- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi frozen12345
Aldım aldım konuya da yazmıştım hattaSenin bir banka işin vardı canım fazla para yatırmıştın geri ödediler mi?

Onda da 49 aldım zaten o da olmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldım aldım konuya da yazmıştım hattaSenin bir banka işin vardı canım fazla para yatırmıştın geri ödediler mi?
Ben Meb te öğretmenim.Ama devlet dairelerinde mesela Milli Eğitim müdürlüklerin de zaman zaman çalıştım.Memurlarla aynı ortamda çalıştım.Bence çok rahat tabiki dönem dönem yoğunlukları oluyor ama ben bulunduğum kurumlarda memurları gözlemliyorum gayet rahat çalışıyorlar.okuldan mezun olalı 10 sene oldu ve ben 10 yıldır devlet işine girmek için uğraşıyorum okadar çok sınavlara girdimki anlatamam.ama olmadı ne hikmekse hap yedekten kazandım şuan bi özel şirkette çalışıyorum ve çok yorucu üstelik verdiğin emeğin karşılığını da tam olarak alamıyorum . bu devlet kadrosunda çalışmak gerçekten çokmu rahat oluyo memur olan arkadaşlara soruyorum. ona göre son bir kpss şansım var artık dershane falan neyse uğraşmak son şansımı kaçırmamak istiyorum. yok devlet işide dışardan görüldüğü gibi değilse uğraşmayım boş yere şimdiki işime sahip çıkayım. fikirlerinizi yazarmısınız.
özel bi şerketin müşteri temsilcisiyimmeslek neydi acaba??
yüzde doksan torpil, yüzde 10 alın teriHeralde daha rahat olduğu için kazanması zor. Bu kadar torpil dönüyo mülakat adı altında
Torpil mutlaka vardır ama genelleme yapmayalım lütfen. Herkesin dayısı olmuyor.yüzde doksan torpil, yüzde 10 alın teri
çok rahat ya gerçekten.okuldan mezun olalı 10 sene oldu ve ben 10 yıldır devlet işine girmek için uğraşıyorum okadar çok sınavlara girdimki anlatamam.ama olmadı ne hikmekse hap yedekten kazandım şuan bi özel şirkette çalışıyorum ve çok yorucu üstelik verdiğin emeğin karşılığını da tam olarak alamıyorum . bu devlet kadrosunda çalışmak gerçekten çokmu rahat oluyo memur olan arkadaşlara soruyorum. ona göre son bir kpss şansım var artık dershane falan neyse uğraşmak son şansımı kaçırmamak istiyorum. yok devlet işide dışardan görüldüğü gibi değilse uğraşmayım boş yere şimdiki işime sahip çıkayım. fikirlerinizi yazarmısınız.