Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkes gibi benimde aşk hayatımda sorunlarım vardı.
4.5 yıldır süren bir ilişkim vardı son 2 aya kadar.Bu ilişkide kalbim çok kırıldı çok emek sarfettim.Lise hayatım boyunca beraberdik benden 5 yas büyüktü kendisi.En son ayrılışımızdan sonra yine barıştım fakat içimde yine sevgi kırıntısı ve nispet yapma isteği vardı.Geçen sene bu zamanlarda ayrılmıstık ve benden ayrılalı 5 gün olmasına rağmen baska biriyle ilişki yasamaya baslamıs 1 ay devam edip bana geri dönmüştü.Onu kabul ettim asla kabul etmem derdim ama ettim,fakat hiçbişey eskisi gibi olmadı zaten ilgisizdi bana karsı.Doğum günüm geldi çattı kutlamadı ve bu yaz ayrıldım 1 ay ayrı kaldık yine. 4.doğum günümüde kutlamamıştı zaten özel hissettiricek hiçbisey yapmamıstı.Kavgalı gürültülü geçen doğum günleri yaşattı bana.Tek başıma pasta alıp kestiğimi bilirim.Maalesef onu cok sevdim ilk sevgilim ilk öptüğüm erkekti belki bu yuzden vazgecemedim.Bütün hayallerim ona odaklıydı anlayacağınız.Ben üniversite için il dısına geldim bu sene.En başta sorun yoktu ilgii alakalıydı son ayrılıktan bu yana.Ama ben biseylerin değişeceğinden emindim ve bu yuzden il dısına temelli gelmeden önce hıçkıra hıçkıra önünde ağladım oda ağladı benimle.Buraya geldim okudugum şehre.Kafamı bulandırcak kimse yoktu iyice düşündüm taşındım.Onunla aramda ekonomik anlamda da kültürel anlamda da fark vardı yıllardır farkettiğim ama aşktan gözüm görmüyodu.Mantık soktum anlayacağınız ama bu kadar devreye girmesinin sebebi bana yaşattıklarıydı.Hayatımız ben buraya gelince tamamen değişti resmen.O askere gitti 2 aydır orda.Gittikten bikac gün sonra yapamıcagmı söyledim.Kendimi cok kötü hissediyorum sırtından vurmusum gibi.Bu konusmadan sonra baska bi erkekten hoslanmaya basladım üniversiteden...oda eski erkek arkadasım gibi büyük benden.Benim ruhumu oksuyodu davranısları konusmaları.Tabii ilk sevgilim durumu kabullenemedi.Başkası varmı diye bir sonraki telefon konusmalarında sormaya basladı söyleyemedim.Vicdan yaptım orda nasıl psikolojide oldugunu düsündükce icim yandı.Gerçi acemiliğide usta birliğide iyi yerler şansına.Şuan ara ara konusuyoruz bunun sebebi benim vicdan yapmam.İyimisin gibisinden hal hatır soruyorum ama karısmıyorum istediğini yapabilirsin arkadasızda diyorum ona.Bana 4.5 yıldır çektiren erkek askerde değişti resmen.Ama biliyorum askere gitmemiş olsa suan belki bu ayrılığı bu kadar takmazdı.Sizden fikir istiyorum ben vicdanımla kalbim arasında kaldım.Sizce napıyım? bu hoslandıgım erkeklede sevgili olma yolundayız 1.5 aydır konusuyoruz ama adımlarını yavas atıyo 4.5 yıl iliski yasadıgımı bildiği için ama birbirimizden cok hoslandık.Bana koyan benim canımı acıtan yıllardır cektiğim ilgisizliği acıyı simdi eski sevgilim 2 aydır cekiyo ve ben buna üzülüyorum sanki o anları tekrar yasıyomus gibi.Bana akıl verin :/
canım belliki eski sevgilinle bazı şeyler bitmiş. sen başka birisinden hoşlanmaya başlamışsın. eski sevgilin şuanda boşlukta ve asker de olmasının da büyük bir etkisiyle şuan ki durumda. askerden döndüğünde barışsanızda yine aynı şeyler olacaktır. bence eskiyi kafandan sil at. yeniye yer aç. doğru olan bu.
Artık herşeyden önce kendi mutluluğubu düşünmewyi öğrenmelisin bence. Bu kadar çektirip bezdirmiş seni zaten. Ve sen de önceki ilişkini bile konuşabilip dertleşebildiğin birisi ile karşılaşmışsın. Herkesin bir şansa ihtiyacı vardır. Artık sen de kendine şans tanımalısın...
hislerim diyor ki, yeniye yer aç. eskiyi unut, sil diyor. ve yenisi, eskiyi unutamadığını anlarsa seni bırakabilir diyor..Tabi bu hayat senin hayatın, kararı verecek kişi sensin.
ne desek boş ama askerde ayrılman kötü olmuş bence biraz zaman ver kendine onsuz yapabileceğini düşünüyoSAN yeni ilişkiye başlarsın çünkü askerde terkediyosun başkası olursa barışma söz konusu olmaz normal bi ayrılık değil bu ne istediğini anla sonra pişman olursun çok