Aleyküm selam evet 3 yıl şartı var aşılama içinde öyle tüplerin tıkalıysa o şart aranmıyor direk yapıyorlar diye biliyorum randevu alıp görüş istersenSelamünaleyküm arkadaşlar lar aşılama sürecine girmek istiyorum doktorum rahmimin kapalı olduğunu normal yolla olmaz dedi aşılama yada tüp bebek dedi size sorum devlette bazı şartlar varmis sanırım 3 yılı doldurmak gibi falan ben 2 yıllık evliyim devlet desteği alamıyorum yinede aşılama yapiyorlarmi ücret nasi oluyor yoksa direk özelde mi yaptırayım
Devlette çalışan Bi arkadaşa yazdım oda asilamada 1 yıl ilk şart var ücret yok yazmis benimde kafam karıştıAleyküm selam evet 3 yıl şartı var aşılama içinde öyle tüplerin tıkalıysa o şart aranmıyor direk yapıyorlar diye biliyorum randevu alıp görüş istersen
Yapıyorlar. İlaçlarını ücretli alıyosun cüzi bi miktar ödüyorsun benimle yaptıran bi kız vardı yeşilkart kullanıyordu. Ayrıca rahmin nasıl kapalıymış tüpler tamamen mi kapalı açılma şansını başka yerle görüştünüz mü? Genelde çoğu yer uğraşmamak için tüp bebek diyor bana da öyle demişlerdi. Ama ben başka yerlerle görüşüp kapalı olan tüpü açtırdımSelamünaleyküm arkadaşlar lar aşılama sürecine girmek istiyorum doktorum rahmimin kapalı olduğunu normal yolla olmaz dedi aşılama yada tüp bebek dedi size sorum devlette bazı şartlar varmis sanırım 3 yılı doldurmak gibi falan ben 2 yıllık evliyim devlet desteği alamıyorum yinede aşılama yapiyorlarmi ücret nasi oluyor yoksa direk özelde mi yaptırayım
Ayrıca özelde yaptıran arkadaşım geçen hafta 6 bin verdi benimle devlette yaptıran bi kız ilaç parası verdi.. Sigorta yoksa ilaçları raporlu yazamaz iğneli aşılama olacaksa ilaçlar raporlu haliyle 1000tl tutuyor. Normal hapla tedavi olacaksan pek bi para ödemezsinSelamünaleyküm arkadaşlar lar aşılama sürecine girmek istiyorum doktorum rahmimin kapalı olduğunu normal yolla olmaz dedi aşılama yada tüp bebek dedi size sorum devlette bazı şartlar varmis sanırım 3 yılı doldurmak gibi falan ben 2 yıllık evliyim devlet desteği alamıyorum yinede aşılama yapiyorlarmi ücret nasi oluyor yoksa direk özelde mi yaptırayım
Tüpler değil rahim girisi benimYapıyorlar. İlaçlarını ücretli alıyosun cüzi bi miktar ödüyorsun benimle yaptıran bi kız vardı yeşilkart kullanıyordu. Ayrıca rahmin nasıl kapalıymış tüpler tamamen mi kapalı açılma şansını başka yerle görüştünüz mü? Genelde çoğu yer uğraşmamak için tüp bebek diyor bana da öyle demişlerdi. Ama ben başka yerlerle görüşüp kapalı olan tüpü açtırdım
Benimde aşılama yapılırken rahim girişi kapalı çıktı aşılama yaptırdım bugün hamile olduğumu öğrendimTüpler değil rahim girisi benim
Rahim girişinin kapalı olduğu nasıl anlaşılıyor, ilk defa duydumBenimde aşılama yapılırken rahim girişi kapalı çıktı aşılama yaptırdım bugün hamile olduğumu öğrendimbence hiç zaman kaybetme hemen tuttu benim bunca zaman rahim girişinden dolayı gebe kalamıyordum demekki doktorum öyle dedi
Senin adına çok sevindim canm ilk aşılama miydi banada doktorum normal yolla zor dedi rahim girişinden spermlerin geçişi aşılama dedi cerrahpaşa ya gittim ordami doktorum da ben açarım öyle aşılama yaparız dediBenimde aşılama yapılırken rahim girişi kapalı çıktı aşılama yaptırdım bugün hamile olduğumu öğrendimbence hiç zaman kaybetme hemen tuttu benim bunca zaman rahim girişinden dolayı gebe kalamıyordum demekki doktorum öyle dedi
Yapıyorlar. İlaçlarını ücretli alıyosun cüzi bi miktar ödüyorsun benimle yaptıran bi kız vardı yeşilkart kullanıyordu. Ayrıca rahmin nasıl kapalıymış tüpler tamamen mi kapalı açılma şansını başka yerle görüştünüz mü? Genelde çoğu yer uğraşmamak için tüp bebek diyor bana da öyle demişlerdi. Ama ben başka yerlerle görüşüp kapalı olan tüpü açtırdım
