Dijital tartı

Karakiz23

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
104
65
13
44
Arkadaşlar fakirin dijital tartısı var sürekli farklı rakamlar gösteriyo doğru ölçümü nasıl yapabilirim

Zemin dümdüz olması gerek.Ayrıca tartıyı sabit düz zemine koyup yerini hiç değiştirmeden tartılmalısınız.Birde parke üzeri olmasın esniyor çünkü parkeler oynama oluyor.Banyo yada kalebodur döşeli esnemeyecek yerde olsun.

Kalebodurun üstüne koydum üzerine her çıkışta farklı gösteriyo en son birakamda kalıyo.başka bi kalebodurun üzerine koyuyorum yine farklı çıkarıyo tartıyı yeni aldık oysaki

pil yuvasındaki
Kalebodurun üstüne koydum üzerine her çıkışta farklı gösteriyo en son birakamda kalıyo.başka bi kalebodurun üzerine koyuyorum yine farklı çıkarıyo tartıyı yeni aldık oysaki
Pil yuvasında pil çabuk boşalmasındiye ince şeffaf bir metaryel var onu çıkarıp pili yuvaya iyice yerleşirmelisiniz

En dogru sonucu bulmak icin her zaman yaninda bulundurdugum 2.5 kg luk bulgurum var dalga gecmiyorum ciddiyim kalibresini oyle yapiyorum. Once bulguru tartiyorum eger 2.5 kg geliyosa dogru tartiyo diyorum ve sonra ben tartiliyorum. Eger 2.6 veya 2.4 kg ciksa bile yanlis diyip yerini 2.5 gelecek yere cekiyorum :)) bu arada benimkide fakir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…