Bazı durumlar yaşandıkça anlaşılıyor.
Dışarıdan yorum yapmak kolaydır.
Bütün kamu görevlilerini oh ne kebap yatıyorlar diye sınıflandırmak açıkcası dünyadan bir haber olmaktır.
Bu kadar hayal aleminde uçmayalım arkadaşlar.
İçinde yaşadığınız topluma bir bakın,yansımalarına bir bakın.
Sorumluluk sahibi bir mevkideyseniz ve aldığınız sorumluluğun bilincindeyseniz memuriyet zordur,külfetlidir.
Senin de dediğin gibi bir saatlik izinden bile maraza çıkartırlar.
Aklıma acı bir anım geldi

(
3-4 sene önceydi.Eşim yeni ameliyat olmuştu ve üstüne üstlük oğlum da çok hastaydı.Birgün işe gelemedim.Amirimden birgün izin yazılmasını istediğimde ne yaptı bilin bakalım.O ameliyatlı adamla ve o hasta çocukla işe geldim ve izin için kağıda imza attım.Adam bana izin vermedi yahu.İşyeri şehir dışında eşimden başka götürecek kimse yok,oğlumu bırakacak yer yok.Mecbur toplandık gittik.Hala unutmam.
Şimdi buna benzer yaşadığım onlarca haksızlığı yazssam aaaa öyle olurmuymuş,aaa böyle olurmuymuş denilir.
oluyor işte be arkadaşım olmaz mı.
Ogün için çalıştığın kurum ve idareyle alakalı herşey olur daha fazlasının fazlası da olur aklınız almaz.
Yani her yönünü düşünün gözünüz algınız açık olsun.At gözlüğüyle bakmayın.
Eğer üzerinize aldığınız görevin bilincinde ve yüksek hassasiyette bir insansanız,eğilip bükülmeyen cinstenseniz,adaletli ve ahlaklı çalışmayı seçiyorsanız mücadeleye hazır olun:))