Di telleri

LaraLaraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
24
0
86
İngiltere
arkadaslar bende burda ortodn doktoruna gittim benim alt on dislerim egri bugru bana tel onerdi ve bi tane disimin cekilmesini gerektigini soyledi cunki alt dislerim cok kalabalikmis o yuzden birbirine girmis nys o teli bi bucuk sene takicaksin ondan sonra baska bi tel gosterdii ilkinkinleri cikardiktan sonra onlarida alt on dislerimin arka kismina gorunmicek sekilde takicaklarmis 6 ayda onlar kalicakmis ondan sonrada baska bisey takilicakmiss onuda ya hergun yatmadan once takarsin dedi ya haftada bi yada 15 gunde yada gerek duyulmazsa hic takmazsin dedi yani amac dislerin tekrar eski haline donmemesiymis bu arada yasimida soyledim yasla hic bir alakasi yok her yasta tel takilabilir dedi. Kimse yasi dert etmesin bence.. bundan 8 sene once baska bi dis doktoruna gitmistim bana dediki 3 yada 4 disini cekicez hem senin dislerin o kdr kotu deil sen sanatci filan deilsin sahneye filanda cikmiyosun bence hic gerek yok bosuna dislerini cektirme dedi bende o zmn biraz daha kucuktum ya hemen kandim ama simdi cok pismanim keske o zn yaptirsaydim hem bekardim bende simdiye bitmisti nys hayirlisi olsun. Ha bu arada bu isin uzmanini bulmak cok onemli cunki ilkgittigim dr 3 disin cekilicek dedi simdiki dr ise 1 disin cekilicek dedi:1shok:

canım emin ol ki tel takma sürecin bittiğinde gercekten çok memnun kalıosun ama doktorun dediklerini harfiyen uygulaman lazım. ben uygulamadım ve eski haline döndü. eskiden çenem daha topluydu şimdi tekrar uzadı bu da ister istemez güzelliğe yansıo ben çok pişman oldum doktorun dediklerine uymadım diye sen mutlaka uy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…