• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devlete işinde çalışmak gerçekten çokmu rahat

vallah şöyle söylim bende, yakınım memur ben işçi ben doğum yaptım 6 ay ücretsiz izin alabildim ki tüm şirketler vermez bunu ama o daha fazla aldı ben 6 ay hiç maaş alamadım ama o işe geç başlamasına rağmen maaşı tıkır tıkır yattı tam işe başladı 1. dereceden akrabası rahatsızlandı ve 6 ay onun için izin aldı üstelik maaşıda yatmaya devam etti kedinlikle memur olanakları ile işçi olanakları kıyaslanamaz biz yurt dışına çıkacağımızda bir dünya para pasaport vize parası verirken memurlar yeşil pasaport çıkartıp o kadar parada vermiyorlar.. allahımmm benide memur yap :KK70:

kamuda mı işçisin canım, işçilik ikramiyesi falan var daha iyi diyorlar..

Tabı kı cok rahat resmı gunler tatıl,cmt pazar yok, kışın 16.30da cıkış hatta erken cıkıyorlar...Dun Nüfus Müdürlüğündeydım şef tum gun sadece ımza atıyor ve ''uff kollarım koptu yaa'' dıye yakınıyordu ..İçimden ''kalk ben atarım ımza yeter kı devlette sen gıbı oturayım'' demek geldı valla:):):)

Burdaki yazilanlari okudukca kendimi devlette calisiyorsun diye kandiriyorlarmus gibi hissediyorum:KK53: tum gun kostur stres ,yorgunluk , ustumuzdeki asiri baski,30 dk lik ogle molasinda isleri yetistiricem diye hizli hizli yemek yiyip 5 dk da yerine donmek,hergun parasini almadan fazla mesai,hastayken ise git, 2 gun izin almak icin 2 gun ugras..vs vs . sanssizim ben.. yanlis kurumu sectim:cry:

Son düzenleme:
Çalıştığın kuruma bağlı bence. Kolay değil ama avantajları olabilir. Mesain bellidir, hafta sonun bellidir. Maaşını zamanında alır ona göre bir ödeme planı çıkartabilirsin, doğum iznin bellidir ve bu nedenle seni kimse işten çıkartamaz mesela. Ama ben üniversitedeyim. Bizde mesai kavramı her zaman geçerli olmuyor mesela. Bazen 22:00' ye kaldığımız bile oluyor...

Tabı kı cok rahat resmı gunler tatıl,cmt pazar yok, kışın 16.30da cıkış hatta erken cıkıyorlar...Dun Nüfus Müdürlüğündeydım şef tum gun sadece ımza atıyor ve ''uff kollarım koptu yaa'' dıye yakınıyordu ..İçimden ''kalk ben atarım ımza yeter kı devlette sen gıbı oturayım'' demek geldı valla:):):)
imza atmanın sorumluluğu olmadığını düşünüyorsunuz belli ki.
Bence hiç oturmayın o koltuğa .
öğretmenin attığı imzaya benzemez bizim attığımız imzalar ,insanı hapislerde çürütür .

imza atmanın sorumluluğu olmadığını düşünüyorsunuz belli ki.
Bence hiç oturmayın o koltuğa .
öğretmenin attığı imzaya benzemez bizim attığımız imzalar ,insanı hapislerde çürütür .
vallahi yanlış anlamayın da
yazdıklarınızdan dolayı o kadar merak ettim ki çalıştığınız yeri o_O
biz her yeri kendi çalıştığımız yer gibi sanıyoruz heralde
Allah yardımcınız olsun arkadaşım
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi :KK66:

vallahi yanlış anlamayın da
yazdıklarınızdan dolayı o kadar merak ettim ki çalıştığınız yeri o_O
biz her yeri kendi çalıştığımız yer gibi sanıyoruz heralde
Allah yardımcınız olsun arkadaşım
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi :KK66:
çalıştığım yeri ne siz sorun ne ben söyleyeyim .
Memurluğun en yoğun en riskli en acımasız olduğu bir yerdeyim .
Halinize şükredin
Şu kadınlar klübü de olmasa çatlardım sanırım .Stres atıyoruz burda en azından .

