Diet içecekler yağ yakımını azaltır mı?

Asli1981

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
204
1
96
İstanbul
Arkadaşlar benim şöyle bir deneyimim oldu.
Farklı dönemlerde bir hafta diet yaptım.

ilkinde kafeinli içecekleri kestim. çay sadece sabahları. diet içecek olarak diet limonata içtim ve kilo vermiştim.

ikincisinde diyet yaptim ve diet kola içtim. ama hiç kilo veremedim.

geçen haftalarda diyet yaparken diet ice tea içtim ve çok az kilo verdim.

şimdi içecek konusunda şaşırdım. sadece bitki çayları içemiyorum çünkü soğuk bişey içmem gerkio sigara da kullandığım için. diet kolanın içinde bişey varmış yağ yakımını azaltıyomuş. bunun yerine ben ne içebilirim. bilgisi tavsiyesi olan var mı? yoksa 3 hafta boğazım kuru kuru mu dolaşıcam:( aç kalmaktan daha zor gelio yardım lütfen :(

diyet içeceklerin hiç biri sağlıklı değil canım önerilmiyo pek :/ sonuçta içinde yapay tatlandırıcılar var vücuduna şeker giriyo.canın soğuk bi şeyler isterse diyet içecekler yerine ayran ya da soda içebilirsin.benim spor hocam hiç bi şekilde diyet içecek önermemişti ...

merhaba güzelim,

bende içecek firmasında çalışıyorum, gıda müh. yim.

diyet içeceklerde tatlandırıcı kullanıyoruz. birden fazla normal şekerden 300 kat tatlılık veren kimyasallar. diyet içecekleri içerek kilo verebilirsin... yanlız sindirim sistemin bir süre sonra bu kimyasalları sindirmekten yoruluyor. özellikle gazlı içeceklerle midemizi yoruyoruz. ben sodanın bile aşırıya kaçmaması taraftarıyım. ve mideye en yararlı içeceğimiz su ve ayran hatta ayran mükemmel... ben içiyormuyum 'hayır' :) çünkü canım arada asitli şeyler çekiyor. diyet gazozları deneyebilirsin boya konusunda daha masumlar... ve onunda meyve aromalıları olmazsa doğal, doğala özdeş dedikleri yarı kimyasal aromaları almazsın... limonata nın etkilememesi bir nevi normal limon aromalı ürünlerde biz ve gördüğüm çoğu marka limon konsantresi ekliyor yani kimyasal aromayı basmıyorlar sadece limon konsantresi de doğal limondan geldiğinden limonda her şekilde midemizin sakinleştiricisi o yüzden sana iyi gelmiş olabilir... bir ara naneli gazozlar vardı hala varmı bilmiyorum o zaman şekerli içerdim çok güzel gelirdi hatta bir öğün olarak değerlendirirdim. gazoz +peynir + domates salatalık.... gazozdaki karbonhidratı ekmek gibi düşünürdüm :))))

Back
X