- 25 Mart 2014
- 583
- 376
- 133
- Konu Sahibi frozen12345
-
bence devlet ısı her zaman ıyıdır.
en azından kımse sızı kafasına estıgı ıcın ısten cıkartamaz.
hükümeti bir eleştirin bakalım da görün nasıl memurluğunuz yakılıyor.
gördüğüm çok örnek var. sürülenler atılanlar vs..
türkiye şartlarında garanti iş diye bir şey olamaz.
evet o yuzden atarlar , hele bu sartlarda gozunun yasına bakmazlarhükümeti bir eleştirin bakalım da görün nasıl memurluğunuz yakılıyor.
gördüğüm çok örnek var. sürülenler atılanlar vs..
türkiye şartlarında garanti iş diye bir şey olamaz.
meslek neydi acaba??okuldan mezun olalı 10 sene oldu ve ben 10 yıldır devlet işine girmek için uğraşıyorum okadar çok sınavlara girdimki anlatamam.ama olmadı ne hikmekse hap yedekten kazandım şuan bi özel şirkette çalışıyorum ve çok yorucu üstelik verdiğin emeğin karşılığını da tam olarak alamıyorum . bu devlet kadrosunda çalışmak gerçekten çokmu rahat oluyo memur olan arkadaşlara soruyorum. ona göre son bir kpss şansım var artık dershane falan neyse uğraşmak son şansımı kaçırmamak istiyorum. yok devlet işide dışardan görüldüğü gibi değilse uğraşmayım boş yere şimdiki işime sahip çıkayım. fikirlerinizi yazarmısınız.
okuldan mezun olalı 10 sene oldu ve ben 10 yıldır devlet işine girmek için uğraşıyorum okadar çok sınavlara girdimki anlatamam.ama olmadı ne hikmekse hap yedekten kazandım şuan bi özel şirkette çalışıyorum ve çok yorucu üstelik verdiğin emeğin karşılığını da tam olarak alamıyorum . bu devlet kadrosunda çalışmak gerçekten çokmu rahat oluyo memur olan arkadaşlara soruyorum. ona göre son bir kpss şansım var artık dershane falan neyse uğraşmak son şansımı kaçırmamak istiyorum. yok devlet işide dışardan görüldüğü gibi değilse uğraşmayım boş yere şimdiki işime sahip çıkayım. fikirlerinizi yazarmısınız.
Arkadasa katılıyorum, daha once ozelde calisan simdi devlet memuru olan bir öğretmenim. Sanırım özelde daha mutluydum is açısından, ama cocuklarimla ilgilenme kismi icin devleti tercih ettim ve iyiki oyle yapmışım. ..Sosyal haklar açısından devlet işi gerçekten çok iyidir. Rapor almak, işinin garanti olması vs. Özellikle bayan için önemli çocuğun hasta olunca onu doktora götürmene izin vermeyen işverenler var.
Bence uğraşılmaya değer.
Senin bir banka işin vardı canım fazla para yatırmıştın geri ödediler mi?Memur olmak için milet bi tarafını yırtıyor rahattır tabi
Özel sektörde kariyer yapmak çok zor ve yıpratıcı. Senelerdir yerinde sayanlar var.
Ben sırf memur olamadım diye çocuk yapamıyorum. Kpssde atanamadım, pomeme girdim kazanamadım... Olmuyor olmuyor.
Parasında da değilim inan ki, yeter ki düzgün bi iş olsun ama devlet kapısı olsun.
Arkadasa katılıyorum, daha once ozelde calisan simdi devlet memuru olan bir öğretmenim. Sanırım özelde daha mutluydum is açısından, ama cocuklarimla ilgilenme kismi icin devleti tercih ettim ve iyiki oyle yapmışım. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?