Aşılama Devlette asilama lutfen bilginiz varsa bakarmisiniz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktorların çoğu öyle diyor zaten para tuzağı diyorlar en iyisi gün aşırı ilişki ben Bi kez aldim sonra almadim hiç

Merhaba bende bugun aşılama yaptirdim. 7 tane yumurtam vardi hepsi çatlamıs. Esiminde spermleri cok iyiydi hersey cok iyi giderken operason esnasinda rahmin kapali dedi ve acti ama baya agrili bir islem oldu sonrasinda az bi miktar kan geldi. Acaba kan spermin yapisini bozarmi diye korkuyorum. Sizinde acma esnasinda kan gelmis miysi

İşlem sırasında geldi mi bilmiyorum ama işlemden sonra eve geldiğimde gelmişti. Hatta o gün ilişki önerdiler ama ağrı vardı altımda yapmadım. Ben bozacağını sanmıyorum çünkü o engeli aşıp sonrasında sperm gönderiliyo gidecek olan sperm o aleti çıkartmadan harekete geçip gidiyor zaten. İçinizi ferah tutun

Icim rahatladi biraz teskkur ederim

Simdi ben anlamadim ben 1 yillik evliyim ve amh degerim düşük yumurta rezervim az devlette asilama yaptirabilir miyim karsilar mi ,devlet hastanesi mi iyi yoksa universite hastanesi mi
Sevindim canım rabbim yüzünü güldürsün bu mübarek gecede inşallah

Özel muayene olunan üniversite hastanelerinde aşılama ücreti ne kadar bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…