Dibe vurmuş durumdayım dualarım kabul olmuyor..

sunshineee3

Güneşin batışı,gecenin açılış müziğidir💫
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
391
179
18
Arkadaşlar hepinize merhaba
İçimde yanan o beni kemiren düşünceyle birlikte geldim sizlere..
Nişanlıyım ekimde düğünümüz olacak üniversite mezunuyuz ikimizde özel sektörde çalışıyoruz evimizi tuttuk hersey yolunda gibi görünsede aslında öyle değil,maaşlarımız çok düşük kendimizi nasıl geçindiricez diye kara kara düşünüyoruz 1 senedir farklı bi şirkete yada farklı bi bölüme geçmeyi denedi nişanlım her defasında son aşamada elendi. Elimi açıyorum rabbime adaklar adıyorum bu işimiz olsun diye ama olmuyo olmuyo.. nişanlımda bize yetemeyeceğini düşünerek bunalıma giriyo, istemeyerekte olsa kalp kırıyoruz. Ekstra bi gelir kaynağımızda yok.. çok endişeliyim ya evlendiğimizde bu durum bizi çok etkilerse kavgalar büyürse diye çok korkuyorum kimseyede anlatmıyoruz küçük görülmek istenmediğimiz için (bu bizim kuruntumuz)
Arkadaslar var mı aranızda nişanlılık surecınde bu kaygılarla evlendiğinde aslında okadarda zor yapılmayacak bişi değilmiş diyen.. umudumu kaybettim her kapı kapandığı için kendime zarar vermeyi bile düşndüm..

kiranız bütçenizi zorlayacak mı ? eşyalar için nasıl bir ödeme planı düşündünüz ?
yani herşeyin en makul fiyatlısını bulmaya çalışıp, bazı şeyleri illa önceden almazsanız bence idare edebilirsiniz.
pahalılık çok ciddi anlamda var biliyorum ama arayınca gerçekten bütçe dostu şeyler de bulunabiliyor.
olabilecek min. borç ile evlenirseniz çok zorlanmazsınız gibi geliyor bana.

Canım iki ay önce evlendim benim işim çok iyiydi maaşım da yüksekti (babam mali müşavir ve onun yanında çalışıyordum) evlenince işi bıraktım eşim memur hiç bir zaman rızk endişesine düşmedim ama birbirinize karşı her konuda dürüst davranırsanız sorun olmayacaktır gizli saklı işlerde ne hayır kalıyor ne de bereket inan

Şöyleki bizim ailelerimiz eşyaları vs alacsk yani borçlu evlenmeyeceğiz Allahımıza binlerce kere şükürler olsun benim korkum evlendikten sonra kendimizi geçindirebilecekmiyiz ondan cok korkuyorum cok mu zor evlenmek evli olmak

Allah bir evin rizkini kari koca arasindaki huzura saklar.Ellet bi kapi acilir.Bizim de gelirimiz cok degil ama cok sukur birikim bile yapiyoruz.Kafaniza takmaniz gereken maddi degil manevi sorunlar.Maddiyat bu sekilde halloluyo.Ayrica duam kabul olmuyo demek olacak duayi geri cevirmektir.Ben asla geri cevrilen duami bilmem cok sukur.Cunku hic kalbime ikilik sokmadim.InsaAllah mutlu olursunuz.

Öyle deme gunaha girersin.

Her dua kabul olur vakti gelince sen istemekten vazgeçme

Yemin ederim şuan bile ağlayarak yazıyorum
Elimi açıp yalvarıyorum dua ediyorum kalbi kötü birisde değilim heleki nişanlım dünyanın en iyi kalplisi yani kimsenin etlisine sütlüsüne karısmıyoruz niye kabul olmuyor diye yiyip bitiriyorum kendimi
Hatta her iş görüşmesnden sonra istihareye yatıyorum bir şey görebilecek miyim diye oda olmuyor

Hallollur değil mi
Her dakika bu olumsuzlukla yasıyorum
Aileme çatıyorum nişanlımı huzursuz ediyorum korkularım benden büyük gerçekten

Ee neden korkuyorsunuz o zaman bu kadar gerektiği yerlere gerektiği kadar harcarsınız.
Doğmamış çocuğa don biçer gibi ortada sorun yokken olmayan şeye kaygilaniyorsunuz.
Ne kadar geliriniz olursa ona göre sekillendireceksiniz yaşamınızı.

Hallollur değil mi
Her dakika bu olumsuzlukla yasıyorum
Aileme çatıyorum nişanlımı huzursuz ediyorum korkularım benden büyük gerçekten
Elbette hallolur Allahın izniyle insanlar maaş ile değil Allahın gönderdiği rızkla geçinir lütfen içini ferah tut ayrıca şu an evlilik yolundasın bu tür vesveseler yaşaman çok normal şeytan seni rızk endişesiyle yolundan çevirmeye çalışıyor lütfen Allah’a sığın ayrıca evlilik çok çok güzel bir şey:))

Ediyorum ediyorum her saniye her dakika
Ama niye niçin hep son adımda elenen kişi biz oluyoruz niye

Elimize kiralardan sonra kalan 2.000 ₺diyelim
İstanbul
bekarken yasamin nasildi rahatmi yer içerdin
Tutumlu muydun
Evlenince önceki hayatindaki standartlar düşecek mi
Eger negatif yondeyse biraz daha birikim vs yap yada daha iyi is bulmaya calis
Alelacele evlenme
Oyle standart alti yasamak kolay degil
İki gonul bir olunca samanlik seyran olmuyor

Öyle demeyin işte..
Nişanlımın işi sallantıda her an her şey olsbilir diye zsten bi arayıştayız ama her kapı kapanıyor evlendiğimizdede böyle olursa ne yapacsğım kaygısı var ikimizdede

Öyle demeyin işte..
Nişanlımın işi sallantıda her an her şey olsbilir diye zsten bi arayıştayız ama her kapı kapanıyor evlendiğimizdede böyle olursa ne yapacsğım kaygısı var ikimizdede
Bu kadar kaygi ile hemen evlenme sakinles biraz daha isleri yoluna koyun
Bu arada yaş kaç

Allah sizden razı olsun böyle şeyleri duymaya o kadar cok ihtiyacım varki..
Ayrılmayı kendime zarar vermeyi neler neler düşündürüyor bana. Çünkü nişanlımı zerre üzmek istemiyorum oda istemiyor. Ama korkuyorum ya herşey çok kötü olursa yada muhtaç kalırsak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…