diğer bölümlere yazdım ama cevap alamadım yardım lütfen :((

ktpkurdu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
1.468
226
173
Baştan söyleyeyim arkadaşlar biliyorum konunun yeri burası değil ama ilgili kısma yazdığımda cevap hiç gelmedi belki burası daha çok okunduğu için bi cevap gelir. arkadaşlar benim derdim anal fissür, sabit konuyada yazdım ama kimseden cevap gelmedi, aslında hiç böyle derdim yoktu nasıl olduysa 3 ay önce olmaya başladı hayatımda hiç kabız olmadım tuvalet düzenim çok iyidir ama bende anal darlık varmış biraz genetik olarak o yüzden çatlak oluyomuş, 2 ay önce izmirde doktora gittim bana ameliyat gerek dedi ama ondan önce botoks tedavisi deneyelim dedi tedavi şöyle oraya iğneyle ilac veriyor ve kasları gevşetip bölgeyi bollaştırıyor, neyse uzatmayayım 6 hafta süperdim çok iyiydim ama son 3-4 haftadır yine acılar başladı. sonra bir arkadaş maydonoz suyuna oturma ve vazelin tavsiye etti yaptım işe yaradı geçti diye sevindim ama 2 hafta sonra tekrar nüksetti. benim durumumdaki arkadaşlar ANTALYADA bildiğiniz bu işin en iyi doktoru kim tavsiye edermisiniz? ya da benim gibi olup sonra düzelen var mı? Antalyada AHMET FATİN KARAHALİLOĞLU hep bloglarda rastladığım tavsiye edilen biri ama özel bir tıp merkezinde çalışması aklımı karıştırdı yani çok iyiyse neden orda diye düşünmeden edemedim ?? tanıyan bilen yada bu dertten muzdarip yardımcı olacak olan arkadaşlar varmı ??
Şunuda ekleyeyim ameliyat süreci çok zor o yüzden çok tedirginim annemde olmuştu üstelik yenileme riskide var malesef....

doğal şifa yöntemleri başlıklarına baksanız oraya yazsanız veya sağlık kısmına

yazdım canım hatta konu bile açtım ama cevağ gelmedi hatta anal fissür sabit konusunda bile kimse yok malesef, en çok bu kısım okunuyor diye son kez şansımı denemek istedim

merhaba.. benimde kardeşimde vardı..
ben bunun doktorluk bi olay oldugunu sanmıyorum. çünkü kardeşimi kendim kaç doktora götürdüm. aşağıdakileri yaparsan sana çok iyi gelecektir.. bu hastalık iyleştim bitti olayı değil malesef herzaman dikkat etmen gerekiyor.. benm kardeşim 2 sene rahattı bu aralar yine çıktı.. topiklerde ona bakarken konunuza rast geldim

1) kesinlikle çay kahve içmeyeceksin. eskiden büyüklerimiz biri ishal oldugunda çay içirirlerdi mesela.. benim kardeşim 1 seneye yakın çay içmedi. kkayvaltılarda hem kurşurnu gibi meyve çayları içti

2) kesinlikle acı yemeyeceksin.. beslenmene dikkat ettin. sonra gittin mesela sucuklu yumurta yedin bu bile fark ediyor. heleki iyleşme aşamasında..

3) normal ekmek yemeyeceksin. kepek veya çavdar kullanacaksın..

4) doktor asitli içecekte içme demişti benim kardeşim kola falan sevmediği için bunu uygulamak sorun olmadı. ne gibi etkisi var bilmiyorum tabi..

yukarda yazdıklarımı uzun bir süre uygulaman lazım. aaa iyleşti dur bırakayım olmamalı malesef:(

bu aralar zorluk çekiyorsan pırasa, kuru kayısı , semiz otu falan tüketmelisin..
pilav falanda yememelisin:50::50:

msj atıp kardeşimden kremin isminide öğrendim.
"ultraproct pomat" kardeşim bi çok ilaç kullandı. buharlar fitiller kremler.. en iyisi buydu..
annem 3 4 ay evde değildi. bi nevi anne görevindeydim. zor geçirdi kardeşim ama bu aralar yine çıktı diyor. yukarda yazdıklarımı bidaha denicek bakalım..

makatında çatlak vardı benm kardeşimin 2 yerinde. doktor ameliyat dedi. ameliyat olcaktı.babannem vefat etti die ameliyat işi kalmıştı. iyikide kalmış.. çünkü ameliyat oldum ohh kurtuldum mantıgı yok. 1 2 kez ameliyat olursan tuvaletini tutmama sorunu oluyor..

özel devlet hastanelerine gittin. bu yaptıklarımı yaparsan doktorada bir süre gerek kalmayacam.
doktora gitsende doktor sana bunları yeme diyecek:16::16::16:
çok geçmiş olsun.

merhaba.. benimde kardeşimde vardı..
ben bunun doktorluk bi olay oldugunu sanmıyorum. çünkü kardeşimi kendim kaç doktora götürdüm. aşağıdakileri yaparsan sana çok iyi gelecektir.. bu hastalık iyleştim bitti olayı değil malesef herzaman dikkat etmen gerekiyor.. benm kardeşim 2 sene rahattı bu aralar yine çıktı.. topiklerde ona bakarken konunuza rast geldim

1) kesinlikle çay kahve içmeyeceksin. eskiden büyüklerimiz biri ishal oldugunda çay içirirlerdi mesela.. benim kardeşim 1 seneye yakın çay içmedi. kkayvaltılarda hem kurşurnu gibi meyve çayları içti

2) kesinlikle acı yemeyeceksin.. beslenmene dikkat ettin. sonra gittin mesela sucuklu yumurta yedin bu bile fark ediyor. heleki iyleşme aşamasında..

3) normal ekmek yemeyeceksin. kepek veya çavdar kullanacaksın..

4) doktor asitli içecekte içme demişti benim kardeşim kola falan sevmediği için bunu uygulamak sorun olmadı. ne gibi etkisi var bilmiyorum tabi..

yukarda yazdıklarımı uzun bir süre uygulaman lazım. aaa iyleşti dur bırakayım olmamalı malesef:(

bu aralar zorluk çekiyorsan pırasa, kuru kayısı , semiz otu falan tüketmelisin..
pilav falanda yememelisin:50::50:

msj atıp kardeşimden kremin isminide öğrendim.
"ultraproct pomat" kardeşim bi çok ilaç kullandı. buharlar fitiller kremler.. en iyisi buydu..
annem 3 4 ay evde değildi. bi nevi anne görevindeydim. zor geçirdi kardeşim ama bu aralar yine çıktı diyor. yukarda yazdıklarımı bidaha denicek bakalım..

makatında çatlak vardı benm kardeşimin 2 yerinde. doktor ameliyat dedi. ameliyat olcaktı.babannem vefat etti die ameliyat işi kalmıştı. iyikide kalmış.. çünkü ameliyat oldum ohh kurtuldum mantıgı yok. 1 2 kez ameliyat olursan tuvaletini tutmama sorunu oluyor..

özel devlet hastanelerine gittin. bu yaptıklarımı yaparsan doktorada bir süre gerek kalmayacam.
doktora gitsende doktor sana bunları yeme diyecek:16::16::16:
çok geçmiş olsun.

çok sağol valla konuma cevap gelmeyecek diye umut kesmiştim görmemişim yeni gördüm cevabını çok sağol, bende kardeşin gibi bi iyi bi kötüyüm ama tamamiyle geçmiyo malesef, dediklerine dikkat edicem kremi de not aldım çok teşekkürler allah razı olsun

Back
X