Dibe vurmuş durumdayım dualarım kabul olmuyor..

Her ikimizinde aile durumları iyi allah şükür ama biz çekirdek ailemiz içinde olanları ailelere yansıtmak istemediğimiz için kötü durumumuzu bilmeyecekler

Kendinize zarar vermek mi? Yahu maddiyat gelir gider. Evlenmeden önce cok zengin bir ailenin biricik kızıydım evlendim borclarla mucadele ediyorum arabamiz yok hadi onu gectim evimiz bile kira yani bu benim bilmediğim bir hayat. ikimizde yeni mezun doktorlariz londra gibi bir yerde ayakta durmaya çalışıyoruz. Aldığımız kiramiza vergilere zar zor yetiyor. Ama hiç aklima kendime zarar vermek gelmedi. Evlenmeden önce durumumuzun maddi acidan iyi olacagini düşündüm olmadi yapacak bisey yok. Ne demek Allah dualarimi kabul etmiyor belki baska sekillerde ediyordur da siz gormuyorsunuzdur. Allah yuva kuranin yuvasini yapar. Ayda yilda bir dışarı çıkıyoruz. Geldigimden beri bir corap dahi almadim kenara para atiyorum ki kötü günlerimize ortak olsun. Niye gecinemeyeceksiniz ki fazla harcama yapmazsiniz ihtiyaclariniz dışına cikmazsiniz sonra sonra Allah bir kapi açar. Biraz güçlü olun daha zorluk görmeden kendinize zarar vermeyi düşünmüşsünüz bi de basiniza bisey gelse Allah korusun. Dua ediyorum diyorsunuz ama Allahin yasakladigi kendinize zarar verme olayinin pesinden gidiyorsunuz demek ki Allaha tam anlamiyla guvenmiyorsunuz. Sakin olun Allah büyük ve ugrasanlarin cabalayanlarin yaninda

Canım ya endişe olması çok normal ama ne güzel üniversite mezunusunuz ikinizde bir yerden başlamışsınız daha da iyi yerlere geleceksiniz inşallah.. Ayrıca evinizi küçük tutun eşyalarınızı ona göre alın şirin minicik zevklerinize uygun bir ev düzün kendinize hem kiranız az olacaktır hem de eşya masrafınız..maaşlarınız az olsa bile sonuçta ikinizde maaş alıyorsunuz çok endişelenmeyin birbirinizi kırmayın destek olun kimseye de birşey demek zorunda değilsiniz planınızı güzelce yaparsanız çok da rahat geçinirdiniz. Eşim ve ben de üniversite mezunuyuz hep dedik boşa okuduk aldığımız maaş ne falan özelde para yok falan filan ama bak zamanla ben olmasamda eşim daha da güzel bir işe girdi daha iyiyiz.. Mutlu olduktan sonra birlik olduktan sonra herşey hallolur.. Allah yuva kurana yardım eder derler Rabbim size hayırlı kapılar açsın inşallah : )

Çok mu zor ev geçindirmek
Zevkine gezmesine düşkün olana zor tabi. Benim eşim kendi işi en fazla ayda kazandığı 3-5 bini buluyor . 2 cocuk var . Sadece su koronada yasaklar varken zorluk çektik. Onun haricinde orta seviyedeyiz çocuklar hiç bireyden geri kalmıyor sukur

Canım benim yakın dönemde bende bu süreçten geçtim çoğu kişi de eşin senin isteklerini karşılayamayacak dedi çünkü gerçekten maddi zorluk yaşamamıştım çok şükür ben de çok düşündüm vazgeçmeyi de düşündüm sonra silkelendim kendime geldim bir kitapta şöyle bir söz okumuştum ‘şaşarım o kimseye ki rızkı maaştan,şifayı ilaçtan bilirler’ bu söz beni kendime getirmişti canım yeter ki birbirinize karşı dürüst olun emin olun çok mutlu olacaksınız ben her gün şükrediyorum evlilik doğru insanla olduktan sonra çok güzel gerçekten ☺ Şimdiden mutluluklar dilerim

Allah mutluluğunuzu daim etsin..
Dilek istekleriniz için özellikle ettiğiniz bir dua var mı

Her ikimizinde aile durumları iyi allah şükür ama biz çekirdek ailemiz içinde olanları ailelere yansıtmak istemediğimiz için kötü durumumuzu bilmeyecekler
yani bekarken rahatsan bol harciyorsan su sartlarda evlenince zorlanacagin belli
Bence maddiyatinizi duzeltin
O parayla istanbulda yasam zor
Genc insanlar herseyden once gezmek yemek ister siz bunlardan mahrum kalınca kocanla birbirinizi yiyeceksiniz

Allah mutlu mesut etsin
Hayır zevkine duskun biri değilim 3-5 sene cocuk planımda yok

Siz harika birisiniz rabbim mutluluğunuzu daim etsin
Ne olur benim içinde dua et ne olur

Öyle demeyin işte..
Nişanlımın işi sallantıda her an her şey olsbilir diye zsten bi arayıştayız ama her kapı kapanıyor evlendiğimizdede böyle olursa ne yapacsğım kaygısı var ikimizdede
Ee bekleyin iyi bir işe yerlessin evlenin madem.
Peki evlendikten sonra yine aynı şeyi yaşarsanız.
Hayat böyle yaşanır mı?
Korkularınız gerçekleşirse çözümü beraber bulacaksınız ,destek olacaksınız birbirinize başka ne yapılabilir.

Hersey ayarlandı nasıl diyebilirim biraz daha erteleyelim diye o kendine guveniyor problem benim düşüncelerimde olumsuzluklardan vazgecemiyorum

Dualar gunahlardan ötürü kabul olmuyor ayrıca illa bu iş olacak dememeli her zaman hayırlısını istemek lazım
İllaki fark etmeden yada bilinçli yaptığımız çok gunahlarımız vardır tövbe ediyorum yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor olmuyor

Gercekler bu sanırım.. tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…