Evet. İlkinden daha iyi geçti. Ovülasyon testlerine güvenmemek gerekiyormuş. boşa para harcamışım. Doktoruma 1 sene önce Ovülasyon testini söylediğimde, ona vereceğin parayla kendine tek taş al demişti. Haklı adam o parayla alabilirmişim
Benimde aşılama yapılırken rahim girişi kapalı çıktı aşılama yaptırdım bugün hamile olduğumu öğrendim bence hiç zaman kaybetme hemen tuttu benim bunca zaman rahim girişinden dolayı gebe kalamıyordum demekki doktorum öyle dedi
Merhaba bende bugun aşılama yaptirdim. 7 tane yumurtam vardi hepsi çatlamıs. Esiminde spermleri cok iyiydi hersey cok iyi giderken operason esnasinda rahmin kapali dedi ve acti ama baya agrili bir islem oldu sonrasinda az bi miktar kan geldi. Acaba kan spermin yapisini bozarmi diye korkuyorum. Sizinde acma esnasinda kan gelmis miysi
Merhaba bende bugun aşılama yaptirdim. 7 tane yumurtam vardi hepsi çatlamıs. Esiminde spermleri cok iyiydi hersey cok iyi giderken operason esnasinda rahmin kapali dedi ve acti ama baya agrili bir islem oldu sonrasinda az bi miktar kan geldi. Acaba kan spermin yapisini bozarmi diye korkuyorum. Sizinde acma esnasinda kan gelmis miysi
İşlem sırasında geldi mi bilmiyorum ama işlemden sonra eve geldiğimde gelmişti. Hatta o gün ilişki önerdiler ama ağrı vardı altımda yapmadım. Ben bozacağını sanmıyorum çünkü o engeli aşıp sonrasında sperm gönderiliyo gidecek olan sperm o aleti çıkartmadan harekete geçip gidiyor zaten. İçinizi ferah tutun
İşlem sırasında geldi mi bilmiyorum ama işlemden sonra eve geldiğimde gelmişti. Hatta o gün ilişki önerdiler ama ağrı vardı altımda yapmadım. Ben bozacağını sanmıyorum çünkü o engeli aşıp sonrasında sperm gönderiliyo gidecek olan sperm o aleti çıkartmadan harekete geçip gidiyor zaten. İçinizi ferah tutun
Selamünaleyküm arkadaşlar lar aşılama sürecine girmek istiyorum doktorum rahmimin kapalı olduğunu normal yolla olmaz dedi aşılama yada tüp bebek dedi size sorum devlette bazı şartlar varmis sanırım 3 yılı doldurmak gibi falan ben 2 yıllık evliyim devlet desteği alamıyorum yinede aşılama yapiyorlarmi ücret nasi oluyor yoksa direk özelde mi yaptırayım
Simdi ben anlamadim ben 1 yillik evliyim ve amh degerim düşük yumurta rezervim az devlette asilama yaptirabilir miyim karsilar mi ,devlet hastanesi mi iyi yoksa universite hastanesi mi