• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diane 35 ilacı ile tedaviye başlayan var mı?

berna24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2010
11
0
36
Ankara
merhaba arkadaşlar.ben pco hastasıyım.lh 15;fsh 7..... 1 ay diane 35 kullandm;lh 18 den 15 e düştü.hapla birlikte soğan suyu da kullandım.biran önce hamile kalmak istiyorum.size demi ilk olarak bu ilacı verdiler?bana şeker ilacı falan da vermedi.3 ay sonra klomene geçcez dedi.sizce neler yapabilirim.çok azimliyim ve Allahın izniyle olacağina inanıyorum...sizce bi başka dr a gitmelimiyim,dr um da iyi diye biliyorum ama....

benimde lh 12 fsh 3 falandı sanırım. şekerim falan normal olduğu için bana da sadece diane 35 verdi. 3 ay kullandım ve fsh ile lh birbirine yaklaştı. normalde fsh 3 kat kadar fazla olmalıymış sanırım. bir dahaki adetimde ise yazz adlı ilaca geçiyoruz. bende hayıt otu kullanıyorum bu arada. :) geçmiş olsun.

ardeniz; peki hayıt otunnun kullanımı nasıl?ve kaç ay kullandınız.ben bir de soğan suyu içiyorum geçen ay düzensiz içmeme rağmen faydaları oluyor gerçekten...

ardeniz; peki hayıt otunnun kullanımı nasıl?ve kaç ay kullandınız.ben bir de soğan suyu içiyorum geçen ay düzensiz içmeme rağmen faydaları oluyor gerçekten...

ben sadece 1 aydır içiyorum. sabah ve akşam olmak üzere 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu kupaya döküyor ve üzerine kaynamış su koyuyorum. ılıyana kadar bekletip içiyorum. herhangi bir yararı oluyor mu bana bilemiyorum ama göğüslerimin büyüdüğünden eminim. ve birde bu ay diane35 kullanmamama rağmen adet oldum.

soğan kürünü imkanım olmadığı için yapamıyorum. siz ne gibi yararlarını gördünüz?

ben sadece 1 aydır içiyorum. sabah ve akşam olmak üzere 1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu kupaya döküyor ve üzerine kaynamış su koyuyorum. ılıyana kadar bekletip içiyorum. herhangi bir yararı oluyor mu bana bilemiyorum ama göğüslerimin büyüdüğünden eminim. ve birde bu ay diane35 kullanmamama rağmen adet oldum.

soğan kürünü imkanım olmadığı için yapamıyorum. siz ne gibi yararlarını gördünüz?

ben evlendiğim ayda diane 35 kullanmıştım ama tek onu kullanırken iltihap sökücü bi özelliğini görmedim.şimdi soğan suyu ve diane 35 kullanıyorum
kasıklarımı hissediyorum ve iltihap söktürüyor azar azar.pco daki küçük yumurtaları söküyormuş diye duydum.bu ay daha düzenli kullanmaya gayret ediyorum.çalışırken zor oluyor yapmak ama ö.araları ve akşama doğru aç karnına yemeklerden 10 dk önce içiyorum...haptan mı soğan suyundan mı bilmiyorum ama göğüslerim çok ağrıyo ve prolaktin hormonum bu ay yükselmiş...umarım onun bi zararı olmaz.

bildiğim kadarıyla diane35 adlı ilacın söktürücü özelliği yok zaten. hormonların dengelenmesi için kullanılan ve bu hastalıkta özellikle tercih edilen bir ilaç. fsh ve lh için. rahim içi rahatlaması için bitkisel çözümlere başvuruluyor. soğan kürünün çok etkili olduğunu çoğu kişi yazmıştı buraya ama çalıştığım için taze taze kaynatıp içemiyorum maalesef.

hayıt otunun ben bir zararını görmedim. bende asla halsizlik yapmadı. yapan da duymadım açıkcası. üstelik bağırsaklarımın çalışmasına bile etkili olduğunu düşünüyorum.

diane35 kullandığım müddetçe benim de daimi olarak göğüslerimde ağrı vardı ve büyüdüler. kasıklarımda da ara ara sızlamalar olmuştu.

soğan kürünün etlkili olduğunu nasıl anladınız? vücudunuzda ne gibi değişiklikler hissettiniz?

mrb ardeniz.umarım hepsinin faydasını görürüz.soğan suyu ile iltihap attığımı farkettim.küçük küçük paralar halinde...önce sızlama oluyor sonra iltihap atıyorum...öğlen araları imkanınınz yoksa akşamda alabilirsnz.ynede size etkisi ne olur bilemem ama benim için hakikaten yararlı oldu...yani iltihap atıyorumm...
bir de şekerli yemiyorum zayflamaya çalişiyorm...siz de mi pcos sunuz?

mrb ardeniz.umarım hepsinin faydasını görürüz.soğan suyu ile iltihap attığımı farkettim.küçük küçük paralar halinde...önce sızlama oluyor sonra iltihap atıyorum...öğlen araları imkanınınz yoksa akşamda alabilirsnz.ynede size etkisi ne olur bilemem ama benim için hakikaten yararlı oldu...yani iltihap atıyorumm...
bir de şekerli yemiyorum zayflamaya çalişiyorm...siz de mi pcos sunuz?

evet. ben de pco luyum. 26 yaşındayım bu yaşıma kadar düzenli adet gördüm ama geçen 1,5 yıl içinde büyük akne derdi yaşamıştım hayatımda ilk defa. o zamanlardan şüphelendim aslında kendimden pco lu muyum diye. :) nitekim 3 ay önce bir ay adet olmadım ve hemen doktora gittim. acı gerçek karşımda duruyordu. :3:

normalde her yaz 50 her kış 55 kilo ourdum ama bu yaz 50 ye düşemedim. metabolizmam yavaşladı. şimdi bende tatlı yememeye çalışıyorum ama çok zor. spor yapmak şart. o da beni zorluyor akşamları. allah sağlı versin hepimize. :1:

evlimisinz yani bebek istiyomusunz???ben hemen istiyorumm ve de zyflamaya çalişiyorum kaç kilo oluğumu bilmiyorm ama braz zayfladım..umarm bran önce sağlığımıza kavuşuruz.pes etmek yokk...:):):)zayıflıcaz

Back
X