• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dibe vurdum.. Nasıl çıkıcam Gün Yüzüne...

ben de böyle bir sınav başarısızlığı yaşadım ne olduğnu bilirim çalışır çabalarsın elinden geleni yaparsın ama sonuç hüsran olur bazen.ben bunu başka umutlara tutunarak atlattım.Olan olmuş artık deyip yoluna devam edeceksin.Bu herşey için geçerli aslın da.Üzülmek inan ki zaman kaybı diyor insan bir süre sonra.Bir söz de benden ;ne demiş bir şarkıda her gün güneş doğar,yeter ki açık olsun perdeler..Herşey gönlünce olsun..

Mutsuzum, kırgınım, kızgınım.. Olmuyor olmuyor olmuyor.. Bu Hayatta hiç birşeyim olmuyor yapamıyorum.. Neye Elimi atsam elimde kalıyor... mafoldumben 2 aydır canla başla hazırlandqım kabin memurluqu sınavını daha en başında 2 cm le kaybettim.. Hayallerim umutlarım geleceğimi düşündüğüm herşey bir anda yok oldu mafoldumben bukadr erkenmi olcaktı hayatım 2cm'in elindeymiş. Umutlarım kırıldı artık bişey yapmak istemiyorum mutsuzum.. Arkadaşlarım çewremde ki kişler bi yerlere gelmiş ben hala aynı yerde duruyorum mafoldumben sorunlu ipin ucunda mutsz olduqm bi ilişkim var ne olcaqı meşhul..boshayallersmile Anlıyacaqınız ne iş hayatım ne okul hayatım nede özel hayatım yolun da... Kör Bi kuyuya düşmüş Yeni yeni yürümesini öğrenen bebek gibiyim :emir_bebek: nasıl gün yüzüne çıkıcam nezman güneşi görücem bilmiyorum....

ne zaman umutsuz olmamayı öğrenirsen,ne zaman her işte bir hayır olduğuna inanır olmazda ısrar etmezsen,ne zaman yeni kapıları zorlarsan o zaman güneş doğar canım umutsuzluğun seni teslim almasına izin verme,bir kapı kapanırsa bir diğeri açılır...

"küllerinden doğmak" diye bir deyim vardır.
bazen dibe batmadan yükselemiyor insan
hayırlısı böyleymiş diyip, hayatımızdaki olumsuzlukları da olabildiğince kendimizden uzaklaştırıp
devam etmek gerekiyor.

Üzülme herşeye iyi tarafından bakmak lazım.
O sınavlardan geçmek çok kolay değil.En dandik hava yolu şirketi bile ne aşamalardan geçiriyor alırken.
6 ayda birde dil sınava sokuyor,her hafta rapor yazmak zorundasın ...
Aldığın paraya da deyse neyse.
1 yıllık işten ayrılmayacağınıza dair sözleşme imzalıyorsunuz.Ayrılmanız durumunda tazminat ödemeniz gerekiyor.
Gece 1 de arayıp saat 3te uçuşun var hazırlan diyorlar.Bayram seyran özel gün diye birşey yok...
Daha çok gençsiniz ve inanıyorum çok daha iyilerini başaracaksınız.
Hayat bir sınav zaten,önemli olan onu başarabilmen
opuyorumnanaktan

Back
X