- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
- Konu Sahibi Monica Bellucci
Merhaba hanımlar
Başlık yazmayıda unutmuşum ne yazacağımı bilemedim
Direk hikayemi anlatayım.
Polikistik over denen illetle Akraba olmuşuz en çok korktuğum şeydi bütün tahlillerimi yaptırdım ve pkos çıktı
Prolaktin hormonum yüksekmiş
Serbest testesteron da varmış
Kistler büyümemiş ama filizlenmek üzerlermiş
Doktorum Tuttu diane yazdı
Eczaneye gidene kadar araştırma yaptım diane35 sen benim belamımı verecen diye homurdanarak ilacımı içtim Allah belamı verdi vallahi
Hastanelik oldum desem inanın
Allahım bu nasıl mide bulantısı bir baş ağrısı kafama yazma sardım yinede banamısın demedi..neyse benim midem nazlıdır dedim 1 gün ara verdim dün gece sabaha kadar ölüyordum Sorum şudur ; bu Allahın cezası ilacı bıraksammı veya mide koruyucuyla içsemmi.Bırakmak istemiyorum yoksa bu kıllanmalarla recep ivedik 8'i oynayabilirim. Çok korkunç bi tüylenmede var.2 ay bile kullansam hormonlar dengeye girermiş.Ama bu mide bulantıları beni öldürüyorr
Git doktoruna sor demeyin şuan doktora gidemiyorum.
Başlık yazmayıda unutmuşum ne yazacağımı bilemedim

Polikistik over denen illetle Akraba olmuşuz en çok korktuğum şeydi bütün tahlillerimi yaptırdım ve pkos çıktı
Prolaktin hormonum yüksekmiş
Serbest testesteron da varmış
Kistler büyümemiş ama filizlenmek üzerlermiş
Doktorum Tuttu diane yazdı

Hastanelik oldum desem inanın
Allahım bu nasıl mide bulantısı bir baş ağrısı kafama yazma sardım yinede banamısın demedi..neyse benim midem nazlıdır dedim 1 gün ara verdim dün gece sabaha kadar ölüyordum Sorum şudur ; bu Allahın cezası ilacı bıraksammı veya mide koruyucuyla içsemmi.Bırakmak istemiyorum yoksa bu kıllanmalarla recep ivedik 8'i oynayabilirim. Çok korkunç bi tüylenmede var.2 ay bile kullansam hormonlar dengeye girermiş.Ama bu mide bulantıları beni öldürüyorr

Git doktoruna sor demeyin şuan doktora gidemiyorum.