Sivilceli Ciltler differin ve cleocin t

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Esmer464

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
4
0
1
30
Arkadaslar meraba
Yaklasik bir haftadir bu urunleri kullaniyorum yuzumde ki ve genital bolgemdedki cikan sorunlardan dolayi yalniz yuzum cok kurudu deri atiyor anladigim kadariyla nemlendiriciyle bu sorun hal olur sanirim endisem yuzum bu ilaclardan dolayi yuzum cok yanmaya basladi terlerken aci hissi veriyor yuzumu havluyla bile silemiyorum temas halinde daha cok yaniyor yuzum cleocin t yi surdugum zamanlarda ise cok daha fazla oluyor yanma . Lekeler cikmaya basladi yuzumde vede kizarikliklar normal mi bu yardimci olur musunuz endiselenmeye basladim .

Canim ben 25yasindayim dr a gittim iki tip sivilcelenme olurmus ben ne ergenlikte sivilce bilirim.ne baska bsy. Cildim acayip yagli ve sakal gibi resmen sivilcelerim var 1.5 ay kadar imeks kullandim ilk isotreksin jelle basladim labet olasi jel daha da mahvetti 10gun kullanip biraktim . Baska dra gittim hap kullanmam gerektigini soyledi azitro , differin , bi de eczacinin yaptigi ilginc derecede cildimi yakan bi karisim verdi adi fln yok sisede verdiler. Biodermanin iki kozmetik urununu onerdi bi de internetten aldim gelsin kullancam bakalim umarim ise yarar.

Ben differini iki gundur kullaniyorm hic kurutmadi belki diger ilaclar dengeliyo ustelik iki dk bekletip yika dedi dr hic kurumadi benim yuzum

T
Ben differini iki gundur kullaniyorm hic kurutmadi belki diger ilaclar dengeliyo ustelik iki dk bekletip yika dedi dr hic kurumadi benim yuzum

Umarim bole devam eder ama ilk
Bendede ole bugune kadar hic sivilce sorunu yasamadim Umarim yarar da kurtuluruz:)

differine yüzü kurutuyo demişler hiç kurutmadı benim. tek derdim insallah kurtulmak insan içine çıkmak istemiyorum hormonlarla ilgili olabilirmiş bakalım inşallah hepimiz kurtuluruz . ama bioderma foaming gel gercekten yüzümün yağını çok güzel temizliyor. doktora gidince biodermanın cildime uygun güneş kremini mutlaka soracağım

ama sana tavsiyem havlu kullanma. kağıt pecete olan havlular var ya onlarla sil havlularda da bakteri olurmuş. bi de kızarıklık için tekrar görün dr a derim ben

bir haftadır ilaçlarımı düzenli kullanıyorum gercekten yüzümde gözle görülür iyileşme var :) insan içine çıkabilir hale geldim çok şükür zamanla daha iyi olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…