merhaba, benim doktorumda işlem öncesi yıkama işlemi yapıp sargı beziyle temizleme yaptı ama enfeksiyonla alakalı birşey söylemedi. Benimde işlem sırasında çok canım yandı. Ama aşılamadan sonra 3 gün antibiyotik kullandırdı ve irin renginde akıntılar geldi. Yarın aşılama olucak ve avülasyon testinde yumurtlama göremediğim için biraz tedirginim. Ama ağrım varHsg çektirdim 2 defa böyle bir şey yoktu aşılamada işlemi yaparken çok zorlandı doktorum benimde baya ağrım oldu işlem sırasında katater gitmiyordu içeri. Aşırı rahim ağzı enfeksiyonundan kapanmış dedi. İşlem sırasında önce su sıkıp sargı bezi gibi birşeyle önce rahim ağzını temizledi sonra işlemi yaptı. Kendi denemelerinle zaten hamile kalman çok zormuş dedi canım.. Enfeksiyon hafif akıntıydı ama ileriyi kapatmış
Sevindim canım rabbim yüzünü güldürsün bu mübarek gecede inşallahSenin adına çok sevindim canm ilk aşılama miydi banada doktorum normal yolla zor dedi rahim girişinden spermlerin geçişi aşılama dedi cerrahpaşa ya gittim ordami doktorum da ben açarım öyle aşılama yaparız dedi
İşlem sırasında zaten çatlayıp çatlamadığına ultrasonla baktı bende öyle işlemi yaptı bi de o gün kan verdim aşılamadan önce eve gelince sonuca baktım çatlama olmuş. 1 hafta sonra gittim. 21.gün progesteronuna baktılar yarın gideceğim bende bakalım değerim arttı mı.. Dua edin banada kucağıma almak nasip olsun inşallahmerhaba, benim doktorumda işlem öncesi yıkama işlemi yapıp sargı beziyle temizleme yaptı ama enfeksiyonla alakalı birşey söylemedi. Benimde işlem sırasında çok canım yandı. Ama aşılamadan sonra 3 gün antibiyotik kullandırdı ve irin renginde akıntılar geldi. Yarın aşılama olucak ve avülasyon testinde yumurtlama göremediğim için biraz tedirginim. Ama ağrım var
öncelikle tebrik ederim. sağlıkla huzurlaİşlem sırasında zaten çatlayıp çatlamadığına ultrasonla baktı bende öyle işlemi yaptı bi de o gün kan verdim aşılamadan önce eve gelince sonuca baktım çatlama olmuş. 1 hafta sonra gittim. 21.gün progesteronuna baktılar yarın gideceğim bende bakalım değerim arttı mı.. Dua edin banada kucağıma almak nasip olsun inşallahRabbim herkesin kucağını doldursun hayırlısıyla
İlk aşılama denememdi. Belirtim ayağa kalkınca baş dönmesi ve midem yanıyordu. Bide aşılamanın 9.günü sol kasığım çok ağrıdı alttan bıçak batar gibi bişeyler oldu 2 3 kere bağırdım sancıdan eşim baya korktu.. Sonra yatarken karnımdan bi ağrıycak gibi his oluştu belim boşlukta gibiydi destek koyma ihtiyacı hissediyordum. Kesin erken regl olcam dedim ama şükür olmadı öyle bir şey testte de sürekli ne var ne yok belli belirsizdi kuruma çizgisi bu dedim hep sonra test verdim zaten canımöncelikle tebrik ederim. sağlıkla huzurla
Kaçıncı aşılamada sonuç aldınız? birde dikkatinizi çeken farklı bir belirti var mıydı?
Canım bugun aşılama oldun mu acabamerhaba, benim doktorumda işlem öncesi yıkama işlemi yapıp sargı beziyle temizleme yaptı ama enfeksiyonla alakalı birşey söylemedi. Benimde işlem sırasında çok canım yandı. Ama aşılamadan sonra 3 gün antibiyotik kullandırdı ve irin renginde akıntılar geldi. Yarın aşılama olucak ve avülasyon testinde yumurtlama göremediğim için biraz tedirginim. Ama ağrım var
Evet. İlkinden daha iyi geçti. Ovülasyon testlerine güvenmemek gerekiyormuş. boşa para harcamışım. Doktoruma 1 sene önce Ovülasyon testini söylediğimde, ona vereceğin parayla kendine tek taş al demişti. Haklı adam o parayla alabilirmişimCanım bugun aşılama oldun mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?