GARNIER'in kuru ve hassas ciltler için olan nemlendiricisini almak için kozmetikçiye gittim fakat ellerinde yokmuş. onun yerine bana DIADERMINE nemlendirici bakım kremini önerdiler bende aldım ama daha önce kullanmadığım için tereddüt ediyorum.
kızlar içinizde kullanan ve memnun kalan var mı:uhm: ACİL!!!!!!!!!
canım ben de aldım ama pek memnun kalmadım. yaniiiii zararı olmadı ama hakikatli bir nemlendiriciliği de yok ama la roche posay ürünlerinden memnunum...
yuz temizleme jelini .. makyaj temizleme urunlerini .. ve gece bakim kremlerini kullaniyorum .. nemlendiricisni denemedim .. ama diger urunlerinden memnunum .. fransada cok satilan bir marka garnier le ayni fiyat .. yani basit ucuz bi marka degil ve ben memnunum tavsiye ederim ..
kızlar nihayet kullandım...
öyle çok akışkan bi krem olmadığı için zor sürüldü önce hiç bi değişiklik görmedim ama aradan 1saat geçtikten sonra inanamadım çünkü yüzüm bembeyazdı resmen fondöten etkisi yapmıştı yani hiç kızarıklık kalmamıştı. cildim çok hassas olduğu için yanaklarımda kızarıklıklar olur benim onlara çok iyi geldi. çok memnun kaldım
yani şiddetle tavsiye ederimhihoyyyt
ben de tavsiye üzerine aldım satış reyonundaki kız
şiddetle tavsiye ettiğini söyle hadi alayım dedim
makyajın altına kullanıyorum çok ta memnunum
gün boyu yumuşacık oluyo cildim ışıl ışıl
makyaj temizleme suyunu kullanıyorum çok memnunumm..normalde başka ürünlerle yüzümü temizleyince sonradan kurudu soyuşlurdu cildim..ama bunda nemlendiriyorrr..
eminim nemlendirici kremide güzeldir:)
bundan sonra dıadermine ürünleri almayı düşünüyorum elimdekiler bitince:)
Dün ben de aldım fakat gece-gündüz bir arada 33 TL idi.Acaba kazık mı yedim:) Ben de ilk kez kullanacağım ,nasıl olur bilemiyorum.Memnun kalanlar ne zamandır kullanıyor,yaşlanma karşıtı özellıgı de var bendekının .Yarar mı acaba?Genelde loreal kullanırım ben ,ılk kez farklı bırsey aldım.