Diger kızlarin takip isteklerini silip bir kızın istegıni bekleten erkek

Arkadaş aşık diye biraz makara yapmış ama siz ciddiye almışsınız, yaşlar biraz küçük olabilir mi :)
Seviyorsa gitsin konuşsun, ya da otursun ondan beklesin, bu hareket acaba demek için çok yetersiz bence... Yani sırf bekletti diye hoşlanıyor mu demek yani 🙄
arkadaslık ıstegını geri cekmısler kı. Prenses sendromu uzecek kızlarımızı ilerleyen zamanda.
Yasaya yasaya ogrensınler ne dıyelım

Kız kardeşim hoşlandıgı cocuga gecenlerde takip istegi attı.o sıralarda denemek için birkac kız hesabından da o çocuga istek attık.onları direk siliyordu ki attığımız hesaplar da gayet güzel kızlardı.Onların istegi anında silerken kardeşimin takip istegini 4 gün bekletti.Hoslaniyor desek direk kabul eder hoslanmiyor istemiyor desek o kızları sildigi gibi onu da direk siler.kafamız karıştı
Bir türlü anlayamadık.Neden olabilir sizce?
Tekrar istek atmasın diye

Bi hormonlar bi de fazla boş zaman sebebiyle galiba 😂
Aynı hormondan bende de var ama camis gıbı yatıyorum sadece. Omrumu curutuyor olabilir mıyım acaba bu sekıl😂

Hayır istek gonderıp kendı kendine adım atmıssın, geri cekıp trip yapmak nesi?
Istegı kabul etmeyen cocuk, neden geri cektin diye sorar mı gelıp.
Haybeye olmus her sey.

Konuştuğu birisi vardır sizide beklatiyodur yedekte yani 😂

Aynı anda degildi.o hesaplardan farkli zamanlarda ayri ayri gunlerde istek atmistik yani bir anda degil.ilginc olan şu;her seferinde siliyordu digerlerini.kardesimin istegini bekletti.anlam veremedik
Adam belliki internet kurdu fake hesap gercek hesap anliyor kesinlikle

Birbirlerini tanıyorlar mı? Ben okuldan falan pek hoşlanmadığım birileri eklediğinde kabul etmiyorum ama silmiyorum da. Biraz ayıp olmasın diye biraz da bahane oluşturmak için. İstek attım neden kabul etmedin gibi bir şey derlerse “Aa öyle mi, hangi siteden attın? Ben pek kullanmıyorum sosyal medyayı, görmemişim” derim mesela yani.

Kız kardeşim hoşlandıgı cocuga gecenlerde takip istegi attı.o sıralarda denemek için birkac kız hesabından da o çocuga istek attık.onları direk siliyordu ki attığımız hesaplar da gayet güzel kızlardı.Onların istegi anında silerken kardeşimin takip istegini 4 gün bekletti.Hoslaniyor desek direk kabul eder hoslanmiyor istemiyor desek o kızları sildigi gibi onu da direk siler.kafamız karıştı
Bir türlü anlayamadık.Neden olabilir sizce?
Yer yoktur. Kontenjan açılınca alınır. :cool:

Back
X