- 30 Nisan 2013
- 1.468
- 226
- 173
Baştan söyleyeyim arkadaşlar biliyorum konunun yeri burası değil ama ilgili kısma yazdığımda cevap hiç gelmedi belki burası daha çok okunduğu için bi cevap gelir. arkadaşlar benim derdim anal fissür, sabit konuyada yazdım ama kimseden cevap gelmedi, aslında hiç böyle derdim yoktu nasıl olduysa 3 ay önce olmaya başladı hayatımda hiç kabız olmadım tuvalet düzenim çok iyidir ama bende anal darlık varmış biraz genetik olarak o yüzden çatlak oluyomuş, 2 ay önce izmirde doktora gittim bana ameliyat gerek dedi ama ondan önce botoks tedavisi deneyelim dedi tedavi şöyle oraya iğneyle ilac veriyor ve kasları gevşetip bölgeyi bollaştırıyor, neyse uzatmayayım 6 hafta süperdim çok iyiydim ama son 3-4 haftadır yine acılar başladı. sonra bir arkadaş maydonoz suyuna oturma ve vazelin tavsiye etti yaptım işe yaradı geçti diye sevindim ama 2 hafta sonra tekrar nüksetti. benim durumumdaki arkadaşlar ANTALYADA bildiğiniz bu işin en iyi doktoru kim tavsiye edermisiniz? ya da benim gibi olup sonra düzelen var mı? Antalyada AHMET FATİN KARAHALİLOĞLU hep bloglarda rastladığım tavsiye edilen biri ama özel bir tıp merkezinde çalışması aklımı karıştırdı yani çok iyiyse neden orda diye düşünmeden edemedim ?? tanıyan bilen yada bu dertten muzdarip yardımcı olacak olan arkadaşlar varmı ??
Şunuda ekleyeyim ameliyat süreci çok zor o yüzden çok tedirginim annemde olmuştu üstelik yenileme riskide var malesef....
Şunuda ekleyeyim ameliyat süreci çok zor o yüzden çok tedirginim annemde olmuştu üstelik yenileme riskide var malesef....