- Konu Sahibi tubadefekti
Bence oyle degil. Benimde 15.75 di simdi 3.3 dhea düzenledi gsliba. Dhea kullanmayali neredeyse 3 ay olacak. Bende cabuk etkisini gosterdi 3 hafta kullandim sadece ve 2 hafta kullanmamda hamile kaldim. Ama ben gunde 3 kere 25 mg kullaniyordum.Erken yumurta eksikliği yani erken menopoz teşhisi konmuştu bana, 6 ay önce..o zamandan beri yumurta kalitesinde iyileşme oldu, bir de bir iki yeni yumurta ortaya çıktı, dr.um biestronun geçici etkisi de olabilir dedi, bazı dönemler böyle olur, birkaç gün sonra o yumurtalar kaybolurmuş, o yüzde yakın takip edip, yumurta iyi olduğu zaman toplamak gerekirmiş, tüp bebek denemesi yapmak için..ama ben bekarım henüz, bu yüzden yumurta toplatma olayına hiç girmedim..altı ay önce erken menopoz teşhisi bana koyulduğunda dr , tüp bebek ihtimalin bile yok, yumurtaların çok zayıf ve küçük demişti, hatta bir yumurta görmüştü o zaman..ve rahim duvarım çok inceydi..şimdi rahim duvarı kalınlığım normal..fsh 105 lerdeydi, şimdi 15 de..bendeki gelişmeler bunlar oldu ama bilmiyorum, seneye evleneceğim, bebek ihtimalim mucize deniliyor , bakalım, zaman gösterecek..
Sana neden 1 kez kullan demisler anlamadim 105 lerde olmasina ragmen banada tup bebek dediler. Tup bebek tedavisi icin kullanmaya baslamistim. Ama hamile kaldim. Ve simdi degerlerim normal gorunuyor. Dr cagirmadi bile.