Devlette Tüp Bebek

Canım afyonda park hayatta mesut bey var oldukça iyi. Ankara yı özellikle tercih etmenin bir sebebi var mı? Ben de afyondayım mesut beye gitmeyi düşünüyorum bir tek ondan memnun kalmıştım fikir amaçlı soruyorum

Ankara'yı tercih etmek istedim, herhangi bir sebebi yok. Ankara'da özele gidecektim ama öncesinde şansımı Etlik şehirde raporlu olarak denemek istedim. Sonucu ne olur bilemiyorum ama Afyon'da yaptırmayı hiç düşünmedim

Anladım canım teşekkürler. Devlette rapor alması uzun sürüyor mu peki özelde yaptırıyorsak rapor almak çok fark etmiyor demişlerdi. Ama devlet için zaten gerekli

Anladım canım teşekkürler. Devlette rapor alması uzun sürüyor mu peki özelde yaptırıyorsak rapor almak çok fark etmiyor demişlerdi. Ama devlet için zaten gerekli
Devlette şartları yaşıyorsanız raporlu yaptırabilirsiniz. Raporsuzda yapiliyor devlette ama ücret farkı oluyor. Ben Nisan ayında gitmiştim o zaman farklı sebepten ötürü baslayamadik. Temmuz ayında tekrar gittik yanımızda belgelerimiz falan hazırdi tedaviye oylelikle başlamış olduk

Ben Çanakkale'de üniversite hastanesinde tedavi görüyorum yoğunluk bekleme vs yok dondurma istemi pgt vs yapılıyor. Raporlu 79 bin raporsuz 86 Fin fiyatı suan

İlk denememizi İzmir'de özelde yapıyoruz. Devlette psikolojik olarak çok fazla yıpranacağımı düşündüğüm için özeli seçtim. 3 gün arayla, 2 kere yumurta toplandı. Ekim ayında transferim olacak. Uzun protokol uygulanıyor. Rahim dinlendirme gibi sanırım.

Eşimle bizde yeni başvurduk oraya. Sizin süreç nasıl ilerledi. Hemen tüp bebeğe mi başladınız , aşılama falan denedilermi
Benim başvurduğumda aşılamalarım vardı zaten negatif tüp bebek sonrası başvurdum direk tüp bebek hakkım vardı istedikleri evrakları topladım kurula girdim raporumu aldım rapor aldıktan sonra ilk adette başladırlar tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…