarmak için senin veya eşinin kusuru olması gerekir yada 3 yıllık evli olup çocuk olmaması gibi... benim erken menopozdan dolayı 1.5 yıllık evliliğimde rapor çıkardılar... mesela eşinin sperm sayısı az veya senin amh düşük gibi benzeri durumlar da devlet rapor çıkarıyor ve indirimli oluyorsun...
Anladim cok tesekkurler verdiginiz bilgiler icin.peki 3 yillik evliligim dolmasina ragmen 3 asilama olma zorunluluguda varmi

Benimde bi sorum var cevaplayabilirsen çok mutlu olurum, nereye başvurmamız gerekiyo ilk olarak

Benimde bi sorum var cevaplayabilirsen çok mutlu olurum, nereye başvurmamız gerekiyo ilk olarak
Bildiğim bişeyse tabiki cevaplarım 😊 ben ilk kadın doğuma gidip çocuğum olmadığını korunmadığımı söylemiştim adetin 2. Günü gidip kan tahlili vermiştim sonrasında ordaki doktor beni tüp bebeğe yönlendirdi... benim fsh yüksekti erken menopozdan direk yönlendirdiler. Umarım cevaplayabilmişimdir. 😊

bulunduğun ildeki devlet hastanesi ya da üniversite hastanesinden birinin mümkünse profundan özel randevu al
o senden bir sürü tetkik isteyecektir
kan testleri
rahim filmi
genetik tahliller falan
bunların takibi sonrasında tüp bebek tedavisine başlayalım derse rapor çıkartmak istediğini söylersin
o sana gerekli evrak listesini veriyor ve hazırlıyorsun
yani ben hiç zorlanmadım rapor çıkarttırırken
umarım sizinde kolayca olur

Eşim 42 yaşında ama çocuğumuz hiç olmadı, sorun eşimde. Devlet desteği için 23-39 yaş aralığında olmak gerektiği için bizi kapsamıyor. Devlette desteği olmasa da denemek istedim ama olup olmayacağını bilmiyordum. Sanırım destek olmasa da devlette de deneyebiliyoruz, doğru muyum? Bir de Tavsiye etmiyorsunuz anladığım kadarıyla haklı olarak?
Önemli olan eşinizin değil sizin yaşınız 40dan gün almadıkça yapıyorlar

kadının yaşı 41 yaşından gün almamış olması gerekiyor. 2019 da yeni bir yasa çıktı malesef birçok yer bilmiyor bunu. yaş şartı değiştirildi. hatta sistemlerde güncellenmemiş bazı hastanelerde çalışan personelin de bilgisi yok. Ben sgk rapor bölümünü aradım eğer hastane yapmıyorsa bize yazın dediler ben ankara etlikte denedim şu an yaşım 39 doldurdum iki rapor hakkım var halen.

Bildiğim bişeyse tabiki cevaplarım 😊 ben ilk kadın doğuma gidip çocuğum olmadığını korunmadığımı söylemiştim adetin 2. Günü gidip kan tahlili vermiştim sonrasında ordaki doktor beni tüp bebeğe yönlendirdi... benim fsh yüksekti erken menopozdan direk yönlendirdiler. Umarım cevaplayabilmişimdir. 😊

Tüp bebek için tüp merkezleri var sanırım hastanelerde. Elimizdeki tahlillerle gidip başvuru yapıyoruz sanırım doğru muyum ? :)

bulunduğun ildeki devlet hastanesi ya da üniversite hastanesinden birinin mümkünse profundan özel randevu al
o senden bir sürü tetkik isteyecektir
kan testleri
rahim filmi
genetik tahliller falan
bunların takibi sonrasında tüp bebek tedavisine başlayalım derse rapor çıkartmak istediğini söylersin
o sana gerekli evrak listesini veriyor ve hazırlıyorsun
yani ben hiç zorlanmadım rapor çıkarttırırken
umarım sizinde kolayca olur

Amin inşallah 🙏🏻 Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim 🙏🏻

Tüp bebek için tüp merkezleri var sanırım hastanelerde. Elimizdeki tahlillerle gidip başvuru yapıyoruz sanırım doğru muyum ? :)
tüp bebek bölümü olan devlet hastanelerinin kadın doğumundan randevu alırsan onlar daha yardımcı olur... nerde oturuyosun bilmiyorum ama istanbulda zeynep kamil gibi

Back
X