Devre devre askiniz:))

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Askinizin baslangicini, ortalarini ve su anki bulundugunuz durumu yazip, hem eski günlere gitmek, hemde erkekler nasil degisiyormus tecrübelerden faydalanmak isteyenlerin alani..

Sevgiliniz/esiniz ilk baslarda nasildi, iliskinizin ilerleyen dönemlerinde neler degisti ve su anda nasil?

Biyrun hanimlar:jeyyar:​

ilk başlarda çok kibar ve düşünceliydi.hediye alırdı süprizler yapardı,ayda bir gül alırdı.sonra zaman ilerledikçe bunlar yok oldu.artık ben istersem alıyor bişeyler,süprizler tamamen bitti.gülü sadece kalbimi kırdığı zaman alıyor.bu kötü yönde değişiklikleri.iyi yönde değişiklikde şöyle oldu.eskiden kavga anlarımızda çok ağır laflar eder beni çok incitirdi.şimdide aynı aslında ama daha dikkat ediyo.sebebide geçen sene bi kavga anımızda ben kötü olmuştum ve üzüntüden bayılmıştım.o olaydan sonra sürekli kalbim sıkıştı.kalbimde ritim bozukluğu oluşmuş.bu olaydan sonra hep dikkat eder bana çok kırıcı şeyler söylemeye,üzerime gelmemeye.sağlığımı kaybettikten sonra olsada düzeldi işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…