dibe vurduğunuzda nasıl ayağa kalkıyorsunuz?

Kendimi hiç dipte hissetmedim çünkü ne zaman öyle hissetsem benden çok daha kötü durumda olan birileri çıktı karşıma ve şükrettim.
Kendimi hiç çok çok iyi de hissetmedim çünkü ne zaman süperim desem benden çok daha iyi durumda olan birini gördüm, yine şükrettim.

Kendini dipte veya havalarda görmek nereye baktığına bağlı sanırım, bu halimize şükürler olsun.

bugün liseden çok sevdiğim bir öğretmenim çok ciddi bir hastalıkla boğuştuğunu öğrendim yani çok ciddi tehlikeli diyor. hayat bu işte............ ne zaman bu yalan dünyanın elimizden alınacağını bilmiyoruz:25:

Kimse en üstte değil ki, hepimiz diplerdeyiz.. Sevdiklerimizle tutunuyoruz hayata, mezarlığa git insanların ölen sevdiklerini düşün. Seni mutlu edebilir.

evet aslında herşeyin zor çok çok zorda olsa bir çözümü var ........... o zorları kolay etmek olay zaten

arkadaşlar bu mübarek günde dualarınızı esirgemezseniz çok sevinirim....... Rabbim her zor durumda olana yardım etsin inşaallah ezan okunurken dilerim.

eşinizle sorununuz var , maddi göçmüş durumdasınız , manevi olarak eşiniz anneniz kimseyi bulamıyorsunuz sizi anlayacak , kendinizi günahkar hissediyorsunuz , eliniz kolunuz kalkmıyor , neye elinizi atsanız kuruyor gibi hissediyorsunuz , çok istediginiz birşey olmuyor , sağlık problemleri yaşıyorsunuz , mesleginizi yapamıyor iş bulamıyorsunuz , çok seviyorum dediginiz herkes sanki yoklar , insanların kötülükleri yedikleri kul hakları umursamızlıklarını görüp Allahım bu ne hal böyle diyorsunuz , yaşamak çok zormuş ya diyorsunuz...........yani kendinizi en dipte hissediyorsunuz............ nasıl geri ayağa kalkarsınız ?

ben bu dediklerimin hepsini yaşıyorum kendimi çok yorgun ve çok çaresiz hissediyorum.... :25:

bende o dibteyim hemde uzun zamandır
bende üniversite okudum ama bir türlü kadroya giremedim, ya sınava giremedim , ya sınava girdim geçemedim ,ya geçtim atanamadım , ya sınav olacakken annem hastalandı çalışamadım en son damarları patlattım sınava giremedim lanet ettim
eskiden beni arayan peşimde koşan arkadaşlarımın bir kısmı aramayınca aramadı yada çıkarları yoksa aramayı bıraktı
bende tek tek tellerini sildim kafan rahat
annem babam bencil ilgilenmezler , eşim zor adamdır
kaynana , kayınbaba ayrı dert
2 senedir panikatak hastasıda oldum
eğer imkanın varsa hemen kendine gelmeye çalış şu ankinin daha kötüsü var bilesin
ben dipten çıkmak için tekrardan üniversite okumaya başladım
bu aralar annemler benle ilgilenmeye başladılar ne yapsınlar yaşları ilerliyor bakacak biris lazım tabi
eğer kendi kendini toplayamıyorsan uzmandan yardım al unutma hayatta senden değerlisi yok

Back
X