dhea kullananlar...

ben gittim canım ankarada hş klinikte tedavim.. yumilerim büyümüyor sorunumuz yüksek fsh:(( tüp deneyemedim malesef yani ilk denememe kısmetse eylülde yapcam ilk girişimimde büyümedi minnaklarımmm:(((( eylülde büyümezlerse toplayıp dışarıda büyütmeye çalışacaklar... nasip .. rabbim ol derse olacak İnşallahhhh

ben 2 denememi yapacağım eylülde inşşallah ol diyecek biz de anne olacağız

arkadaşlar umarım birisi bana cevap yazar biosteron kullanıp adet gecikmesi yaşayan varmı.. geçen ay 12 sinde adet olmuştum bugün 16 sı adet olmadım..1 aydır kullanıyorum.. gereksiz ümitlenmek istemiyorum lütfen birisi bana cevap yazsın

arkadaşlar umarım birisi bana cevap yazar biosteron kullanıp adet gecikmesi yaşayan varmı.. geçen ay 12 sinde adet olmuştum bugün 16 sı adet olmadım..1 aydır kullanıyorum.. gereksiz ümitlenmek istemiyorum lütfen birisi bana cevap yazsın

Ben 2 ay kullandım günde bir defa ama adet gecikmesi olmadı bende...

Belki bünye yüzündendir doktorunu arayıp sor bence...

inşallah allahım tüm isteyenlere versin.. hala olmadı bugün 19 u.. ama hiçbir hamilelik belirtiside yok.. eğer hamileysem önce rabbim sonra biosteron, adaçayı, hayıt gerçekten işe yarıyor demektir bunu anlayacağım. çünkü yaklaşık 2 yıldır uğraşıyoruz.

Ben 3 gün oldu kullanmaya başlayalı ve 3 günden beri acayip şekilde başım ağrıyor. Uzun süredir migren atağım olmamıştı acaba bu ilaç mı tetikledi bilemedim. Konunun başlarında bir arkadaş ta baş ağrısından bahsetmiş.

Kizlar merhaba ben pko icin 16 yasimdan beri dogum kontrol hapi kullaniyordum smdi 23 yaşındayım evlendim ve hapi birakali 6ay oldu henuz gebelik yok. Hic bi tedavi uygulanmadi.Doktorum biosteron verdi ama genelde tup bebek resimleri tedavisi gorenler kullAnmis. Benm icin su safhada gerekli mi acaba?Umarm cvp yazan olur...

Biosteron adet gecikmesi yapmadı bende, başkasından da duymadım

Ben 3 gün oldu kullanmaya başlayalı ve 3 günden beri acayip şekilde başım ağrıyor. Uzun süredir migren atağım olmamıştı acaba bu ilaç mı tetikledi bilemedim. Konunun başlarında bir arkadaş ta baş ağrısından bahsetmiş.

Bende baş ağrısı yapmadı o ilaç

Bende baş ağrısı yapmadı o ilaç

merhaba bu DHEA,kendim için ve bebeklerim için zararlı olurmu) ALLAH SÖYLETTİ GALİBA,İNŞALLAH),ben tüp bebek tedavisine başlıyorum,2 prof kullan dedi,birisi yok kullanma,kimseye zarar gelmesin,,bu DHEA iyimi kötümü,,,lütfen DHEA hakkında ne biliyorsanız cevap yazın lütfen,,teşekkürler,,,,

merhaba bu DHEA,kendim için ve bebeklerim için zararlı olurmu) ALLAH SÖYLETTİ GALİBA,İNŞALLAH),ben tüp bebek tedavisine başlıyorum,2 prof kullan dedi,birisi yok kullanma,kimseye zarar gelmesin,,bu DHEA iyimi kötümü,,,lütfen DHEA hakkında ne biliyorsanız cevap yazın lütfen,,teşekkürler,,,,

Doktorum bana yumurta toplama gününe kadar kullan sonra bırak dedi. Ben de öyle yaptım

Doktorum bana yumurta toplama gününe kadar kullan sonra bırak dedi. Ben de öyle yaptım

peki hiç sordunuzmu zarar olurmu bizim için çocuk için,bilmiyorum kafamda şüphe var,herşeyin hayırlsı,çocuğunda hayırlısı olsun,sağlıklı olsun,eli ayağı düzgün olsun,hayırlı olsun,sizda sorup bana yazarsanız sevinirim,iyi akşamlar,,,

peki hiç sordunuzmu zarar olurmu bizim için çocuk için,bilmiyorum kafamda şüphe var,herşeyin hayırlsı,çocuğunda hayırlısı olsun,sağlıklı olsun,eli ayağı düzgün olsun,hayırlı olsun,sizda sorup bana yazarsanız sevinirim,iyi akşamlar,,,

Merhaba,
DHEA konusunda doktorlar arasında fikir birliği yok. Bazıları hiçbir faydası yok, kullanmaya gerek yok diyor. Doktorum önermişti DHEA'yı, kendisi özellikle yumurta toplanana kadar kullan, sonra kullanma dedi tam olarak. Doktorun tavsiyesine uymak lazım. Bir de hatırladığım kadarıyla gebelikte kullanılan bir ilaç değildi. Prospektüsünde bu şekilde yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Merhaba,
DHEA konusunda doktorlar arasında fikir birliği yok. Bazıları hiçbir faydası yok, kullanmaya gerek yok diyor. Doktorum önermişti DHEA'yı, kendisi özellikle yumurta toplanana kadar kullan, sonra kullanma dedi tam olarak. Doktorun tavsiyesine uymak lazım. Bir de hatırladığım kadarıyla gebelikte kullanılan bir ilaç değildi. Prospektüsünde bu şekilde yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

aman bize ve bebeklerimize zararı olmasında,geresi boş,,umarım sende bende bütüm isteyen anne adaylarıda İNŞALLAH kucağımıza alırız bebişlerimizi,,,

Merhaba..ben dhea kullanmaya baslayali 15 gun oldu arkadaslar ama asiri derece gösuslerim sisti,agriyor ve çok fazla ödem oldu vücudum.sizede böyle seyler oldumu acaba?

Konu eski ama umarım cevaplayan birilerini bulurum;)Ben şuan korunma sürecindeyim 3 ay sonra tüp bbk çalışmalarına başliycam. Dr um bana Dhea ve ko-enzim Q10 haplarını önerdi. Bu haplarla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar beni bilgilendirebilirler mi acaba... dhea günde toplam 75 mg, co enzim günde 600 mg

Konu eski ama umarım cevaplayan birilerini bulurum:KK66:Ben şuan korunma sürecindeyim 3 ay sonra tüp bbk çalışmalarına başliycam. Dr um bana Dhea ve ko-enzim Q10 haplarını önerdi. Bu haplarla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar beni bilgilendirebilirler mi acaba... dhea günde toplam 75 mg, co enzim günde 600 mg
arkadasım dhea yı 3 sene once 6 ay kullandım yumurta kalıtesı ııcn dr um faydası oldugunu katıletmın artıgını soyledı q 10 ı de bu yıl 4 ay kullanmdım ama 300 400 mg kullndım bence 600 cok sen de en fazla 400 kulnsn yeret zaten burda cok pahalı bı ılac ben tanıdk aracılıgıyla abd den getırttım orda hem tum mg ler var hem de buraya gore cok ucuz burda en cok 200 mg var
zaten q 10 cok fayladı bı takvıye ben bababma annme e50 mg kullndırıyrm hergun

Back
X