- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
- Konu Sahibi Monica Bellucci
-
Ben 50 kilonun altındayım acaba bu yan etkiler ondan olabilirmi. İçtiğim an vücudumda garip şeyler oluyor bütün damarlarım çekiliyor gibi gece uyanıp ağlamalar bile oldu. Mide koruyucumu alsam acaba çünkü mide bulantım öyle hafife alacagım kadar düşük değilDiane 35 kullanıyorum hiçbir yan etkisini görmedim
Mide bulantısı yaptığını duymuştum, bu yüzden ilacı uyku saatine göre alanlar varmış.Ben 50 kilonun altındayım acaba bu yan etkiler ondan olabilirmi. İçtiğim an vücudumda garip şeyler oluyor bütün damarlarım çekiliyor gibi gece uyanıp ağlamalar bile oldu. Mide koruyucumu alsam acaba çünkü mide bulantım öyle hafife alacagım kadar düşük değil
İlacı uyku saatimde alıyorum sabaha kadarda mide bulantısından ölüyorum resmen süründüyor baya.Kısa zamanda doktora görüneceğim bu ilacın kan pıhtılaşması yaptıgıda varmış. Doktorum olursa bırak demişti.Mide bulantısı yaptığını duymuştum, bu yüzden ilacı uyku saatine göre alanlar varmış.
Mide koruyucu almak iyi fikir, yine de en kısa sürede doktora görünmeye çalışın
Daha önce MICROGYNON kullandım onunlada hastanelik olmuştum ama bukadar değildi.Doktora görünücem mutlaka çünkü olmayan iştahım dahada gitti. Bu arada siz bu ilacın faydasını gördünüz mü .Bir pcoslu olarak bende çok uzun yıllar diane 35 kullandım ama hiçbir yan etkisini görmedim. Bende kullandığım dönemlerde çok zayıftım hatta bırakınca kilo aldım bile diyebilirim ama sizi bu kadar etkiliyorsa bunun muadili bir ilaca geçiş yapsanız daha iyi olabilir.
Bende çok adet düzensizliği vardı dianeyle döngü sağlanıyordu ama hormonal açıdan pek faydasını görmedim açıkçası. Benimde testesteronum çok yüksekti ona hiçbir etkisi olmadı. Çocuk tedavisi görmediğim bütün zamanlarda kullandım ben yoksa adet olmuyordum. Ama sizin şikayetleriniz olmadı bende. Kişiden kişiye değişiyordur etkiler bide sizinki sadece dianeymiş heralde ben onu kullanmadım benimki diane 35 ti ama şuan adı sadece dianeyse onu da bilemiyorumDaha önce MICROGYNON kullandım onunlada hastanelik olmuştum ama bukadar değildi.Doktora görünücem mutlaka çünkü olmayan iştahım dahada gitti. Bu arada siz bu ilacın faydasını gördünüz mü .
Çok geçmiş olsun.sanırım yan etkileri kişiden kişiye değişiyor. Ahh o testesteron hormonu benimde yüksek çıktı aynı zamanda prolaktin. Doktorum hormonların çokda dengesiz değil ama yüksek olanlar mevcut dedi. Kadın doğumada yönlendirmedi kistler küçükmüşBende çok adet düzensizliği vardı dianeyle döngü sağlanıyordu ama hormonal açıdan pek faydasını görmedim açıkçası. Benimde testesteronum çok yüksekti ona hiçbir etkisi olmadı. Çocuk tedavisi görmediğim bütün zamanlarda kullandım ben yoksa adet olmuyordum. Ama sizin şikayetleriniz olmadı bende. Kişiden kişiye değişiyordur etkiler bide sizinki sadece dianeymiş heralde ben onu kullanmadım benimki diane 35 ti ama şuan adı sadece dianeyse onu da bilemiyorum
Size de çok geçmiş olsun ama pcos geçmiyor sanırsam 40 yaşındayım hala başımdaÇok geçmiş olsun.sanırım yan etkileri kişiden kişiye değişiyor. Ahh o testesteron hormonu benimde yüksek çıktı aynı zamanda prolaktin. Doktorum hormonların çokda dengesiz değil ama yüksek olanlar mevcut dedi. Kadın doğumada yönlendirmedi kistler küçükmüş
Umarım pkossuz günlerimizde olur
Forumda çok okurdum acaba pcos ne derdim. Şimdi ise aynı dertten bende muzdaribim
Ahh hatırlamazmıyım ogünleri çok iyi hatırlıyorumBen kullandım hiç yan etki yaşamadım. Hatta burda nerden başlasam diye sormuştum senin seçtiğin yerden başlamıştım içmeye.
Çokk teşekkür ederim. En kısa zamanda görünecegim. Ben direk endokrin bölümüne gittimSize de çok geçmiş olsun ama pcos geçmiyor sanırsam 40 yaşındayım hala başımdaaslında bir de kadın doğumcuya görünseniz daha iyi olabilir
Bu kadar kötü yapmaz bu ilaç sen daha başlamadan kötü enerjiler yollamışsın hapaAhh hatırlamazmıyım ogünleri çok iyi hatırlıyorumMervecim ben baya bildiğin can çekişiyorum. 1 yıl sonra diane beni buraya getirtti.Diane nin hatrına foruma giriş yaptım şaka gibi Umarım bu ağrılar diner.Yoksa dahada devam etmek bana işkence
AnammBu kadar kötü yapmaz bu ilaç sen daha başlamadan kötü enerjiler yollamışsın hapakullan bence sorun yasamayacaksın.
Mide koruyucunu al tabi. Ama bir şey olmaz ya ben de 45 kiloyken sırf vildim duzelsin diye yasmin kullanmıştım uzunca bir süre öyle diyolardıAnammKız yeminle diyorum ben bunu birtane daha içsem sedyeyle gezerim. Ama dur biraz daha direneyim tabi koruyucuyla yoksa ilacı değiştirmek zorunda kalıcam
E tabi cildide bebekleştiriyormuş. Ayyyy Şuan haluk gibi oldum mervee anaa babababa dedim ayy tüylerim ürperdi sen annemi oldunnnMide koruyucunu al tabi. Ama bir şey olmaz ya ben de 45 kiloyken sırf vildim duzelsin diye yasmin kullanmıştım uzunca bir süre öyle diyolardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?