Ben de ikinci kere orada denemeyi düşünüyorum. Dondurulmuş mu denediniz ikincide ?eşinde sorun yoksa rapor için aşilama şart canım 2 yada 3 defa diye biliyorum Ankara da etlik zubeyde hanim kadın doğumu tavsiye ederim benim orda 2. denememde oldu çok şükür
yok dondurulmuş değildiBen de ikinci kere orada denemeyi düşünüyorum. Dondurulmuş mu denediniz ikincide ?
Doktorunuz kimdi ? İkinci tuttu sanırım ?yok dondurulmuş değildi
Prof Dr serdar dilbaz ve 3 tane de, bayan op. doktor Var evet ikinci tuttuDoktorunuz kimdi ? İkinci tuttu sanırım ?
sorun neydi canım ama yaptıranları duydum o yüzden merak ettim aşılama yaptırmaya korkuyorum çoğul gebelik olur diye iğneler çok yumurta geliştiriyor klomende geliştirmiyor en mantıklısı tüp bebek sağol canımeşinde sorun yoksa rapor için aşilama şart canım 2 yada 3 defa diye biliyorum Ankara da etlik zubeyde hanim kadın doğumu tavsiye ederim benim orda 2. denememde oldu çok şükür
bizimki erkek faktoru canım ben aşilama yaptirmadim o yüzden zaten aşilamada şans çok düşük rapor için istiyorlar malesefsorun neydi canım ama yaptıranları duydum o yüzden merak ettim aşılama yaptırmaya korkuyorum çoğul gebelik olur diye iğneler çok yumurta geliştiriyor klomende geliştirmiyor en mantıklısı tüp bebek sağol canım
Muayene de serdar hoca yok sanırım tüp bebekte. Bende oya hanıma yaptırmıştım ilk deneme mı . Memnun kaldım hastahane olarak da. Tutmuştu ama 3.5 aylıkken kaybettim . İkincisi için yine oraya gidecegi m inşallahProf Dr serdar dilbaz ve 3 tane de, bayan op. doktor Var evet ikinci tuttu
benim sadece opu yu serdar hoca yapmıştı genelde oya hanim ve runa hanim yapıyo diğer işlemleri bende çok memnun kaldım sizin sorun neydi neden kaybettiniz üzüldümMuayene de serdar hoca yok sanırım tüp bebekte. Bende oya hanıma yaptırmıştım ilk deneme mı . Memnun kaldım hastahane olarak da. Tutmuştu ama 3.5 aylıkken kaybettim . İkincisi için yine oraya gidecegi m inşallah
Bizde de erkek faktörü . Kaybetme sebebim belli değil ; (bebek pataloji den temiz geldi. ankarada yaşamıyorum , çalışıyorum o yüzden ankaraya gelmek için sömestr ı bekliyorum . Bakalım inşallah orda arastirrlar .benim sadece opu yu serdar hoca yapmıştı genelde oya hanim ve runa hanim yapıyo diğer işlemleri bende çok memnun kaldım sizin sorun neydi neden kaybettiniz üzüldüm
allah yardimcin olsun inşallah birdakini kucağına alırsın bende çok korkuyorum bişey olacak diye 3 aylik oldu benim bebegimde senin kalbimi durdu yoksa düşük mü yaptınBizde de erkek faktörü . Kaybetme sebebim belli değil ; (bebek pataloji den temiz geldi. ankarada yaşamıyorum , çalışıyorum o yüzden ankaraya gelmek için sömestr ı bekliyorum . Bakalım inşallah orda arastirrlar .
Düşük yaptim canım . Ardından da kürtaja aldılar.allah yardimcin olsun inşallah birdakini kucağına alırsın bende çok korkuyorum bişey olacak diye 3 aylik oldu benim bebegimde senin kalbimi durdu yoksa düşük mü yaptın
hayırlısı olsun canım nasip değilmiş demekki inşallah bidahakine olur eşin herhangi bir tedavi gördümü yoksa direk tup bebek mi denediniz benim eşim kaan Aydos a tedavi oldu daDüşük yaptim canım . Ardından da kürtaja aldılar.
Amin inşallah . İnşallah sen sağlıkla kucağına alırsın .hayırlısı olsun canım nasip değilmiş demekki inşallah bidahakine olur eşin herhangi bir tedavi gördümü yoksa direk tup bebek mi denediniz benim eşim kaan Aydos a tedavi oldu da
amin canım inşallahAmin inşallah . İnşallah sen sağlıkla kucağına alırsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?