Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam.Hasteneden hastaneye değişebilir.Benim görüştüğüm üniversite hastanesi raporlu 2 bin civarı demişti.Bu meblağ ilk deneme yada ikinci deneme için değişiyor diye biliyorum.Ayrıca bahsettiğim 2019 yılı ücreti.Selamkizlar ucret ne kadar oluyor acaba bilginiz var mı
Anladım canim hakkımızda hayırlısı olur insallahSelam.Hasteneden hastaneye değişebilir.Benim görüştüğüm üniversite hastanesi raporlu 2 bin civarı demişti.Bu meblağ ilk deneme yada ikinci deneme için değişiyor diye biliyorum.Ayrıca bahsettiğim 2019 yılı ücreti.
inşallah.Anladım canim hakkımızda hayırlısı olur insallah
Amin insallah Allah razı olsun ❤raporlu olarak 3 deneme hakkı olduğunu biliyorum.Olumsuza değil olumluya odaklanın ilk denemede olur inşallah diğerlerine gerek bile kalmaz.Rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin inşallah.
Merhaba. Henüz tüp bebek merkezi ile yüzyüze görüşmedim ama raporumuz çıkmak üzere telefonla görüşmüştüm bende bilgi almak için. Raporlu 500 lira tedavi 2000 civarı ilaçlar dediler. Rapor çıktıktan sonra yüzyüze görüşeceğiz o zaman net bir bilgi aldığımda yazarım.Selamkizlar ucret ne kadar oluyor acaba bilginiz var mı
Teşekkürler. İnşallah yüzümüz güler...Ben 2 denememi de raporlu devlet hastanesinde yaptırdım canım . İlk deneme 2019 yılı kasım ayındaydı hastane 2800 eczane 1700 tl tuttu . 2 denemem ocak 2020 de oldu hastane 2000 eczane 1300 tl tuttu 3. Deneme de biraz daha düşük oluyor . 3 denemeden sonra ücretli oluyorsun rapor hakkın kalmıyor canım maalesef
Benim devlet hastanesi raporlu ilk denemem 890 verdim ilaçlar benim uzun sürdüğü için yaklaşık 2000 civarı gibi bişey ödedimSelamkizlar ucret ne kadar oluyor acaba bilginiz var mı