çalıştığım yeri ne siz sorun ne ben söyleyeyim .
Memurluğun en yoğun en riskli en acımasız olduğu bir yerdeyim .
Halinize şükredin
Şu kadınlar klübü de olmasa çatlardım sanırım .Stres atıyoruz burda en azından .
evet en azından internete girecek vakit var :KK66:
benim eski çalıştığım kurumda bilgisayarda internet bile yoktu.
sıkıydı ama iyiydi yine de memnundum.

evet en azından internete girecek vakit var :KK66:
benim eski çalıştığım kurumda bilgisayarda internet bile yoktu.
sıkıydı ama iyiydi yine de memnundum.
internet mecburen var .
bir takım bilgilere bakmamız gerekiyor iş yaparken .

peki sıkı değil .
Siz benden daha iyi biliyorsunuz demek ki işimi .
Tabiki bütün kurumlardaki çalışma şartları aynı değildir.
bunun tartışmasını yapmıyorum ama
kusura bakmayında çok mantıksız geliyor buraya yazdıklarınızla uyguladıklarınız.
memurluğun en yoğun olduğu yerdeyim diyorsunuz ama günde kaç saatinizi burda geçirip,
günde kaç tane mesaj yolluyorsunuz?
(bu arada sizi takip ettiğim felan yok,sadece açtığınız ilginç konulardan hatırlıyorum sizi.)
ikincisi,en acımasız yerdeyim diyorsunuz ama mesai saatlerinde buraya yazmanız bir sıkıntı yaratmıyor:)
buda benim düşünsem.nereye girip ne yaptığınız beni alakadar etmez.
ayrıca bana cevap yazacaksınız, hakkınız ama alıntılamadan yazarsanız bende geri konuya dönmek zorunda
kalmam.zira konunun bu kadar uzaması gereksiz.
szi böyle düşünüyorsunuz ben böyle.

En stresli yer dediğinizi tahmin edebiliyorum :)
bence bakış açısı çok önemli.
Daireden ark larımdan biliyorum gelen iş belli.
ama sn boş anımız yok diye kendilerini değerlendirirler.
bizde kamuda yoğun denilen yerdeyiz ama kimse bundan pay çıkarmasın
eğer bir makamınız yoksa en çok çalışan memurunda en az günde 1 saati boştur.
benim eşimde bana bunun davasını çok yapmıştır wc ye gidecek vaktim yok diye.
kimse kimseyi yemesin. devlette de özelde de boş vakit illaki olur sn miz boş geçmiyor diyenlere gülüyorum ben.
birde evet yani çok yoğun olanlar buraya nasıl giriyor anlamadım.
mesaj yazmak bile 3-5 dk sürüyor.
bizim milletimiz kendini pazarlamazsaolmaz herşeyin en zoru kendindedir tek :))
lafım ortaya.yazılanları okudukça yorum yapmak gereği hissettim.

Özel sektorun verdiği kafama yatmazsa istifa ederim rahatlığı devlette yok malesef. Devletteysen ne kadar biksanda cikamiyosun sanki bulunmaz hint kumaşı gibi görüyor herkes daha ne istiyosun gibisinden. E tabi çok şükür yinede ama devlet dort dörtlük değil ne zengin olabilirsin ne yoksul olduğun yerde sayarsin. Rahatlığı nedir dersen kolay kolay işten cikarilmazsin sigortan yatar kredi islerine girerken bi garantin olur her ay gelecek belli bi maaş gibi. Herkes sevdiği işi yapmalı bence devlet diye sartlama kendini

Özel sektorun verdiği kafama yatmazsa istifa ederim rahatlığı devlette yok malesef. Devletteysen ne kadar biksanda cikamiyosun sanki bulunmaz hint kumaşı gibi görüyor herkes daha ne istiyosun gibisinden. E tabi çok şükür yinede ama devlet dort dörtlük değil ne zengin olabilirsin ne yoksul olduğun yerde sayarsin. Rahatlığı nedir dersen kolay kolay işten cikarilmazsin sigortan yatar kredi islerine girerken bi garantin olur her ay gelecek belli bi maaş gibi. Herkes sevdiği işi yapmalı bence devlet diye sartlama kendini
akşama evde kafamı yastığa rahat koyduğum azdır .
Şu evrakı unuttum mu ,şunu yaptım mı şunu gönderdim mi diye çok düşünürüm .
Emekli olsak da rahatlasak

akşama evde kafamı yastığa rahat koyduğum azdır .
Şu evrakı unuttum mu ,şunu yaptım mı şunu gönderdim mi diye çok düşünürüm .
Emekli olsak da rahatlasak

Aynen ben başladığım ilk yıl emekliligimi hesaplamistim hatta :) hep biseyleri eksik yapmışım gibi geliyor bide ne kadar yapsamda o kafa rahatlığı yok bende de ,kimse şunu yapmamissin demesin diye kendimi paraliyorum zor yaa

Back
X